BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1025168 przez magmus88
Dzięki dziewczyny :)

W takim razie chyba jeszcze muszę przemyśleć zakup szumisia :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1025169 przez basiek149
heeej :)
wiecie co... byłam dziś 3h sama poza doooomem :D Powiedziałam mężowi, że jak na dłużej gdzieś nie wyjdę to oszaleje. I teściu mnie zawiózł do Poznania, ja sobie latałam po sklepach, odwiedziłam koleżanki z pracy, pogadałam i w ogóle było super :) chcę jeszcze :woohoo: :laugh:
A jutro jedziemy do szwagierki na urodziny. Kupiłam jej dziś wieeelkiego balona w kształcie minionka z helem B) Bo jest fanką Minionków hehe :D Więc będzie miała od chrześniaka prezent :D

9 lata 3 miesiąc temu #1025175 przez Zazanna
Juradka zapomniałam odpisać :) A może fit dla mam ? :woohoo:

Basiek WOW :woohoo:

9 lata 3 miesiąc temu #1025181 przez jurada
Dawaj! Idziemy a coo!
Podaj stronkę klubu to oblukam co i jak

9 lata 3 miesiąc temu #1025182 przez glooria

mysia5 napisał: aaa Pesqś co do kaszek, są bezmleczne bo widziałam w rossmannie i robisz na tym naszym mleczku pepti :)

Sa tez mleczno kukurydzianp ryżowe lub same kukurydziano ryzowe
Czytajcie etykiety jak jest dodaj tylko wode to sa z mlekiem
www.bobovita.pl/

9 lata 3 miesiąc temu #1025183 przez kasandra9
My byłyśmy u koleżanki;) spoko bylo:))) hej jej synek w marcu rok a niewiele większy od Agatki:)
Agatka w krześle do karmienia:)))

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A i Agatce coraz bliżej do obrotów:) stopy podciąga ale jeszcze nie gryzie:)))

9 lata 3 miesiąc temu #1025184 przez Zazanna

9 lata 3 miesiąc temu #1025185 przez agatagama
Asiek fajne są w ikei śliniaczki, na cały przód z rękawkami :) mi Jaś się jeszcze tak nie wyrywa, zajada ze smakiem, więc się nie brudzi i zwykły wystarczy ;)
ehhh pisałam o parapetówce...więc byłam tam całe 10 minut? po czym moja mama zadzwoniła, ze Jaś strasznie płacze... zjadł mleczko, spojrzał na moją mamę i ryyk straszny :( płakał 20 minut zanim wróciłam (jeszcze tak szybko nie jechałam samochodem), jak tylko wzięłam go na ręce to tak się wtulił, załkał i zasnął :( dziewczyny jak mogłam mu to zrobić?:((((( moje biedactwo :((((

9 lata 3 miesiąc temu #1025186 przez Zazanna
Agatka nic mu nie zrobiłaś.. spokojnie. Jesteś wspaniała mama, ze od razu wsiadlas w samochod i wrocilas :) A na przyszlosc zabraniam jezdzic szybko, lepiej niech chwilendluzej poplaczena, a Ty dojedziesz bezpiecznie :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025188 przez agatagama
tak to jest, jak babcie mieszkają daleko i rzadko mogą widywać wnuczka :( wystraszył się, bo tylko mamę i tatę zna dobrze :( ahhh do dupy :(
przepraszam :* moja mama też cała zestresowana :( już z nim raczej sama nie zostanie...nie mam jak go przyzwyczaić do innych osób, bo babcie pracują i mieszkają kawałek od nas :( a jak raz na tydzień je zobaczy nawet, to przecież nic nie da :( mój biedny kokosek :*:*:*

9 lata 3 miesiąc temu #1025190 przez basiek149
Agatka spokojnie! Nic złego nie zrobiłaś! Zostawiłaś Jasia w najlepszych rękach a że to malutkie dziecko to nikt nie mógł przypuszczać jak zareaguje. Ważne, że już jesteś w domku i Jaś jest już spokojny :)

Ja jak dzisiaj wróciłam do domu po zakupach to Kubuś tak się na mój widok ucieszył, że aż łezka się w oku zakręciła. A zostawiłam do z jego tatą :) A mimo wszystko mama to mama :)

A oto i Pan Minion :D Jest suuuper :D Aczkolwiek Kubusia średnio zainteresował :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1025191 przez Kasia888
Czytałam Was dzisiaj, ale mój maluszek już prawie w ogóle nie śpi w dzień.
I to ćwiczenia, obiad, wieczorem kąpiel, pranie, ogarnięcie bałaganu i w zasadzie dzień zleciał tak szybko.
I byliśmy dzisiaj na spacerku w nosidle, ale króciutko, bo jednak chłodno na dworzu a nie chcę żeby mi się znowu rozchorował.
Agatka Kochana z Ciebie mamusia u mnie w sylwestra niby nie płakał ale koło 1 zaczęłam tęsknić za nim i chciałam już wracać a w sumie mogłam przecież pobawić się dłużej :pinch: ;)
Kas jaka Agatk już duża :woohoo: i pomyśleć, że była taka malutka ten czas leci...
Zaz fajnie, że kotek powoli zaczyna się integrować z Bartusiem ;) a u nas na weekend jest Jerry bo rodzice pojechali do Karpacza i tak wygląda Jaś vs Jerry :cheer:
Załączniki:

9 lata 3 miesiąc temu #1025192 przez agatagama
dzięki dziewczyny :* ale i tak się popłakałam :P
Minion jest the best !! a Kubuś rzeczywiście średnio zainteresowany :D
Jerry z Jasiem super para :) fajnie jak dzieci wychowują się ze zwierzątkami :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025193 przez Kasia888
Ach te hormony :)
Wiesz co Agatka tylko mopsik u nas na weekend normalnie mieszka z moimi rodzicami, ale że niedaleko mieszkają to się dosyć często widują, a jak Jaś zobaczy Jerrego to już go żadne zabawki nie interesują tylko piesek :laugh:

9 lata 3 miesiąc temu #1025198 przez asiekasiek
Agata kurcze szkoda ze tak wyszło ale skąd miałaś wiedzieć że tak zareaguje :( my mieszkamy z dziadkami wiec L. jest przyzwyczajona do nich bo ich codziennie ma. ale to chociaż tyle bo jak wrócę w połowie marca ( mam nadzieje ze jeszcze urlop będę mieć 2,5 miesiąca do czerwca) to z czystym sumieniem ja zostawię. chociaż będzie mi trudno i tak :( dziadki na dole rozpieszczaja wnuczka no ale od tego są :) to w Ikei sobie sprawdzę bo moja to chce brać lyge i do buziola :)

dziewczyny u was mówi się na "dworzu" nie na "dworze". u nas się mówi na pole :P ale na dworzu to jeszcze nie spotkalam się chyba :)

Minionek super :)

Kasia super ze piesek przyjazny do Jasia :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia