BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1025118 przez Zazanna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1025130 przez asiekasiek
Zaz obcinasz kotu pazury?

9 lata 3 miesiąc temu #1025133 przez pesq
Mysia mysle ze Gloria ma racje. Wczoraj Agatka zjadła kleik i dzis kupa wczesniej biz zawsze a zrobiłam konkret klej. Ale dalam pare łyżeczek. Dzis powtórka byla. Mysle ze nie ma reguły kleik ok kaszka nie zreszta sama nie wiem. A te kasze kukurydziane sa na mleku?

Co do jedzenia.. Proszę Cie.. Napisze Ci od wczoraj. 16 - 120 ml 18 - płacz ze jeść 50 ml ! I o 19 zasnela do 4!!!!! 4 120 ml, 8 60 ml :) 11 90 ml i kasza 13:30 200!!!! ..

Dzis juz zjadła prawie tyle co wczoraj przez caly dzień. A z tego co widzę Kacper nawet poniżej 100 nie schodzi także widzisz.

9 lata 3 miesiąc temu #1025134 przez pesq
Zaz slodziutkooo.

Mysia jak z ciagnieciem Glowy u Was? U nas nadal tak sobie. Ale jakas tam poprawa jest tzn. Zdarzy sie ze przytrzyma no i odchyla coraz bardziej z polsiedzenia. Wszyscy mówią żeby nie lecieć prywatnie tylko dać chwile.

Za to dzis dwa razy zrobila... To.

Załącznik nie został znaleziony

. SAMA! a później jakby zapomniala :unsure: :dry:

9 lata 3 miesiąc temu #1025135 przez mysia5
Gloria dziękuję, ale jakoś spanikowałam po prostu wystraszyłam się...

Pesq, ale wiesz Agacia od niedawna jest na mm a my już dawno, no ale może to chwilowe jak Meszka pisała, mam nadzieję, że będzie ok. :)
wiesz co , co do główki to jak trzymamy go tyłem do siebie do ładnie trzyma, ale za rączki na plecach nie bardzo :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie w

nie wiem ja też mam wrażenie że mały nie wyciąga rączek do zabawek i jakoś aż tak się za nimi nie obraca jak leży , ale może już też przesadzam i jestem przewrażliwiona.
ale świetnie Agacia złapała ! :woohoo: cudnie :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025136 przez jurada
Hej!
Ja szumisia nie mam. Uzywalam yt i sama zasypiałam :P

Zaz a ok. Bylam na mieście i wstąpiłam do kolezanki. Tydzień mi zleciał nawet nie wiem kiedy... Co dziennie oprócz pon i środy sie z kimś widzialam.

Zaz kiedy spacerrrro?

Pesq L tak nie umie. Chyba ze jej pomogę.

A kupy normalne u nas po kleju. Ciut gęściejsze ale sa.

9 lata 3 miesiąc temu #1025137 przez mysia5
aaa Pesqś co do kaszek, są bezmleczne bo widziałam w rossmannie i robisz na tym naszym mleczku pepti :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025138 przez agatagama
super zdjęcie Zaz :) u nas jeden kotał chętnie do Jasia podchodzi i się przytula, ale drugi się go boi i ucieka :) kiedyś jak spał podeszłam z nim i jego rączką zaczęłam ją głaskać, zaczęła mruczeć i się wykręcać na plecy i wtedy uchyliła oko....i od razu zwiała :P
Brawo dla Agatki, Jaś też jeszcze nie posmakował swoich stóp :) ale słoooodki widok :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025139 przez pesq
Dziękujemy za brawa. Cos patrzę zw juz jej się odumialo podobnie jak przewalanie z brzucha na plecy które w grudniu robila notorycznie.

Mysia jakie ćwiczenia prosze powiedz! Mi wszyscy zakazują iść prywatnie bo za wcześnie niby na panikę.

9 lata 3 miesiąc temu #1025140 przez pesq
Wiecie co.. Ja dzis z dziewczynami idziemy na miasto na drinka albo trzy i jaram się jak choinka na święta czy cos :P

9 lata 3 miesiąc temu #1025142 przez agatagama
hehe Pesq wypij nasze zdrowie :) my dziś zaliczymy szybką parapetówkę, ale jadę samochodem :P

9 lata 3 miesiąc temu #1025148 przez asiekasiek
Zaz do Ciebie to Bartek nie podobny a śliczna pamiatke będzie miał z kotkiem :-)

Pesq słodko z ta stopka wyszła :-) nasza je odkryła w noc wigilijną jak nie chciała spać i ciągle je do góry brała i próbowała łapać i galy wielkie robiła a teraz notorycznie jak jest goła to łapie i ciągnie :-)

co do kotów to u nas kot toleruje jakoś L. ale bez większych szalenstw :/ patrzy się na nią itp kiedyś jak karmiłam to przyszedł i wahał jej głowę potem moja i znowu jej i znowu moja i sobie poszedł nie wiem co to oznaczało ;) ale nasz kot nie przepada za dziećmi w sensie jak są jakieś to wylatuje pędem z domu (dosłownie) jak usłyszy dziecko nie musi widzieć. przycjodzi dopieor jak dzievko sobie pojedzie. wiec i tak ze przychodzi do pokoju to jest dobrze. a ostatnio jak byłam u siostry i zaczęłam ubierać w salonie L. do wyjścia to z kuchni oddalonej od salonu jest 4matery spał jej kocur. i przyszedł zdziwiony kto to jest... i cały zjerzony był dalysmy mu ją obwachac a później siostra go trzymała bo zachowywał się jakby jakaś mysz czy królika widział... taki podniecony (bez jaj kot wiec chociaż polowaniem może się jarac :D ) a w ogóle mnie kot wkurza bo chyba nie ma na co polować bo zima śnieg ( w sumie nie ma szkieletow z mysz n podwórku ) i zachciało mu się polować na nas... skacze na nogi wczoraj karmiłam L. na fotelu i teka poruszylam a ten cap mnie za rękę pazurami dobrze ze L miała dalej głowę... no jak go odrzucilam to na ścianie wylądował bo tak mi wbił pazury ...:/ a ten zamiast odlecieć to znowu chętny na polowania... ale już zrobiłam psik psik i uciekł :) i właśnie chyba trzeba pozbawic go chociaż na teraz pazurów jak nie ma na kim wyrzyzwac się a do wiosny odrosna :D. skończyłam koci wywód :)

9 lata 3 miesiąc temu #1025151 przez asiekasiek
A tak w ogóle to Mech mnie dołuje :P bo wszystko fajne ma :P w sensie butelki no nawet smoczki wie jakie na kleik itp... a ja teraz szukam bidonu i nie wiem jaki kupić taki fajny żeby był... A ta mate ma śliczną, zdjęcia śliczne robi :) heh
Podziękowania: me.ch

9 lata 3 miesiąc temu #1025152 przez Zazanna
Asiek obcinam -a dokladniej weterynarz, bo osobiście bym się bała :P Z mojego kota niezły tygrys jest, więc wolę nie ryzykować B)
Moja też na nas poluje :P A co do miłości, to ona do mnie lezie, a nie do bobaska, tam była wcześniej moja ręka, ale jak ich zobaczyłam to musiałam to uwiecznić :laugh:

B. nie zajada jeszcze stóp :P Wczoraj mu podstawiałam nogę to łapał, ale żeby sam, to nie...

Agatagama to musiało być komiczne :D

Pesq hahah to co będzie jak ja wyjdę sama na drinka ? :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 3 miesiąc temu #1025161 przez asiekasiek
dzisiaj znów porcja marchewki :) w poniedziałek będzie ziemniaczek:) a musze wynaleźć taki sliniak na całość co ma Agata bo tak to walka żeby nie pobrudzic ubrań marchewka.:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia