- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaz, jaki boss

Asiek:D powiedz czego szukasz to posle Ci linki do tych co ja mam i tez bedziesz miec fajne

A do kleiku wiedzialam bo poszlam akurat ze szwagierka do sklepu i mi sie udalo porady zasiegnac ze to bedzie dobre akurat

Swoja droga Laura sie rozkrecila na dobre z tym jedzonkiem:D super:)
Mysia, Gloria madrze mowi:) a w ogole ja juz to chyba pisalam, ale po prostu patrze na Kornela i mysle w kategoriach ludzkich, kupa czy siku czy jedzenie my same tez nie chodzimy jak w zegarku a od dzieci wymagamy! pamietaj o tym zawsze i tylko mysl czy Tobie sie czasem zdarzy nie miec apetytu albo nie zrobic kupy i jesli odpowiedz jest TAK to wtedy chill - jakby jakos sie to ciagnelo tygodnie albo cos to co innego, ale tak nie ma co sie zamartwiac, trzeba czekac a od kupy wierz mi nie uciekniesz

Basiek, przywiaz Kubie balona do stopki i patrz i sie ciesz

Agata, zgadzam sie z Zaz! bez szalenstw za kolkiem! A Jas po prostu sie zdziwil ze to nie Ty

Kasia jak u Was fajnie swiatecznie jeszcze, az mi sie piernikow zachcialo.... Moje dni za to mega dlugasnie sie robia a tym bardziej dzis jako ze mojego meza jeszcze nie ma wyobrazcie sobie. Szok normalnie.................................. Na piwo mu sie zachcialo! oh.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182
- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67

Meszku no właśnie się zastanawiałam czy będzie pamiętał...mówisz, że nie? a co do szybkiej jazdy...miałam w głowie, że nie mogę pędzić, ale nie umiałam przestać...na pewno miałybyście podobnie...a z zabrza do katowic jednak kawałek miałam, dobrze, że trasą szybkiego ruchu...w tamtą stronę jechałam 110 i dojechaliśmy w 30 minut, z powrotem byłam w 20...masakra.
Mech podoba mi się Twój tok myślenia, w sumie te nasze dzieci to też ludzie, nie?

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Meszku, widzisz mąż ma wychodne następnym razem nasza kolej musimy brać przykład z Pesq

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

A Jaś z pieskiem super się prezentują. U nas Kubuś średnio zareagował na królika. Żeby nie powiedzieć, że miał go totalnie gdzieś

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95

Byliśmy dziś u doradcy chustowego, siedzieliśmy tam ponad dwie godziny i się uczyliśmy z D. motać - najpierw na lalkach a potem na żywym człowieku Stanisławie

także widzisz Agatka już dzieciaczki wkraczają chyba w okres lęku separacyjnego i nie masz sobie absolutnie nic do zarzucenia. Był pod bardzo dobra opieką a po prostu zatęskniło mu się za mamą, ale żadna krzywda mu się nie działa. Ja też miałam wyrzuty sumienia jak pojechałam na wigilię pracowniczą i Stasia zostawiłam i też gnałam taksówką do domu. A jak teraz ma takie humory to nigdzie się bez niego nie ruszam dosłownie, bo boję się go zostawić nawet z Danielem, choć on zajmuje się nim super, no ale wiadomo cycka nie ma

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Mech już znalazłam chyba allegro.pl/avent-kubek-niekapek-200ml-bu...-6m-i5536816714.html bo przerzucam się na butelki avent bo dzisiaj ładniej jadła niż lovi bo nie zassywa jej się smoczek i nie leje jej się. i chciałam dopasowany kubek niekapek do tej większej

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Bartuś z Krystyną prezentują się super

Moja Pelagia za bardzo nie zwraca uwagi na Stasia, czasem się obok położy, powącha, ale bez szału i vice versa

Szkoda tylko, że tak się Staśkowym wózkiem interesuje i jak tylko nie zamknę go w pokoju to od razu jest w środku, a dziś wskoczyła do łóżeczka

A oto Pelagia ze Stanisławem:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiek, no pięknie, Laura się dowiedziała, że Stasiu w rajstopach chodzi to od razu innego kawalera ma?

I nie przejmuj się, mnie też Meszka w kompleksy wpędza

Ciekawe jak tam Pesq, gdzie ją melanż zaprowadził

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mech myślałaś może o krzesełkach może już masz które mogłabyś polecić

a tak z innej beczki, używacie dziewczynki coś na ujędrnienie ciałka, jakieś balsamy?? bo czytam i czytam i nie wiem czy wydawać 40zł czy te za 15 zł też będą dobre jak te zareklamowane za 40zł.
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

U nas też się mówi "na dworze" i dla mnie "na polu" brzmi dziwnie, ale właśnie wiem, że w okolicach Krakowa tak mówią

Co do niekapka to dziś akurat na tym forum facebookowym (Ty chyba Asiek z niego się wypisałaś w końcu, ale powiem Ci, że pomimo różnych głupich dyskusji często dowiaduję się tam czegoś ciekawego) i własnie jakaś laska napisała, że te niekapki są niby niedobre z logopedycznego punktu widzenia - Meszka czekamy na potwierdzenie od teściowej. Nie miałam o tym pojęcia, bo przecież wszyscy je stosują

- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67

ale przyznajcie, że moja mama biedniejsza...

Ritka nas wyrzucili z tego forum, za nieudzielanie się