BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #278802 przez ewelinaa
To i ja się witam.

Ciężka noc za nami :dry: Spała od 19 do 23, a później pobudki co 2h :ohmy: , o 5 już na całego, leżała i krzyczała w łóżeczku :ohmy: jeść nie chciała, tylko się darła :cheer: :cheer:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zasnęła przed 8 na godzinkę, zjadła, a teraz znowu jęczy :dry: Nie wiem kiedy Was nadrobię, chyba ciężki dzień przed nami B)

Buziaki dla Oleńki z okazji rozpoczęcia 5-ego miesiąca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #278805 przez klatina
Dzięki Aguś, nie pomyślałam o mące. Na razie smarowałam kremem Oilatum, ale spróbuję i tego. Dziś jest lekka poprawa, więc może jej przejdzie.

Mgiełka, sukienka śliczności. Rękawki super i te aplikacje na dole cudne. Ja bym brała :)

Oleńka, Sto lat!! :kiss:

Mała mi zasnęła, idę się odgruzować :silly: do łazienki.

13 lata 4 miesiąc temu #278809 przez magda79
kalatina trzymamy kciuki oby z bioderkami było wszytsko oki :laugh:

a co do pupci to ja też polecam maść robioną :laugh: chociaż narazie puk puk wszystko w porząsiu ;)

my nie mamy zabawki przytulaka-usypiaka ja załanczam Domisiowi karuzele ma nad łóżeczkiem i tam jest światełko też i szybko usypia sam...aha no i od jakiegoś czasu lubi przytulać się do pieluszki którą ma pod główką - naciąga ją na oczka i wtula się w nią - fajnie to wygląda
13 lata 4 miesiąc temu #278811 przez iwonaNAVI
Witam sie noc koszmar ale to wina szczepienia i niech mi ktos powie ze dzieci nie pamietaja do 3 w nocy budzila sie z wrzaskiem i ciagle trzeba bylo dawac smoka ...no ale dzis juz napewno wszystko wroci do normy...

klatina ten kwiatek ma 3 melodie + szum morza cxyli 4 :P

Olcia buziaki od cioteczki i Oliwki :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #278813 przez magda79
a słyszałyście o kąpieli w mące ziemniaczanej ? robi się taki kisiel i do wody się go daje - bardzo dobrze robi na skórę dla alergików
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #278816 przez Mała
Dziękujemy za życzenia :lol:
Chciałam Wam pokazać dzisiejszą Olcię,ale nie chce mi zdjęcia zamieścić :(

Klatina trzymamy kciuki za bioderka.

Magda ja słyszałam i byłam kąpana w tym krochmalu, ale też w mleku, bo też mam skazę. Mówcie mi Kleopatra :lol: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #278824 przez magda79
Kleopatro :silly: myśmy Majkę też w tym kąpali i też robiliśmy jej serie kąpieli w mleku kozim - ale miała delikatną skóre po takiej kąpieli :silly:

nasi znajomi kąpali Małego - miał kilka mies właśnie w krochmalu bo oilantum czu balneum nic nie pomagało a po takich kapielach jak ręką odjął
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #278845 przez Mała
Powalczyłam i się udało
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #278846 przez megi2501
Kleopatro to może zdjęcie zbyt duże :ohmy: Pokaż nam swoje dziecię z okazji jej 4-miesięcy :)

Szczepienie jutro na 13.00 już pewne. Ale macie fajnie, Wy już kolejne macie za sobą, a ja zaczynam od 0.
13 lata 4 miesiąc temu #278853 przez Mała
megi2501 napisał:

Kleopatro to może zdjęcie zbyt duże :ohmy: Pokaż nam swoje dziecię z okazji jej 4-miesięcy :)

Szczepienie jutro na 13.00 już pewne. Ale macie fajnie, Wy już kolejne macie za sobą, a ja zaczynam od 0.

Musiałam zresetować kompa, bo mi przeglądarka odmawiała posłuszeństwa.
Z tą Kleopatrą to niestety nie prawda, bo moja buzia nie jest taka ładna. Mogę tylko używać kremu nivea, bo na inne, łącznie z fluidami uczulona jest :dry:

No i fajnie, że zaszczepią Julcię, tylko wątpię, żeby ona była z tego powodu zachwycona :blink:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #278862 przez slowiczek
Megi a co to za różnica czy mamy już jakieś szczepienia czy nie :) ?? Ja po pierwszym szczepieniu Natalki miałam paskudny humor, wcale nie mam dobrego zdania na temat szczepień i wcale mi się do nic nie spieszy....

Ola księżniczka 100 % :kiss: powodzi się Mała z tymi kąpielami w mleku :silly:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #278870 przez gosia2324

Ola to maly Kamilek :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #278876 przez slowiczek
hahaha Jagódka, co ta mama z Tobą robi :lol: :lol: :lol: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #278888 przez Mała
Jagoda normalnie czad :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #278902 przez iwonaNAVI
Olcia normalnie kopia Kamilka :)

a Jagoda to prawdziwa masakra jak to pisala Pati :)

ja dzis musze nadrobic i najlepiej by bylo skonczyc I rozdzial pracy bo jutro musze go oddac...takze trzymajce kciuki
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia