BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #293722 przez gosia2324
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #293724 przez gosia2324
Mała napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jak to u Was w domu? Naprawdę ?
SUPER!!!
13 lata 3 miesiąc temu #293727 przez Mała
Przedszkole jest na parterze,a my mieszkamy na 2 piętrze :lol:

Jak się jeździ nowym autkiem?
13 lata 3 miesiąc temu #293730 przez bewipo
Nie wiem ile sie mieści w kubeczku, chyba tyle co w zwykłym. To nie jest niekapek. Czy wygodny będziemy testować jak dotrze przesyłka. Opinie ma dobre. Jak już przetestujemy to damy znać co i jak :)
13 lata 3 miesiąc temu #293731 przez gosia2324
Mała napisał:

Przedszkole jest na parterze,a my mieszkamy na 2 piętrze :lol:

Jak się jeździ nowym autkiem?

Zdecydowanie lepiej.
Corsa byla stara z 95:) ale strasznie ja lubiłam :S :side:
Renówka jest inna, ma klime i inne bajery, ale ważne ze wiecej miesca w bagażniku na wozek i torby
i dzieciakom bedzie wygodniej z tyłu.

Na najbliższe lata nie planuje juz zmiany auta:)
13 lata 3 miesiąc temu #293733 przez mgielka22
Super Gosia :) my mamy tez reanult ale grand scenic 7o - osobowe :D ale ja sobie musze kupic autko jakies male zebym do rpacy miala i na zakupy bo nie zawsze renowke mam dostepna bo m nia glownie jezdzi :)
13 lata 3 miesiąc temu #293735 przez Mała
Ja tylko taka pierdoła, mam prawko a boję się jeździć autem, a na kursie tak lubiłam. Chyba przez te moje przygody, raz cofałam i walnęłam w taki dzwonek co się plastik wrzuca, drugi raz walnęłam lusterkiem w lusterko innego, ale na szczęście się tylko złożyły. Tylko już wyszłam z wprawy i gaśnie mi na skrzyżowaniach :(
Muszę coś zrobić w tym temacie, ale może wiosną.
13 lata 3 miesiąc temu #293737 przez mgielka22
aaa zapomnialam wam powiedziec ze krzeselko do mnie dzis dotarlo praktycznie wyglada jakby w ogole nei bylo uzywane :D wczoraj zamoiwlam fotelik do auta, grzechotki na raczki dla Lili, gasienice interaktywna a teraz licytuje lwa tego co Pati mi dala linka :P ja normalnei zbankrutuje :P
13 lata 3 miesiąc temu #293738 przez Mała
mgielka22 napisał:

aaa zapomnialam wam powiedziec ze krzeselko do mnie dzis dotarlo praktycznie wyglada jakby w ogole nei bylo uzywane :D wczoraj zamoiwlam fotelik do auta, grzechotki na raczki dla Lili, gasienice interaktywna a teraz licytuje lwa tego co Pati mi dala linka :P ja normalnei zbankrutuje :P

szalejesz Kochana :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #293740 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Jaki fotelik? pochwal sie :)
13 lata 3 miesiąc temu #293743 przez Pyśkaaaa
chłop w podróży dziec prawie śpiocha wiec jestem cała dla was :D cieszycie się a Gosia ja dopiero teraz Ci kask epusciłam bo wczesniej nie miałam czasu....
13 lata 3 miesiąc temu #293749 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

chłop w podróży dziec prawie śpiocha wiec jestem cała dla was :D cieszycie się a Gosia ja dopiero teraz Ci kask epusciłam bo wczesniej nie miałam czasu....

Nie ma problemu, dajcie znac jak bluzeczki dojda....
13 lata 3 miesiąc temu #293751 przez Mała
Pyśkaaa pewnie, że się cieszymy :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #293753 przez bewipo
Mała napisał:

Ja tylko taka pierdoła, mam prawko a boję się jeździć autem, a na kursie tak lubiłam. Chyba przez te moje przygody, raz cofałam i walnęłam w taki dzwonek co się plastik wrzuca, drugi raz walnęłam lusterkiem w lusterko innego, ale na szczęście się tylko złożyły. Tylko już wyszłam z wprawy i gaśnie mi na skrzyżowaniach :(
Muszę coś zrobić w tym temacie, ale może wiosną.

Mała ja po długiej przerwie bez jeżdżenia też tak miałam. Masakra. Do tego od razu musiałam sama jeździć po dużym mieście którego w ogóle nie znałam. Ile razy ja wieczorem ryczałam, bo np. gdzieś pobłądziłam, albo mi gasnął, albo jakieś inne cuda... Ale nie miałam wyjścia, jeździłam, jeździłam i teraz wymiatam jak stary kierowca ;) A ile miasta poznałam przez pobłądzenie :D Więc do dzieła dziewczyno, wsiadaj i jeździj jak tylko możesz :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293756 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgielka nie wysle Ci jutro daj adres
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka