BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #299984 przez angie1713
My też nie mieliśmy żadnych karteczek przed chrztem :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #300022 przez Agusia83
No to ja chyba czwarta :laugh:
Noc taka sobie...Emi miala pobudke o 2, 5 i o 8 juz koncowa...co prawda tylko o 2 jadla a o 5 wystarczylo ja poglaskac i pocalowac... :laugh:

Marta, super, ze Majeczka taka spryciula i wszystko nadgonila :laugh: tylko cieszyc sie, ze masz tak dzielna i zdolna coreczke :laugh:

Ja tez nie mialam zadnych karteczek...

Gosiu, dziekuje za przepis...nozki wyszly wybornie :laugh: tylko zapomnialam tej wody posolic i musielismy to zrobic po upieczeniu :silly:

Macie moze pomysly na prezent walentynkowy? Zawsze twierdzilam, ze to powinien byc romantyczny dzien z romantycznym prezentem...ale zastanawiam sie czy nie zakupic tego ochraniacza na klejnoty...nie wiem czy wklejala linka Monia czy Gosia :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #300026 przez fanka
witam w kolejnym tygodniu
na początek spóźnione życzenia dla Kingusi i dzisiejsze dla Majeczki - buziak dziewczynki od ciotki!!
czytam Was cały czas ale pisze mało bo tak jak pisałam przyleciała siostra i jakoś sobie razem czas spędzamy, poza tym w weekend miałam zajęcia i tak zleciało.
Wszystkie nasze dzieciaczki wrześniowe są śliczne, cudne do zacałowania.
Ja dziś zostawiam Dawida z babcią, a my z siostrą i moim M wyruszamy na zakupy taki rajd po galerii.
Gosia wczoraj na obiadek Twój przepis i mój M był zachwycony ryżem (a on z tych co tylko ziemniaki tolerują) i mówi, że taki ryż to mogę często robić ;-)
no i tyle zmykam do łazienki bo jeszcze w piżamach paraduję !!miłego dnia dla wszystkich
aha Marta oglądałam dziś Wasze zdjęcia na fb i moja siostra podglądała i ogląda, ogląda i mówi- ale to ta dziewczyna ma duża różnicę wieku między dziećmi! a ja mówię, przecież ona ma tylko jedno dziecko. Na co moja siostra- no a ta starsza dziewczynka to kto??? i chodziło o Ciebie ;-) ona myślałam , że ktoś dał zdjęcia swoich dwóch córek ;-)
13 lata 3 miesiąc temu #300030 przez Agusia83
Majeczko, sto lat starszaczku :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #300044 przez monika1984lodz
dzien dobry.
MAjusia slicznosci sto lat :)

Agus to bewipo link wklejala :P

my juz po alergologu , na 13 pediatra, rozlozylo nas na calego eh

Julka slicznotka ) a Ami ma cudne opaseczki :) i cala cudna jest :) :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #300045 przez Marta M
maaaaooooo agugu...Maja dziekuje :)

haha fanka ale sie usmialam...no niezle...wiec nie dziwota ze ta babcia o ktorej kiedys Wam pisalam mowila ze mam 14 lat, hahaha
13 lata 3 miesiąc temu #300049 przez Marta M
fanka to pokaz jeszcze na fb siostrze slowiczka..:)
13 lata 3 miesiąc temu #300054 przez pati-m
Witam i ja :)
Nocki oki, pobudka o 7 na jedzonko i znów spanie do 9 :)
A ja korzystając z okazji, że chłopaki spali, zrobiłam już zakupy, bo w lodówce to mi tylko masło zostało :silly:
Zaraz wstawiam pranie i mam plan ogarnąć na błysk naszą sypialnię i pokój Kacpra - takie sprzątanie na raty, bo przed chrzcinami chce żeby mi tylko gotowanie zostało.

Marta - tak u nas zawsze są karteczki - żeby ksiądz miał pewność, że naprawdę poszliśmy do spowiedzi ;) Osobiście uważam, że to bez sensu, bo każdy ma na sumieniu własne czny, no ale nic na to nie poradzę. Karteczki są dla rodziców i rodziców chrzestnych. Przed ślubem też tak mieliśmy i nasi świadkowie.

Agusia - możesz kupić ten ochraniacz, albo ja osobiści proponuję grę planszową dla zakochanych. Kiedyś M. kupił i wieczór był baaaaaaaaaaaardzo ciekawy. :lol: Na allegro jest mnóstwo do wyboru :)

MAJECZKA! STO LAT! STO LAT! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #300056 przez Agusia83
Monia, poprawiam sie, Bewipo :laugh:

Kochana, zycze Wam zdrowka...niestety nastal czas na takie chorobska..oby szybko poszlo gdzie pieprz rosnie..

hahaha...Fanka, dobre :laugh: Jeszcze Mgielka by sie przydala...ona na 16, no moze 17 lat wyglada :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #300076 przez angie1713
Monia i jak u tego alergologa dowiedziałaś się coś? Warto iść ?

Majeczka Wszystkiego Naj...... :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #300078 przez magda79
Majusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monia zdrowka dla Was!!!!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #300111 przez pati-m
Monia - zdrowiejcie dziewczyny! :kiss:

www.pudelek.pl/artykul/38076/ludzka_klep...alii_50_centymetrow/ - tragedia :ohmy: W życiu nie chciałabym tak wyglądać :huh:
13 lata 3 miesiąc temu #300115 przez monika1984lodz
angie nic sie nie dowiedzialam, powiedziala, ze Emi jeszcze zamalutka jest, mam po malu wprowadzac bialko i zapisywac w zeszycie czy wystapily jakies reakcje alergiczne- typu wysypki, wymioty itp.

No tez mam nadzieje, ze nam przejdzie raz dwa.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #300117 przez magda79
pati-m napisał:

Monia - zdrowiejcie dziewczyny! :kiss:

www.pudelek.pl/artykul/38076/ludzka_klep...alii_50_centymetrow/ - tragedia :ohmy: W życiu nie chciałabym tak wyglądać :huh:

masakra!!!!!!!!!bleeeeeeeeeee :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #300120 przez beti
Cześć laseczki :)
Monia i jak u alergologa???

Maja :kiss: z okazji urodzinek :)

Ja Wam polecam to na walentynki: allegro.pl/niesmiertelniki-niesmiertelni...cie-i2086134404.html
Kupiłam mojemu M, na jednej blaszce zdj. Fifiego a na odwrocie data urodzenia a na drugiej nasze zdj ślubne i data na odwrocie :) Powiesił sobie w samochodzie na lusterku i jest zachwycony...a grawer zdjęcia wyszedł milion razy lepiej niż się spodziewałam :)

Magda...ale to kościół katolicki jest???
Ja w ogóle uważam, że spowiedź powinna być powszechna...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia