BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #300573 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #300588 przez megi2501
Pati wymiękłam...hahahahaha :laugh:

Maja moja przez jakieś 5-dni budzi się około 3-4 i nie śpi godzinę, dziś tak nie było. Więc zobaczę, czy to reguła, czy jej minie. Ogólnie kiepskie noce i dni :(
14 lata 5 miesiąc temu #300589 przez Marta M
Emilka widze mistrz w siedzeniu :) Moja sie chwieje na wszystkie strony, ahah...Super :)

Maja bo Maja i Lolek juz zauwazylam ze maja wiele wspolnego..:)

Pati wreszcie zobaczylam Twojego M, istny Kacpero, super :):)
14 lata 5 miesiąc temu #300590 przez iwonaNAVI
Pati ale skupieni :P a Kacpero zdecydowanie synuś mamusi taki podobny :)
14 lata 5 miesiąc temu #300596 przez Marta M
No to dorobilam...Maja steka, mysle kupa idzie, wreszcie po trzech dniach, to ja hyc na nocnik...no i z wrazenia jej sie odechcialo..za to smieszne dla niej to bylo jak nie wiem..i znow czekac az laskawie bedzie chciala wyjsc ;)
14 lata 5 miesiąc temu #300597 przez pati-m
iwona - to jesteś pierwsza, która uważa że Kacpero jest do mnie podobny. Wszyscy twierdzą tak jak Marta, że to synuś tatusia :)
14 lata 5 miesiąc temu #300598 przez Marta M
No to Iwonka widze ze sie zgadzamy, ja ze do taty, Ty ze do mamy...Kacperek widac ma po rowno..:)
14 lata 5 miesiąc temu #300600 przez maja1982
mały sie obudził zmykam
14 lata 5 miesiąc temu #300604 przez pati-m
Marta M napisał:

No to dorobilam...Maja steka, mysle kupa idzie, wreszcie po trzech dniach, to ja hyc na nocnik...no i z wrazenia jej sie odechcialo..za to smieszne dla niej to bylo jak nie wiem..i znow czekac az laskawie bedzie chciala wyjsc ;)

Marta - ja mam tak samo :) za kazdym razem kiedy Kacper zaczyna stękać, to ja go myk na nocnik i wtedy mu się odechciewa :silly: I efekt tego jest taki, że kupę robi raniutko o 6 jak matka jest nieprzytomna i nie zdąży go na nocnik posadzić :lol:
14 lata 5 miesiąc temu #300612 przez Marta M
Male sprytne ludki :D

Nic to ja sie powoli zbieram bo o 16:45 wizyta w poradni..papa
14 lata 5 miesiąc temu #300615 przez iwonaNAVI
Pati usta twoje na bank :) i jak dla mnie bardziej do Ciebie :)
14 lata 5 miesiąc temu #300623 przez beti
Oliwcia i Emilka cudowności :kiss:

A Kacperek...oj ciocia by Cię wycałowała w te poliki :D

Marta, a mieliście robione badania na witaminę D?? Fifi też się tak pocił, ale badania wykazały że wit. D jest w normie...podobno gorzej jest jej dawać za dużo niż za mało...
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #300640 przez Agusia83
Pati, jak dla mnie Kacpero to caly tata...oczywiscie, ze odziedziczyl rowniez po Tobie pewne cechy, chociazby te super usta :silly: ...no, ale dziewczyny, popatrzcie...jaka skupiona mina Kacperka, wypisz, wymaluj, TATA :laugh:

Marta, trzymamy kciuki za wizyte!

Emilka tez pieknie juz spala przez jakis miesiac i od 4 czy 5 dni, cos jej sie poprzestawialo i budzi o 5 rano albo o 3...a lbo o tej i o tej :angry: ale czemu? Przeciez na noc zjada porzadne porcje mleczka z kaszka...

dziekujemy za emilkowe komplementy :silly:
14 lata 5 miesiąc temu #300645 przez angie1713
Oliwka super :kiss:

Megi to ja już wiem dlaczego Nadia wczoraj spała 10 godz bez przerwy i jeszcze ją musiałam budzić o 7 na jedzenie bo myślałam że mi piersi pękną :ohmy: To po tym mleku w butelce :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emilka już super sobie siedzi :woohoo:

Maja to super że Karolkowi już schodzi to uczulenie na pewno dzięki tej maści i również dzięki diecie .Fajnie że już się nie męczy bidulek :kiss:

Iwonka ja mam pralkę otwieraną od góry więc nie mam bębna :dry:

Pati super chłopaki moim zdaniem podobny do twojego M i do Ciebie też :)
14 lata 5 miesiąc temu #300646 przez monika1984lodz
Oliwcia jaka pannica blondyna :)
Emilka :)
KAcpus stanowczo mamowy jestes :)

Uf Emi pomalu zasypia- wkoncu!!!!! bylysmy u lekarza.Emka ma jakiegos wirusa w gardle :( dostala syrop Neosine, wit.c w kropelka, wapno w kropelkachi cos co nawet w aptece nie potrafia odczytac eh...

Z bebilonemkolejna przygoda, otoz pani doktor stwierdzila, ze przepisze mi 2 bo na zaswiadczniu ten wlasnie numerk widnieje, a jedynki nie ma.Wiec mowie, ze skoro jest 2 to chyba logicznie 1 tez.Na co ona ze nie.No coz i tak od przyszlego tygodnia przeszla by na 2.wiec przejdzie tydzien wczesniej :/ mam tylko nadzieje, e to jej nie zaszkodzi.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży