- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #301320 przez iwonaNAVI
Witam...u nas standard ja naprawde nie narzekam moje dziecko spi zawsze od 20 do 8 rano ewentuaklnie jakies male pobudki to smoczek i dalej spi ale to naprawde sporadycznie wiec wam to wspolczuje ale to sie zmieni 
dzisiaj przyjezdza krzeselko a ja ciesze sie jak glupia... prezenty dla malej ciesza mnie bardziej niz dla mnie
dzisiaj przyjezdza krzeselko a ja ciesze sie jak glupia... prezenty dla malej ciesza mnie bardziej niz dla mnie
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #301331 przez beti
citeam.pl
Bewipo, my jedziemy do domków z Vacansoleil...za w pełni wyposażony domek dla 6 osób z kuchnią we wrześniu płacimy za 2 tygodnie 1800 zł
czyli wychodzi 300 zł/os
Bewipo, my jedziemy do domków z Vacansoleil...za w pełni wyposażony domek dla 6 osób z kuchnią we wrześniu płacimy za 2 tygodnie 1800 zł
Ostatnio zmieniany: 14 lata 5 miesiąc temu przez beti.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #301334 przez Pyśkaaaa
Iwonka ja też nie [powinnam narzekać bo malutki ładnie spi tylko dzis coś mu było...ja bardziej narzekam na cycuchy bo w dzien laktacja jest unormowana a w nocy nie może....nawet rzekłabym że w dzien mam mniej pokarmu niż w nocy...
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 5 miesiąc temu #301339 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
mi sie marzy wyjazd w gory
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #301340 przez megi2501
Beti, coś dziwne Ci te linki wyszły 
Moniu Kochana to zdrowiejcie, jak najszybciej
Mała znowu coś się do Was przyplątało, życzę, aby szybko minęło
Dobrze Wam dziewczynki-śpiących maluchów
Pyśka, a Ty na noc podajesz pierś
Czasem też już padam ze zmęczenia, ale takie uroki macierzyństwa
Kiedyś będziemy to wspominać z łezką w oku
Moniu Kochana to zdrowiejcie, jak najszybciej
Mała znowu coś się do Was przyplątało, życzę, aby szybko minęło
Dobrze Wam dziewczynki-śpiących maluchów
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 5 miesiąc temu #301344 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczynki przepraszam, zauwazylam , ze od kilku dni nic innego nie robie tylko marudze
, PRZEPRASZAM
i juz nie bede
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #301363 przez magda79
beti napisał:
n owłaśnie myśmy też myśleli o ich ofercie a my braliśmy kwatere z www.adriatic.hr/pl
Beti a gdzie dokładniej...ląd (która dalamacja), wyspa???
myśmy byli w takiej małej miejscowości mimice, tj gdzieś ok 15 km przed Baśka Voda i było fajnie w sam raz dla rodzin z małymi dziećmi Majka miała wtedy 2 latka
citeam.pl/oferty/cala-polska/znizka-na-z...ewsletter-2012-02-07 04:30:00 +0100-cala-polska-7104-7243-7719-5700-6622-6792-6876-7046-6644-6036-6406-6817-6347-6460-7239-6832-6755-6931-6616-7134&e=c&uid=376474&nid=6161&t=7d13962af09b49aa5889cf3fc2c0e16c2c33e334
Bewipo, my jedziemy do domków z Vacansoleil...za w pełni wyposażony domek dla 6 osób z kuchnią we wrześniu płacimy za 2 tygodnie 1800 złczyli wychodzi 300 zł/os
n owłaśnie myśmy też myśleli o ich ofercie a my braliśmy kwatere z www.adriatic.hr/pl
Beti a gdzie dokładniej...ląd (która dalamacja), wyspa???
myśmy byli w takiej małej miejscowości mimice, tj gdzieś ok 15 km przed Baśka Voda i było fajnie w sam raz dla rodzin z małymi dziećmi Majka miała wtedy 2 latka
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #301372 przez maja1982
Witam sie i ja 
U nas noc jak zwykle z pobudka o 3 ale juz zaczynam sie przyzwyczajać
megi - mój lolo też na razie butli nie toleruje, ale chyba nie będzie miał wyjścia
no chyba że będzie jadł łyżeczką bo to bardzo lubi 
monia - zdrowiejcie kochane
pyśka- współczuje bólu
wiem cos o tym, masuj, rozgrzewaj (ze mnie się znajomi śmiali bo jak nas odwiedzili to mnie akurat awaria cycka dopadła a ja ciągle sie masowałam i pomogło 

A odnośnie twojej nocnej laktacji - to mi sie wydaje ze ty ja trochę sztucznie wywołujesz, bo mały nie pije a ty ściągasz wiec mleko sie produkuje, spróbuj ściągać coraz mniej (na pewno będzie bolało) ale moze sie to wtedy unormuje!!a tak w ogóle ponoć jak sie dziecko odstawia od piersi to jest taki sam ból, który trzeba wytrzymać bo jak ściągniesz to znowu sie mleko wytworzy!!
mała - zdrówka dla dzieciaczków i duuuużżżżoooo siłki dla ciebie!!!dasz radę !!
martaM - pisała wczoraj o zbliżającym sie skoku naszych pociech, ale powiem wam że z tego opisu to ja wnioskuję ze LOlek chyba już to przeszedł!!problem ze spaniem, płacz jak zostaje sam, jojczenie o wszystko a odpukać od niedzieli się naprawił!
ale cicho!!!!!
A i nie pisałam wam że w końcu chyba osiągnęliśmy sukces z tym zasypianiem - ładnie zasypia, czasami zapłacze ale generalnie jest o NIEBO lepiej
ale też cicho bo mu sie odmieni!!!
beti - my tez planujemy jakieś wakacje - tez chorwacje bierzemy pod uwagę
U nas noc jak zwykle z pobudka o 3 ale juz zaczynam sie przyzwyczajać
megi - mój lolo też na razie butli nie toleruje, ale chyba nie będzie miał wyjścia
monia - zdrowiejcie kochane
pyśka- współczuje bólu
A odnośnie twojej nocnej laktacji - to mi sie wydaje ze ty ja trochę sztucznie wywołujesz, bo mały nie pije a ty ściągasz wiec mleko sie produkuje, spróbuj ściągać coraz mniej (na pewno będzie bolało) ale moze sie to wtedy unormuje!!a tak w ogóle ponoć jak sie dziecko odstawia od piersi to jest taki sam ból, który trzeba wytrzymać bo jak ściągniesz to znowu sie mleko wytworzy!!
mała - zdrówka dla dzieciaczków i duuuużżżżoooo siłki dla ciebie!!!dasz radę !!
martaM - pisała wczoraj o zbliżającym sie skoku naszych pociech, ale powiem wam że z tego opisu to ja wnioskuję ze LOlek chyba już to przeszedł!!problem ze spaniem, płacz jak zostaje sam, jojczenie o wszystko a odpukać od niedzieli się naprawił!
A i nie pisałam wam że w końcu chyba osiągnęliśmy sukces z tym zasypianiem - ładnie zasypia, czasami zapłacze ale generalnie jest o NIEBO lepiej
beti - my tez planujemy jakieś wakacje - tez chorwacje bierzemy pod uwagę
- Marta M
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 5 miesiąc temu #301379 przez Marta M
Witam sie i ja 
Franio tylko Ci skrzydelek brakuje i wygladasz jak taki dobry wróżek
beti u nas ciemiaczko ok, ma 1,5 x 1,5, ale w takim razie chyba sie wybiore na to badanie krwi..ewelina to tym bardziej sie wybiore, bo u nas powiedziala ze tylko rozmiekanie jest...ale ja juz od miesiaca podaje jej podwojna dawke, a na tym badaniu wychodzi jej stezenie, tak?? Czyli nadmiar tez wyjdzie??
Dla Kamilka, Moni i Nunki duzo zdrowia :*
Gosiu Jagodka i wszystkie 5-miesieczniaki widze zw wkraczaja w nowy etap, u mnie to samo, dzisiejsza noc nie nalezala do przyjemnych, cos ja budzi o 5 i potem spi jak mysz na pudle, ehh...a po kazdym karmieniu nocnym jest taki placz, ze ja wymiekam
Dziewczyny ja sie dolaczam do tych STANOWCZE NIE ABORCJI!! I jak beti twierdze ze kobieta decyduje o poczeciu, ale nie o zyciu dziecka!!! Nie moze mu odebrac zycia, to jest MORDERSTWO!!!!
Pyska ja bym chciala karmic jeszcze dlugo, no moze do tych 9 miesiecy, czy roku..zobaczymy...albo jeszcze dluzej
bewipo my dwa razy w ciemno pojechalismy, ale z dzieciatkiem chyba lepiej miec pewniaka
Franio tylko Ci skrzydelek brakuje i wygladasz jak taki dobry wróżek
beti u nas ciemiaczko ok, ma 1,5 x 1,5, ale w takim razie chyba sie wybiore na to badanie krwi..ewelina to tym bardziej sie wybiore, bo u nas powiedziala ze tylko rozmiekanie jest...ale ja juz od miesiaca podaje jej podwojna dawke, a na tym badaniu wychodzi jej stezenie, tak?? Czyli nadmiar tez wyjdzie??
Dla Kamilka, Moni i Nunki duzo zdrowia :*
Gosiu Jagodka i wszystkie 5-miesieczniaki widze zw wkraczaja w nowy etap, u mnie to samo, dzisiejsza noc nie nalezala do przyjemnych, cos ja budzi o 5 i potem spi jak mysz na pudle, ehh...a po kazdym karmieniu nocnym jest taki placz, ze ja wymiekam
Dziewczyny ja sie dolaczam do tych STANOWCZE NIE ABORCJI!! I jak beti twierdze ze kobieta decyduje o poczeciu, ale nie o zyciu dziecka!!! Nie moze mu odebrac zycia, to jest MORDERSTWO!!!!
Pyska ja bym chciala karmic jeszcze dlugo, no moze do tych 9 miesiecy, czy roku..zobaczymy...albo jeszcze dluzej
bewipo my dwa razy w ciemno pojechalismy, ale z dzieciatkiem chyba lepiej miec pewniaka
- Marta M
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa