BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #126036 przez kasia79
katnia czekamy i trzymamy kciuki, dodaj jakis zdj jak wrócisz ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126050 przez Agusia83
A ja wlasnie wrocilam ze sklepu...na szczescie poszla ze mna mama :laugh: jak jej powiedzialam o tym bolu, to kazal mi sie w ogole nie przemeczac, nic nie dzwigac, sama prawie wszystkie zakupy niosla....biedna, troche tego bylo...i jeszcze na poprawe humoru wziela mnie na lody :laugh: Dzieki dziewczyny za pocieszenie, ze nie tylko ja mialam takie skurcze, ale oby juz do nas nie zawitaly...no chyba, ze przyjdzie czas na porod....

Jak dzis wlaczylam telewizor, to sie przerazilam ta wiadomoscia...Biedna dziewczyna, taka mloda...a teraz maz zostal sam z dzieciaczkami.... :(

Marta, ciuszki slodkie :laugh: wszystko mi sie podoba...szkoda, ze nie bylo dzis ze mna wrzesniowek, ktore spodziewaja sie pannic...na placu byla pani, ktora sprzedawala ubranka z anglii, po dziewczynce....wsio bylo cukierkowe, piekne :laugh:

Patki, sluchajac piosenki oczywiscie sie poplakalam....

Monia, a te kotki sa niesamowite....kurczaczkowi chyba cos sie snilo...a mama go przytulila i juz bylo dobrze :laugh:

Beti, a teraz slucham Twojej piosenki "Jestem mama" i co? I tez rycze jak bobr.....

Klatina, czekamy na wiesci...na pewno wszystko bedzie dobrze :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #126107 przez pati-m
Jejku dziewczyny ale dziś jestem senna... Nie wiem, czy to wina pogody, bo jakoś tak szaro za oknem i jakby się miało zaraz rozpadać... Siedzę a oczy same mi sie zamykają :)

allegro.pl/szafa-julenki-sliczne-ubranka...6-m-i1628867370.html gdyby któraś mama nie miała nic przeciwko używanym ciuszkom dla dziewczynki to wklejam link, bo przypadkowo znalazłam :)
13 lata 11 miesiąc temu #126146 przez beti
Ja to ostatnio w ogóle jakaś rzewna jestem :-))
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126176 przez Pyśkaaaa
ale mam dziś nastrój przeokrótny :( chyba przez te okropną pogode... śpiąca jestem nic mi sie nie chce a tyle roboty przedemną...
i jeszcze biodro mnie boli...ja nie wiem o co z nim chodzi
13 lata 11 miesiąc temu #126202 przez monika1984lodz
te nasze dzisiajesze nastroje to napewn przez pogode.Ja nie dosc, ze placzliwa strasznie jestem i wszystko mnie drazni, to mam wrazenie, ze Nuna ma taki sam dzien jak ja.Malo sie rusza i wogole.Nawet moje zwierzeta spia caly dzien....
Miejmy nadzieje, ze jutro bedzie lepiej.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126203 przez Paletka
Pyśkaaaa napisał:

ale mam dziś nastrój przeokrótny :( chyba przez te okropną pogode... śpiąca jestem nic mi sie nie chce a tyle roboty przedemną...
i jeszcze biodro mnie boli...ja nie wiem o co z nim chodzi

ojojo beidactwo:(

nie martwi sie jak tez przez ta pogode nie za dobrze sie czuje...

wiatr zaczol wiac...nie nawidze go

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 11 miesiąc temu #126210 przez slowiczek
to prawda, że dzisiejszy dzień jest bardzo niekorzystny...od rana chce mi się spać, nie chce mi się uczyć, nawet jak już się zmuszę to zadania mi nie wychodzą, ech....

teraz troszkę się dotleniłam bo jutro mam wesele i przypomniałam sobie, że potrzebuję rajstop do sukienki i podskoczyłam do calzedonii.. :)
13 lata 11 miesiąc temu #126223 przez Paletka
slowiczek napisał:

to prawda, że dzisiejszy dzień jest bardzo niekorzystny...od rana chce mi się spać, nie chce mi się uczyć, nawet jak już się zmuszę to zadania mi nie wychodzą, ech....

teraz troszkę się dotleniłam bo jutro mam wesele i przypomniałam sobie, że potrzebuję rajstop do sukienki i podskoczyłam do calzedonii.. :)

a w jakiej idziesz sukience?? hmmm?

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126224 przez slowiczek
w ostatnio kupionej, załączam zdjęcie sukienki chcoiaż pokazywałam wam ją kiedyś :p - szczerze mówiąc to nawet nie mam wyboru, bo nie mam żadnej innej sukienki w którą bym się wbiła i która by się nadawała :)
a w ogóle panna młoda też ciężaróweczka :) ma termin na 1 października jeśli dobrze pamiętam :)
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #126230 przez pati-m
slowiczek - śliczna ta sukieneczka :) w moim przypadku, to marzenie ściętej głowy, abym mogła taką założyć, bo przy moim duuuużym biuście + tych kwiatkach u góry wyglądałoby to co najmniej źle :) no, ale cóż, mówi się trudno :) udanego weseliska życzę :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #126238 przez monika1984lodz
ja podobnie jak pati nie wygladala bym dobrze w takiej sukience hihi

ale jest sliczna i zawsze mi sie takie podobaly.

Zycze udanego weseliska.JA sie dowiedzialam , ze idziemy na wesele 6 sierpnia, ciekawa jestem co na to nasza Nuna hihi i czy ja wejde w cos innego niz worek hehe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126242 przez slowiczek
noo mój biust też jest już trochę za duży do tej sukienki ale ogólnie wygląda dobrze :) a jak tak się już chwalę to pokażę Wam sukienkę którą wczoraj sobie kupiłam na allegro, strasznie lubię takie rzeczy i już nie mogę się doczekać jak będę ją miała w łapkach :)
w ogóle jest fajna bo ta gumeczka która niby jest w talii tak naprawdę jest tuż pod biustem i na brzuszek też można spokojnie założyć :) no a po ciąży to już w ogóle będzie dla mnie idealna :)
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #126243 przez monika1984lodz
sliczna :)
podziwiam kobitki latajace w sukienkach.
JA mam az 3 sukienki dwie weselne i jedna letnia.Zakladam je tylko pod przymusem hehhe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126244 przez pati-m
super ta sukieneczka! i taka to bym mogła założyć :) a możesz podesłać jakiegoś linka slowiczek?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia