BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 11 miesiąc temu #364959 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

może i ja se usmaże naleśniczki? mama mi dała truskaweczki i Jagówki mnaaaam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #364962 przez Pyśkaaaa
Nadusia buziaczki kochana my dzis widze wszystkie jakieś zakręcone :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #364963 przez Mała
Madzia zauważyła. Kurcze tylko Pati ma naszą tabelkę i jak się nie odzywa to łatwo przegapić święto naszych wrześniaczków.

Pyśkaaa
12 lata 11 miesiąc temu #364972 przez maja1982
Witam :)

Dopiero teraz ale dzien nam tak zleciał!!ZAPOMNIAŁAM NA ŚMIERĆ o wizycie u alergologa wstaliśmy o 8 a wizyta na 9 :cheer: więc wiecie jaki cudowny i romantyczny był nasz poranek :silly: ;)

NAdusia - :kiss: od cioci i KArolka

Julcia -pięknie :)

Fanka - alez zestaw ciuszków - fajnie ze siostra mysli o was (a robienie zakupów w Angli czy Irlandii to czysta przyjemność :):) i tak jak mowisz trzeba naszym chłopakom na zawstydzenie pokazać nasze wrześniowe dziewczynki!!

Natalka - gratuluje 2 kroczków :) I jak Lolek ma stanąć w konkury do Ciebie??jak ty już sama pomykasz :)

bewpio - super ze bedziesz z Anitka no i z nami ;) i gratulację nocnikowch osiągnięć!!

magda - milusie słowo "mama" :)jeszcze lepsze będzie "mamusia"

małą - mojej kumpeli córka ma notorycznie katar przy każdym ząbku!!i tez trwa bardzo długo!

kasia - fajnie ze m ło spędziłaś dzionek :) i cieszę sie z AMelcią wszystko dobrze :)

beti -

pyśka - jedzenie na chandrę jest najlepsze :)

my bylismy dzisiaj do kotroli u alergologa, a więc KArolek ma skórkę alergiczną ale nie ejst to jakaś straszna alergia (bo jadł jogurty, je bebiko zwykłe, jadl kaszki mleczno ryżowe, jadł jajecznicę ) i pani doktor stwierdziła ze ni ma sensu stosować jakiś rygorystycznych diet jedynie co to mam mu ograniczyć ilość mlecznych posiłków dziennie!tak wiec od jutra modyfikacja diety!

apropo karmienia piersią - ja też ciągle słyszę -DALEJ KARMISZ?? przeciez 8 miesięcy to wcale nie jest az długo!a najlepsze jest to ze mowią to matki którym sie nie chciało walczyć o pokarm (wiem bo znam ich historie) dla mnie karmienie piersią jest DUUUŻŻŻOOO wygodniejsze aczkolwiek odkąd dostaje mm nie czuję sie juz taka uwiązana w domu!!U nas tez juz chyba koniec karmienia bo Lolek jadł o 5 rano cycka i do tej pory jeszcze nie, na spanie dostał mm wiec cycek dopiero znowu rano!szkoda mi bedzie napewno ale to normalna kolej rzeczy!
12 lata 11 miesiąc temu #364985 przez magda79

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #364988 przez angie1713
Witam wieczornie wróciłyśmy z Nadia od rodziców wykąpałam ją ona ma oczy jak zapałki i co z tego ;) jak zasnąć nie może .Powiem wam że to siadanie to przerąbane trochę co ją położe to ta za chwilkę siedzi i jak ona ma iść spać :dry: A ja jeszcze sama bo M na imprezie wydziałowej :dry:

Fanka ciuszki piękne i jaka ilość :cheer: Ja też mam dwie siostry w Anglii i czekkam bo też mają Nadii dać paczkę tylko to będzie w czerwcu bo jej teściowa tam jedzie i jak będzie wracać to przywiezie :)Tylko ciekawe co :unsure:

Oliwka ślicznotko chyba Ci włoski wyjaśniały albo mi się wydaje :)

Biedny Sami zdrówka i oby alergia szybko minęła :kiss:

Magda zdrówka i gratuluję słowa mama :)

Słowiczku oglądałam ten film jest super :)

Bewipo to fajnie odpoczniesz sobie :)Gratki dla Antki :)

Mała jak tam Ola?

Maja to super że Lolek ma delikatną tą alergię :)

Jeśli chodzi o karmienie to myślę że gdyby nie ta alergia to bym jeszcze karmiła ale ja juz sie żle czułam .Mam koleżankę która karmi syna on ma 2 lata dla mnie to juz przesada ;)

Nadia zasnęła aby was nie skłamać pisałam tego posta godzinę :dry: oczywiście przez moją marudę :silly:

Dziękujemy za życzonka :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #364989 przez magda79
Mała zapisz sobie tabelke w ulubionych...

pokazywarka.pl/nse42l/
12 lata 11 miesiąc temu #365000 przez angie1713
Pyśka
12 lata 11 miesiąc temu #365003 przez Mała
O widzisz Madzia, dzięki. Nie wpadłam na to :blush:

Angie Ola dalej ma rumieńce i katar, ale tak ok.

Ja wczoraj tak długo pisałam
12 lata 11 miesiąc temu #365010 przez magda79
u nas tez dzisiaj ciężkie zasypianie....mam przeczucie że łapnał ode mnie katar :( :( a miałam na jutro zaplanowany cały dzień prac w ogrodzie...nosz ku....tak to jest w tygodniu w pracy to po południami tyle innej roboty, ze ogród zostawiłam na sobotę, a że mam zasiane:
pietruszke, marchewkę, buraczki, cebula posadzona, seler, por, ogórki, cukinie, kapuste, sałate i chciałm tam wskoczyć...no i pomidorki wysadzić tez miałam juto a Domi miał byc ze mną bo Darek na jutro zaplanował robienie wylewki na tarasie z przodu...więc miał byc pracowity dzień a tu chyba nici........... :(
12 lata 11 miesiąc temu #365014 przez magda79
Pyska :kiss: :kiss: jedzenie dobre na wszystko ;)
12 lata 11 miesiąc temu #365020 przez angie1713
Madzia ja też chcę taki ogródek buuu :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #365021 przez magda79
angie1713 napisał:

Madzia ja też chcę taki ogródek buuu :silly:

to zapraszam do mnie :lol: każda para rąk mile widziana :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #365033 przez Mała
Moja mama miała zawsze taki ogródek, lubiłam tam dłubać, szczególnie jak chciałam być sama ze swoimi myślami :)

Maja super, że Karolkowa alergia nie taka straszna :)
12 lata 11 miesiąc temu #365047 przez magda79
Mała napisał:

Moja mama miała zawsze taki ogródek, lubiłam tam dłubać, szczególnie jak chciałam być sama ze swoimi myślami :)

Maja super, że Karolkowa alergia nie taka straszna :)

ja raczej wiem, że musze to zrobic bo fajnie później z kuchni przez taras wskoczyć po pietruche czy marchewe...no i dla dzieciaków wiem, że to zdrowe...ale nigdy nie myślałam w kategoriach lubienia....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia