- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #146073 przez slowiczek
ale wy tu dużo piszecie
przez to nie pamiętam co chciałam każdej z was napisać 
co do figlowania to widzicie - te które chcą to nie mogę, a ja niby mogę ale w ogóle mi się nie chce
też dziś rano zaliczyłam laboratorium - pobieranko krwi, zobaczymy czy ta moja tarczyczka się ogarnęła
co do figlowania to widzicie - te które chcą to nie mogę, a ja niby mogę ale w ogóle mi się nie chce
też dziś rano zaliczyłam laboratorium - pobieranko krwi, zobaczymy czy ta moja tarczyczka się ogarnęła
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #146092 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Wrocilam 
Nuna zdrowa
nadrobila wielkoscia do swojego wieku
ma ok 39cm i wazy 1500g+-50g
szyjka sie skrocila do 3 cm ale gin powiedzial, ze jak na 30 tc to taka dlugosc jest bardzo dobra.Duphaston bede lykala jeszcze 3 tygodnie ...
Powiedzialam mu tez o tym bolu spojenia.Zbadal i stwierdzil, ze to nie spojenie tylko , ze macica bardzo sie rozciagnela, bo mala nadrobila bardzo szybko 1,5 tygodnia.
A oto Nunulka
Nuna zdrowa
szyjka sie skrocila do 3 cm ale gin powiedzial, ze jak na 30 tc to taka dlugosc jest bardzo dobra.Duphaston bede lykala jeszcze 3 tygodnie ...
Powiedzialam mu tez o tym bolu spojenia.Zbadal i stwierdzil, ze to nie spojenie tylko , ze macica bardzo sie rozciagnela, bo mala nadrobila bardzo szybko 1,5 tygodnia.
A oto Nunulka
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 14 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- SYLWIA
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #146103 przez mgielka22
Moniczko sliczna mała:)
Pati fajny ten Twoj chlopczyk:D
Dziś wlasnie wzielam sie za pranie ciuszków malej, u mnie we wro piekna pogoda i czysciutkie niebo jest:D
DOstalam przedluzenie umowy w pracy do porodu i sie bardzo ciesze, bo dalej mam placone 100%
Cos mnie od rana w podbrzuszu ciagnie, podejrzewam ze dalej rosnie i w ogole, chodze tez taka spiaca masakra... ja ide za tydzien na usg i mam nadzieje ze u mojej niunki tez wszystko w porzadku:)
To fakt na borowskiej we wroclawiu jest przepelnione i tak robia, a to dlatego ze wszyscy mysla ze jak nowy szpital to jest super a jak sie okazalo to tam gowno zrobili i sie wszyscy kisza a maluchy choruja;/ wole isc do starego gdzie bede miala miejsce i mnie nie wywala, nie wyobrazam sobie dojezdzac do dziecka na karmienie - horror!!!
Pati fajny ten Twoj chlopczyk:D
Dziś wlasnie wzielam sie za pranie ciuszków malej, u mnie we wro piekna pogoda i czysciutkie niebo jest:D
DOstalam przedluzenie umowy w pracy do porodu i sie bardzo ciesze, bo dalej mam placone 100%
Cos mnie od rana w podbrzuszu ciagnie, podejrzewam ze dalej rosnie i w ogole, chodze tez taka spiaca masakra... ja ide za tydzien na usg i mam nadzieje ze u mojej niunki tez wszystko w porzadku:)
To fakt na borowskiej we wroclawiu jest przepelnione i tak robia, a to dlatego ze wszyscy mysla ze jak nowy szpital to jest super a jak sie okazalo to tam gowno zrobili i sie wszyscy kisza a maluchy choruja;/ wole isc do starego gdzie bede miala miejsce i mnie nie wywala, nie wyobrazam sobie dojezdzac do dziecka na karmienie - horror!!!
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #146109 przez mYSZA
jejku dziewczyny przepraszam, że Was tak zaniedbałam!
tak jak wczoraj pisałam smsem do Agusi nie zjawiałam się na forum bo byłam przed obroną i siedziałam w notatkach. A jak ja siedziałam to mój Janek wywijał w brzuszku niepowtrzalnie;)
w każdym razie jestem już magistrem obronionym na 5 i zamierzam ponownie włączyć się w mamusiny krąg dyskusyjny- już weszłam ponownie w klimat bo dziś listonosz przywiózł mi kołderkę i podusię do kołyski mojego Janka no i dziś o 20 lekarz i USG. Nie jestem w stanie nadrobic tych setek postów które napisałyście, ale obiecuję być już teraz na bieżąco jaknajbardziej;)
pozdrawiam!
tak jak wczoraj pisałam smsem do Agusi nie zjawiałam się na forum bo byłam przed obroną i siedziałam w notatkach. A jak ja siedziałam to mój Janek wywijał w brzuszku niepowtrzalnie;)
w każdym razie jestem już magistrem obronionym na 5 i zamierzam ponownie włączyć się w mamusiny krąg dyskusyjny- już weszłam ponownie w klimat bo dziś listonosz przywiózł mi kołderkę i podusię do kołyski mojego Janka no i dziś o 20 lekarz i USG. Nie jestem w stanie nadrobic tych setek postów które napisałyście, ale obiecuję być już teraz na bieżąco jaknajbardziej;)
pozdrawiam!
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #146112 przez Pyśkaaaa
Monia ale duuużżża i śliczna 
Migielka to prawda pogoda u nas we wro jest super
ja sie nagimnastykowałam co by pazurki u nog se pomalować
poszłam na zakupy i jakos mi ciężko... moj K.zostawia mnie na 2 noce i jeden dzień i bede się nudzić
rzeczy planuje prac jak się już przeprowadzimy i urządzimy pewnie w lipcu.. a poza tym muszę dokupic sporo rzeczy...
Migielka to prawda pogoda u nas we wro jest super
ja sie nagimnastykowałam co by pazurki u nog se pomalować
rzeczy planuje prac jak się już przeprowadzimy i urządzimy pewnie w lipcu.. a poza tym muszę dokupic sporo rzeczy...
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #146113 przez gosia2324
Monika super wiesci
oby tak dalej !!!
Agusia ja w szpitalu buczalam o wszystki, ze Kuba placze, ze pobieraja mu krew, ze boli krocze, ze ma zoltaczke , ze musze tak tyle siedziec itd ...
hormony szelaly !
Marta ja mialam praktyki w Zeromskim na porodówce i szczerze polecam !!!!
Sale sa 1 osobowe do rodzenia,w kazdej drabinki, worek sako itd
poród rodzinny bezpłatny (przynajmniej wtedy byl),a porodówka nazywa sie BOCIANÓWKA
Agusia ja w szpitalu buczalam o wszystki, ze Kuba placze, ze pobieraja mu krew, ze boli krocze, ze ma zoltaczke , ze musze tak tyle siedziec itd ...
hormony szelaly !
Marta ja mialam praktyki w Zeromskim na porodówce i szczerze polecam !!!!
Sale sa 1 osobowe do rodzenia,w kazdej drabinki, worek sako itd
poród rodzinny bezpłatny (przynajmniej wtedy byl),a porodówka nazywa sie BOCIANÓWKA
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #146125 przez Mała
Mysza gratuluję mgr 
Monia super wieści, a szyjka jak na 30 tc to faktycznie długa.
Ja chyba zgłupieję przez to leżenie, a dzisiaj to mnie już tak nosi. W końcu w domu to wiecie, pranie wstawić, kwiaty podlać, trochę kurze zetrzeć, bo rehabilitantka przychodzi. Aż mi się opierdziel zebrał od męża, że z du....ą nie leże.
A tutaj spóźniony tort dla cioć.
Monia super wieści, a szyjka jak na 30 tc to faktycznie długa.
Ja chyba zgłupieję przez to leżenie, a dzisiaj to mnie już tak nosi. W końcu w domu to wiecie, pranie wstawić, kwiaty podlać, trochę kurze zetrzeć, bo rehabilitantka przychodzi. Aż mi się opierdziel zebrał od męża, że z du....ą nie leże.
A tutaj spóźniony tort dla cioć.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa