BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #146420 przez slowiczek
dziewczyny przesadzacie z tym pisaniem :P !!!!!!! wyjdzie się na chwilę z domu a po powrocie tyyyyyle czytania :D

kasia - brzuś super, a ubranko odlotowe <3

monia - super, że Nunulka rośnie zdrowo :)

bewipo - nie narzekaj na cycuchy :P

a mnie alergia męczy niesamowicie, dziś byłam z Łazienkach z koleżanką to była w szoku, że tak można ciągle kichać :<

ej a w ogóle ostatnio miałam taką akcję w metrze, że siedziałam,no i metro było w trakcie hamowania i jakaś gruba baba co siedziała koło mnie zaczęła wstawać i się zachwiała i jej wielkie dupsko prosto w mój brzuch - na szczęście odepchnęłam ją momentalnie i u Łukasza reakcja od razu była taka sama - inaczej by mnie zmiażdzyła, mówię wam jak to trzeba uważać i mieć oczy dookoła głowy...
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #146422 przez bewipo
Slowiczek to niezła akcja. Dobrze, że szybko zareagowaliście.
No nic mi kurcze nie urosły... :P
13 lata 10 miesiąc temu #146426 przez slowiczek
przynajmniej nie masz rozstępów :P
ale jeszcze Ci urosną, na bank :] w końcu mają robić za mleczarnię
13 lata 10 miesiąc temu #146432 przez ewelinaa
Kasia - śliczny brzuszek i świetny komplecik :)

Słowiczek - masz rację, w komunikacji miejskiej trzeba uważać, bo nigdy nic nie wiadomo. Mi też się kiedyś zdarzyło, że gruba baba mnie przygniotła - ja sobie siedzę, a ona pakuje się na siedzenie obok, nie mieści się i na mnie się wpycha :angry: aż wolałam się przesiąść.

Byłam w SR, posłuchałam bicia serduszka i już jestem spokojna. Przy okazji załapałam się na zakupy w SR - jedna dziewczyna przyniosła rzeczy po swojej córeczce, w większości nowe i kupiłam śliczne spodenki za 7zł :lol: Pewnie moje zapasy ubranek też tak skończą - że nawet niektórych ani razu nie założę :P Ale to wszystko jest taaakie słodkie :silly:
13 lata 10 miesiąc temu #146435 przez gosia2324
bewipo doczekasz sie :P poczekaj na 3 dzien jak dzidzia bedzie na swiecie !!! Mleczarki zaczna dzialac :)

Kasia fajne zdjecia, jak zmienilas awater to zastanawialam sie kto tu do nas pisze? :side:
13 lata 10 miesiąc temu #146451 przez Mała
gosia2324 napisał:

bewipo doczekasz sie :P poczekaj na 3 dzien jak dzidzia bedzie na swiecie !!! Mleczarki zaczna dzialac :)
:

dokładnie

A ja z Kamilem też miałam wysoko brzuch, a teraz mam nisko i mnie to martwi. Nawet ostatnio mamie o tym mówiłam :(
13 lata 10 miesiąc temu #146454 przez gosia2324
Mala mam pytanie do Ciebie... Czy macie z mezem zamiar przygotowac dla Kamilka prezent od dzidziusia jak wrocicie ze szpitala????
Znajomi podpowiedzieli nam ze to dobry pomysl, jak myslisz ?
13 lata 10 miesiąc temu #146468 przez kasia79
Oj bewipo nie narzekaj, mi też nie bardzo urósł, miałam już przed ciążą spory.

Myszka zapomniałam ci pogratulować magistra GRATULACJE i witamy z powrotem.

Ja myślę ze dla naszych dzieci już sama dzidzia będzie najlepszym prezentem, Kacper ciągle pyta kiedy już urodzę, bo mówiłam mu że jak będę miała duży brzuch, a przecież już mam ;)
13 lata 10 miesiąc temu #146593 przez beti
Dziewczyny nie narzekajcie, ja mam 80 G i nadal rośnie!!!!! masakra, uwierzcie...a w połączeniu ze 105 cm w brzuszku efekt taki, że mi M. buty zawiązuje bo ja nie daję rady już :(
Mysza, gratulacje!!!
Kasia, brzuszek śliczniusi :))
13 lata 10 miesiąc temu #146647 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny :)
Już nie narzekam, obiecuję :) Ale skoro przy biustowych tematach to jak kupować staniki do karmienia jeden na aktualny rozmiar i jeden na większy, czy od razu większy??
13 lata 10 miesiąc temu #146655 przez Mała
Witam.
Ale tu dzisiaj cisza, chyba wszystkie śpią.

Ja już po laboratorium, upał się na dworze zapowiada.

Gosia my kupimy coś Kamilowi od dzici, bo my ciągle się martwimy jak on sobie poradzi z nową sytuacją i zdrowym bobasem (mam nadzieję).

Z tymi stanikami to wydaje mi się, że rozmiar taki jak teraz. Ja kupowałam jak już urodziłam Kamila i niedawno go przymierzyłam to miseczka dobra tylko trochę obwód mi się zwiększył. Ale może niech dziewczyny podpowiedzą.
13 lata 10 miesiąc temu #146658 przez kasia79
ja kupiłam jeden taki jak na teraz i jeden o rozmiar większy, bo nie wiadomo czy mi bardzo urosną, a po drugie to te moje staniki są tak rozciągliwe że na pewno oba będą mi służyć.

jakieś przeziębienie mnie dopadło, kicham i mam katar :( a do tego wszystkiego biodra mnie dzisiaj bolą.

Dobra idę na jakieś śniadanko, i tak wpadną tu dzisiaj jakieś 10 razy ;)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #146660 przez Agusia83
Czesc dziewczynki....ale dzis deszczowo, przynajmniej w krakowie....chyba nie jest az tak zimno, ale pogoda nie zacheca pojscia do sklepu a co dopiero na spacer :)

oj Bewipo, jakbym chciala miec Twoj rozmiar biustonosza...ja tak samo jak beti zostalam obdarzona sporym biustem a teraz to jest masakra...
Beti, mi maz tez musi wizac buty :laugh: ja mam w brzuszku juz 114cm....zreszta pokaze Wam fotke z wypadu :laugh:

A wczoraj wieczorkiem przekrecajac sie na drugi bok zauwazylismy, ze maluch wystawil nam stope...sterczala ze 3cm po prawej stronie kolo pepka...wyobrazcie sobie jak to smiesznie wygladalo...oczywiscie zaczelam sie smiac, maz gilgotal stopke...i mowil, bym sie nie smiala bo spinam brzuszek i jeszcze uszkodze stopke malenstwu...hahah....a w tej chwili dzidzia wygina brzuch na wszystkie strony :silly:

A dzis Ewelina idzie do ginka? I kto jeszcze?

A to ja i gora zar :laugh:
A to w parku w Zywcu

Kasiu, a Twoj brszus cudny :laugh: bardzo ladna tuniczke mialas....
Załączniki:
13 lata 10 miesiąc temu #146680 przez slowiczek
Agusia, super wyglądasz :) moje dziecię też mi wystawia często swoje kończynki a brzuch przybiera najśmieszniejsze kształty :P chyba najbardziej się śmiałam jak miałam po bokach wystające coś a środek brzucha był wklęsły :P

ja mam dziś pracowity dzień, muszę do 16 się spakować bo jutro przeprowadzka, potem szkoła rodzenia a potem to już będę nie do życia zapewne :p w międzyczasie muszę podjechać do drogerii i apteki i odebrać wyniki badań

i modlę się o deszcz bo inaczej wykończę się z tą alergią :<<< !!!!!!
13 lata 10 miesiąc temu #146693 przez Agusia83
Beti, bo mamy podobne rozmiary butelek naszych dzidz :silly: ze tak to nazwe....gdzie bedziesz kupowala biustonosze do karmienia??bo na allegro nie ma duzego wyboru z takimi rozmiarami...

Slowiczku, tylko uwazaj na siebie, nie przemeczaj sie za bardzo...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia