- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #182417 przez Marta M
Ja tez melduje sie z oddzialu 
Powiem Wam ze ten pobyt tu mnie wykancza, czuje sie slabo, druga noc nie spie bo jest duszno, bo lozka zgrzypia, bo materace nie przepuszczalne, bo sa nas 4 i jedna chrapie..takze tylko ona sie wysypia a my "jojczymy" w nocy:( Dzis jak wstalam z lozka to ze zmeczenia w glowie mi sie krecilo...jedzenie ohydne, dobrze ze mam cos swojego..
Jest juz po obchodzie, dowiedzialam sie tyle co nic, jedyne co mi powiedzieli: PANI Z NAMI ZOSTAJE..no i tyle..o 2 w nocy zlapaly mnie skurcze, trzymaly d0 3:30, potem od 5 do 5:30 i od 7 do 8..w nocy myslalam ze to juz sie zaczyna..ale to pewnie tak bedzie "cmic" przez tydzien albo i wiecej..

Powiem Wam ze ten pobyt tu mnie wykancza, czuje sie slabo, druga noc nie spie bo jest duszno, bo lozka zgrzypia, bo materace nie przepuszczalne, bo sa nas 4 i jedna chrapie..takze tylko ona sie wysypia a my "jojczymy" w nocy:( Dzis jak wstalam z lozka to ze zmeczenia w glowie mi sie krecilo...jedzenie ohydne, dobrze ze mam cos swojego..
Jest juz po obchodzie, dowiedzialam sie tyle co nic, jedyne co mi powiedzieli: PANI Z NAMI ZOSTAJE..no i tyle..o 2 w nocy zlapaly mnie skurcze, trzymaly d0 3:30, potem od 5 do 5:30 i od 7 do 8..w nocy myslalam ze to juz sie zaczyna..ale to pewnie tak bedzie "cmic" przez tydzien albo i wiecej..
Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #182418 przez Mała
To jest na receptę Hydrochlorothiazidum 25mg 30 tab. Ja jem 1 tab rano i mam się ważyć, jak przez tydzień przytyję więcej jak pół kg to mam brać 2.
Marta ja też nie umiem spać w szpitalu. Trzymaj się kobieto.
Pyśkaaaa kawał chłopaka. Ciekawe ile moja waży, ale to już pewnie po porodzie się dowiem?
Marta ja też nie umiem spać w szpitalu. Trzymaj się kobieto.
Pyśkaaaa kawał chłopaka. Ciekawe ile moja waży, ale to już pewnie po porodzie się dowiem?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182421 przez pati-m
Hura u mnie pada! I wreszcie chłodniej się zrobiło 
Martuś - uroki szpitala
Sąsiadów z sali się nie wybiera, a o jedzeniu już nie wspomnę. Zresztą jak kiedyś już pisałam, że nic nie zjem ze szpitalnej kuchni bo się brzydzę
Domyślam się, że Ci się strasznie dłuży to czekanie, ale przynajmniej jesteś pod stałą opieką i czuwają nad Tobą i maluszkiem

Martuś - uroki szpitala

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182445 przez ewelinaa
Dzień Dobry 
Zawsze miałam dobre noce, nie miałam problemów ze snem, a dziś jak na złość prawie co godzinę się budziłam
Zwlokłam się z łóżka po 7 i jakiegoś powera dostałam.
Zjadłam śniadanie, poodkurzałam, pozmywałam, wyszorowałam kuchenkę i sprzątnęłam calutką łazienkę

Marta - współczuję pobytu w szpitalu, ale jeszcze tylko kilka dni i będziesz miała Maję, trzymaj się Kochana

Dzwoniłam dziś do lekarza w sprawie posiewu na paciorkowca - wynik idealny, nic się nie wyhodowało, nie będzie żadnych leków
I przypomniał żeby w poniedziałek na ktg przyjść 
A z tym zwolnieniem na opiekę po porodzie wszystko zależy od lekarza - są tacy, którzy bez problemu wypiszą nawet po naturalnym porodzie, a są i tacy którzy nawet po cc nie chcą wypisać.
Mój lekarz wypisuje, ale my nie będziemy brać - mój mąż ma swoją firmę, więc i tak nikt mu za siedzenie w domu nie zapłaci. Będzie pracował cały czas, może tylko mniej niż zazwyczaj.

Zawsze miałam dobre noce, nie miałam problemów ze snem, a dziś jak na złość prawie co godzinę się budziłam

Zjadłam śniadanie, poodkurzałam, pozmywałam, wyszorowałam kuchenkę i sprzątnęłam calutką łazienkę

Marta - współczuję pobytu w szpitalu, ale jeszcze tylko kilka dni i będziesz miała Maję, trzymaj się Kochana

Dzwoniłam dziś do lekarza w sprawie posiewu na paciorkowca - wynik idealny, nic się nie wyhodowało, nie będzie żadnych leków

A z tym zwolnieniem na opiekę po porodzie wszystko zależy od lekarza - są tacy, którzy bez problemu wypiszą nawet po naturalnym porodzie, a są i tacy którzy nawet po cc nie chcą wypisać.
Mój lekarz wypisuje, ale my nie będziemy brać - mój mąż ma swoją firmę, więc i tak nikt mu za siedzenie w domu nie zapłaci. Będzie pracował cały czas, może tylko mniej niż zazwyczaj.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182456 przez kasia79
mala dzięki za odpowiedz, jak na receptę to dupa, ja prosiłam o coś mojego lekarza to powiedział że tylko szpital
dupek !!!
pyska duże te twoje maleństwo, po wielkości brzuszka nie widać
Marta współczuję ci tych nocy, a my w domu jesteśmy i też narzekamy, dziękujmy Bogu że jesteśmy w domu! trzymaj się kobitko.

pyska duże te twoje maleństwo, po wielkości brzuszka nie widać

Marta współczuję ci tych nocy, a my w domu jesteśmy i też narzekamy, dziękujmy Bogu że jesteśmy w domu! trzymaj się kobitko.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182457 przez gosia2324
Witam 
My juz po bilansie 2latka
Ale ten czas leci, jutro i w sobote mamy urodzinowych gosci
Noc minęła mi ok, choc brzuch twardnial, jednak bezboleśnie
Dzis wskakuje w 38 tydz
)))))
Jagoda WYŁAZ !!!!!!!!!!!
Pyska urodzisz takiego smoka jak ja
Kuba w 37 tyg mial 3300 a ur sie 3650

My juz po bilansie 2latka

Ale ten czas leci, jutro i w sobote mamy urodzinowych gosci

Noc minęła mi ok, choc brzuch twardnial, jednak bezboleśnie

Dzis wskakuje w 38 tydz

Jagoda WYŁAZ !!!!!!!!!!!
Pyska urodzisz takiego smoka jak ja

Kuba w 37 tyg mial 3300 a ur sie 3650

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182464 przez pati-m
Jejku dziewczyny ale mnie sen muli. W nocy spałam dobrze, a i tak teraz oczy mi się same zamykają. Może to wina pogody, bo szaro-buro za oknem i pada. Chętnie wzięłabym troszkę powera od którejś z Was 
A tak poza tym właśnie przed chwilą poczułam coś dziwnego - leżę sobie taka senna na łóżku na boku i nagle poczułam jakby mały mi się w brzuchu obsunął w dół, taka wielka ulga, jakoś luźniej się zrobiło i wiem, że śmiesznie to zabrzmi ale to tak jakby "kamień spadł z serca"
Miałyście może takie uczucie?

A tak poza tym właśnie przed chwilą poczułam coś dziwnego - leżę sobie taka senna na łóżku na boku i nagle poczułam jakby mały mi się w brzuchu obsunął w dół, taka wielka ulga, jakoś luźniej się zrobiło i wiem, że śmiesznie to zabrzmi ale to tak jakby "kamień spadł z serca"

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182466 przez beti
pati-m napisał:
No to pewnie i brzuszek Ci opadł...
Jejku dziewczyny ale mnie sen muli. W nocy spałam dobrze, a i tak teraz oczy mi się same zamykają. Może to wina pogody, bo szaro-buro za oknem i pada. Chętnie wzięłabym troszkę powera od którejś z Was
A tak poza tym właśnie przed chwilą poczułam coś dziwnego - leżę sobie taka senna na łóżku na boku i nagle poczułam jakby mały mi się w brzuchu obsunął w dół, taka wielka ulga, jakoś luźniej się zrobiło i wiem, że śmiesznie to zabrzmi ale to tak jakby "kamień spadł z serca"Miałyście może takie uczucie?
No to pewnie i brzuszek Ci opadł...

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #182471 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Nareszcie sie udalo dostac na forum
Dzien dobry Kochane
Noc przeokrutna, ale chyba pora iseprzyzwyczaic.
Za oknem burza i leje juz tak od jakiejs 7 rano.Mimo to nie ma czym oddychac.
PAti Beti ma racje pewnie brzusio powedrowal nizej hihi
Ja chce juz Nune na zewnatrz!!!!!
MArta niestety szpitale nie przyjaja dobremu snu....
Gosi NAJSZCZERSZE I NAJLEOSZE ZYCZENIA URODZINOWE DLA TWOJEGO ŁOBUZIAKA I MOC CAŁUSÓW

Dzien dobry Kochane

Noc przeokrutna, ale chyba pora iseprzyzwyczaic.
Za oknem burza i leje juz tak od jakiejs 7 rano.Mimo to nie ma czym oddychac.
PAti Beti ma racje pewnie brzusio powedrowal nizej hihi
Ja chce juz Nune na zewnatrz!!!!!
MArta niestety szpitale nie przyjaja dobremu snu....
Gosi NAJSZCZERSZE I NAJLEOSZE ZYCZENIA URODZINOWE DLA TWOJEGO ŁOBUZIAKA I MOC CAŁUSÓW

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #182472 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska dobrze , ze sie odezwalas bo normalnie myslalam o Tobie wczoraj.DObrze , ze z kruszynka wszystko ok

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #182474 przez Mała
Pati też myślę, że brzuszek opadł.
Beti, Słowiczek gratki 40 tc.
A ja dziś 37 tc zaczynam, jeszcze tydzień i nie będę musiała leżeć. Tyle rzeczy już mam zaplanowane.
Gosia wszystkiego najlepszego dla Kuby, żeby Jagoda za mocno nie wywróciła jego świata do góry nogami
Beti, Słowiczek gratki 40 tc.
A ja dziś 37 tc zaczynam, jeszcze tydzień i nie będę musiała leżeć. Tyle rzeczy już mam zaplanowane.
Gosia wszystkiego najlepszego dla Kuby, żeby Jagoda za mocno nie wywróciła jego świata do góry nogami

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona