BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #182517 przez beti
Cudne!!! :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #182518 przez bewipo
cześc dziewczyny.
Coś same errory od rana miałam. Ja się wyspałam :) W nocy deszcz popadał, ale już czuję, że się powoli duszno zaczyna robić.
No i dołączam do zniecierpliwionych... Kiedy coś się zacznie dziać...??
13 lata 8 miesiąc temu #182520 przez gosia2324
Wiecie, ponoc kieliszek czerwonego wina rozluznia przed porodem... ale troche sie boje.
13 lata 8 miesiąc temu #182525 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Wiecie, ponoc kieliszek czerwonego wina rozluznia przed porodem... ale troche sie boje.

Ja też tak słyszałam, ale na pewno nie będę próbować. Dla mnie zero alkoholu w ciąży to świętość.

A zobaczcie co wynalazł wczoraj mój mąż www.peticado.pl/pl/oferta/akcesoria/daszek-na-ptaszek Śmiał się, że trzeba to małemu kupić, żeby on nie został zaatakowany gdy będzie go przewijał :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #182527 przez monika1984lodz
Tez tak slyszalam ale ja jestem przeciwnikiem picia akoholu w ciazy.NAwet moj lekarz mi powiedzial, ze na moje niskie cisznienie kieliszeczek czerwonego winka moge wypic ale ja nie pilam, wolama kawe wypic.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #182530 przez monika1984lodz
Pati ale fajne hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #182532 przez slowiczek
haha, daszek na ptaszek :D pati - jak mnie kiedyś mój podopieczny Tommy obsikał to nawet skarpetki miałam mokre :P
13 lata 8 miesiąc temu #182535 przez beti
Dobry ten daszek :) Chociaż przy silnym strumieniu nie wiem czy da radę :P
13 lata 8 miesiąc temu #182536 przez pati-m
slowiczek napisał:

haha, daszek na ptaszek :D pati - jak mnie kiedyś mój podopieczny Tommy obsikał to nawet skarpetki miałam mokre :P

Skarpetki?! :ohmy: No to ja jeszcze mało wiem o możliwości zasięgu sikania u chłopców :lol: :side: :P
13 lata 8 miesiąc temu #182539 przez monika1984lodz
PAti nastepna mistrzyni slowa :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #182541 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

PAti nastepna mistrzyni slowa :P

Aaaaa faktycznie! :) Wzięłam przykład z takiej jednej gaduły :blink: :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #182542 przez mgielka22
Dzień dobry Dziewczyny :)

Ja od 4 rano nie spie byla u mnie taka burza z blyskawicami i taka ulewa ze od dzieciaka czegos takiego nei widzialam :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Jestem juz po izycie u lekarza, mała stoczyła sie na dół juz waży 3 kg :ohmy: :ohmy: :ohmy: a jeszcze tyle czasu, od rana wymiotowalam wiec chyba mi sie udziela powoli przygotowanie, ale szyjka dalej zamknieta a krocze mnei strasznie napitala... Polozna mowi ze pierwszy albo drugi tydzien wrzesnia i mala powinna wyjsc (do terminu to ona do 5kg by chyab doszla i bym umarla normalnie) bedzie wielka :P naszczescie te brodawki poschodzilu :lol: ale na wszelki wielki mi potraktowal je jeszcze kwasem. za tydzien mam wymaz na ten GBS co wy ;)

A ja ze 2x musialam napic sie piwa miodowego bo juz nei moglam wytrzymac i raz grzanca sie napilam, nic nie zaszkodzilo malej, bylam na usg i bylo wszystko wtedy ok ;)

Martus wspolczuje ja nienawidze jak ludzie chrapia moj maz to jest budzony za kazdym razem jak tylko mi charknie w nocy bo ja mam baardzo lekki sen... 3mam kciuki oby Majeczka szybciutko wyszla!!!

Gosia, Beti, Fanka szybko u was chyba maluchy wyjda, moze trzeba je baaardzo grzecznie poprosic albo niech mezowie poprosza :D

Czekamy az cos sie rozkreci :D buziaki dla Was :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #182544 przez beti
Hihi...same rozgadane paple u nas :)
13 lata 8 miesiąc temu #182547 przez pati-m
mgiełka - na to malutka zdrowo rośnie :) czli z tego co piszesz jeszcze max. 3tyg. i Lily będzie przy Tobie :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu #182555 przez gosia2324
mgielka to spora cora bedzie :)
Fajnie, ze dobrze sie rozwija :)

A moja to już ani prośba, ani groźba nie moge z brzucha wysiagnac ! :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby