- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #182321 przez fanka
O kurcze Kasia, to niezła historia.Przykro mi strasznie ale najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło. A kiedy Mąż będzie w domu??
Dziewczyny ja też dziś deprecha. Siedzę i rycze bez powodu, mam już dość, normalnie dość. Stopy mam tak spuchnięte, że ciężko mi po schodach zejść bo się w stawach praktycznie nie zginają Mąż ma teraz 3 zmianę w pracy, a ja siedzę sama i się dołuję. Jedynie pocieszam się tym, że dziś mi męzu mój mówi, że jak urodzę to będzie z nami w domu cały miesiąc!!! :-)Akcje takie jak wczoraj tylko mnie dodatkowo przygnębiają bo myślę, że to już się zaczyna, a tu kilka godzin bólu i spokój i dupa. Jutro rano wizyta więc mam nadzieję, że się coś wyjaśni już konkretnie bo jak dalej kolejny tydzień będę musiała łazić z rozwarciem i czekać to chyba nie wytrzymam już psychicznie.
A to tak jeszcze a propos nas- wrześniowych mam :
www.demoty.pl/gwiazdkowe-prezenty-30724
Dziewczyny ja też dziś deprecha. Siedzę i rycze bez powodu, mam już dość, normalnie dość. Stopy mam tak spuchnięte, że ciężko mi po schodach zejść bo się w stawach praktycznie nie zginają Mąż ma teraz 3 zmianę w pracy, a ja siedzę sama i się dołuję. Jedynie pocieszam się tym, że dziś mi męzu mój mówi, że jak urodzę to będzie z nami w domu cały miesiąc!!! :-)Akcje takie jak wczoraj tylko mnie dodatkowo przygnębiają bo myślę, że to już się zaczyna, a tu kilka godzin bólu i spokój i dupa. Jutro rano wizyta więc mam nadzieję, że się coś wyjaśni już konkretnie bo jak dalej kolejny tydzień będę musiała łazić z rozwarciem i czekać to chyba nie wytrzymam już psychicznie.
A to tak jeszcze a propos nas- wrześniowych mam :
www.demoty.pl/gwiazdkowe-prezenty-30724
Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182335 przez fanka
Kasiu- o i u Ciebie coś ruszyło, jak już zaczniemy się rozpakowywać to pójdzie "hurtowo"
tylko ktoś musi zacząć!!!
oczywiście po wizycie dam znać, ale pewnie po południu dopiero bo jeszcze chce kilka spraw załatwić na mieście jeśli dam radę i znajdę siły.

oczywiście po wizycie dam znać, ale pewnie po południu dopiero bo jeszcze chce kilka spraw załatwić na mieście jeśli dam radę i znajdę siły.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #182350 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati w manu bylas i nie dalas znac buuu ja mieszkam 10 minut piechotka od manu
Demot super
Fanka to czekamy na wiesci
Demot super

Fanka to czekamy na wiesci

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182354 przez mYSZA
to ja jeszcze z oddziału..
z tym seksem przed porodem trzeba uważać, bo są różne teorie: i takie które polecają i takie które nie. No i pamietajcie, że jak już miałyście wymaz na paciorkowca to już nie można żeby go nie złapać nawet jak wynik jest dobry.
Kasi- nie dziwię się, że się zaczęłas zastanawiać a co by było gdby... moj dzisiaj też w trasie w nocy a ja w tym szpitalu spać nie mogę bo się o niego boję..
a co do moich trzech terminów, to pierwszy już za 5 dni, i tutaj traktują go jako obligatoryjny wiec włąsciwie to tak jakby to był już 40 tc...
a On taki maleńki... ech...
z tym seksem przed porodem trzeba uważać, bo są różne teorie: i takie które polecają i takie które nie. No i pamietajcie, że jak już miałyście wymaz na paciorkowca to już nie można żeby go nie złapać nawet jak wynik jest dobry.
Kasi- nie dziwię się, że się zaczęłas zastanawiać a co by było gdby... moj dzisiaj też w trasie w nocy a ja w tym szpitalu spać nie mogę bo się o niego boję..
a co do moich trzech terminów, to pierwszy już za 5 dni, i tutaj traktują go jako obligatoryjny wiec włąsciwie to tak jakby to był już 40 tc...
a On taki maleńki... ech...
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182380 przez slowiczek
Mysza, jak juz Janek wyjdzie to go podtuczymy tu wspolnie
bedzie dobrze!
Ja za to mialam mega fatalny wieczor...w sumie caly przeplakalam, poklocilam sie z L. i w ogole wyszlo wiele nieorzyjemnych spraw, jest mi mega zle i nie jest to kwestia hormonow....

Ja za to mialam mega fatalny wieczor...w sumie caly przeplakalam, poklocilam sie z L. i w ogole wyszlo wiele nieorzyjemnych spraw, jest mi mega zle i nie jest to kwestia hormonow....

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182388 przez megi2501
Hej,
Witam się, jako pierwsza. Znowu spać nie mogę.
Słowiczku takie uroki małżeństwa, ale pamiętaj, że po burzy przychodzi słońce. Zapomina się o przykrych słowach i dalej jest dobrze
Fanka daj znać, jak wizyta- koniecznie!
Może, któraś dziś urodzi?
Czy Wasi mężczyźni też biorą opiekę nad żoną po urodzeniu dziecka 2-tygodnie
Ponoć wypisuje to ginekolog prowadzący??
Witam się, jako pierwsza. Znowu spać nie mogę.
Słowiczku takie uroki małżeństwa, ale pamiętaj, że po burzy przychodzi słońce. Zapomina się o przykrych słowach i dalej jest dobrze

Fanka daj znać, jak wizyta- koniecznie!
Może, któraś dziś urodzi?
Czy Wasi mężczyźni też biorą opiekę nad żoną po urodzeniu dziecka 2-tygodnie

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182402 przez Pyśkaaaa
Witam 
jestem jestem doktorek miał 2 godzinny poślizg....masakra mały waży 3100 a mamy jeszcze miesiac do porodu ja nie wiem jak ja go wypcham
szyjkę mam miekka ale rozwarcia brak ech... powiem wam że zjednej strony to dobrze ale z drugiej juz bym zgubiła ten brzuszek...a i powiedział że daje max 3 tyg 
Słowiczku głowka do gory ...
Kasiu to miał bardzo dużo szczęścia

jestem jestem doktorek miał 2 godzinny poślizg....masakra mały waży 3100 a mamy jeszcze miesiac do porodu ja nie wiem jak ja go wypcham

Słowiczku głowka do gory ...

Kasiu to miał bardzo dużo szczęścia

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #182407 przez pati-m
Dzień dobry dziewczynki!
Pyśka - gratuluję zdrowego maluszka! Duży chłopczyk, ale tylko się cieszyć
Ja miałam nawet spokojną noc, tylko 2xsiku i jeden raz mnie jakiś straszny ból w pachwinie z lewej strony złapał. Wogóle ostatnio to mnie ciągle pachwiny bolą i strasznie ciągnie mnie między udami
Muszę zaraz jakieś śniadanko zjeść a potem do sklepu po zakupki, bo mąż wyprosił u mnie na dziś lazanię
Miłego dnia brzuszki
Pyśka - gratuluję zdrowego maluszka! Duży chłopczyk, ale tylko się cieszyć

Ja miałam nawet spokojną noc, tylko 2xsiku i jeden raz mnie jakiś straszny ból w pachwinie z lewej strony złapał. Wogóle ostatnio to mnie ciągle pachwiny bolą i strasznie ciągnie mnie między udami

Muszę zaraz jakieś śniadanko zjeść a potem do sklepu po zakupki, bo mąż wyprosił u mnie na dziś lazanię

Miłego dnia brzuszki

Moderatorzy: ilona