BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #182313 przez klatina
kasiu dobrze że mu się nic nie stało. Ale masz kochanego męża, tak bardzo się boi Cię denerwować że nic nie mówił.

Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #182321 przez fanka
O kurcze Kasia, to niezła historia.Przykro mi strasznie ale najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło. A kiedy Mąż będzie w domu??
Dziewczyny ja też dziś deprecha. Siedzę i rycze bez powodu, mam już dość, normalnie dość. Stopy mam tak spuchnięte, że ciężko mi po schodach zejść bo się w stawach praktycznie nie zginają Mąż ma teraz 3 zmianę w pracy, a ja siedzę sama i się dołuję. Jedynie pocieszam się tym, że dziś mi męzu mój mówi, że jak urodzę to będzie z nami w domu cały miesiąc!!! :-)Akcje takie jak wczoraj tylko mnie dodatkowo przygnębiają bo myślę, że to już się zaczyna, a tu kilka godzin bólu i spokój i dupa. Jutro rano wizyta więc mam nadzieję, że się coś wyjaśni już konkretnie bo jak dalej kolejny tydzień będę musiała łazić z rozwarciem i czekać to chyba nie wytrzymam już psychicznie.

A to tak jeszcze a propos nas- wrześniowych mam :
www.demoty.pl/gwiazdkowe-prezenty-30724
13 lata 8 miesiąc temu #182325 przez Mała
Kasia naprawdę szczęście, że nic się nie stało.

Gosia masz 1000000% racji z tą końcówką ciąży.
I jak tam Twoje skurcze?

Ja miałam przed wczoraj i dzisiaj, ale baaardzo nieregularne i upierdliwe, nie bolesne.
13 lata 8 miesiąc temu #182328 przez kasia79
Dziekuję dziewczynki macie rację mamy anioła stróża.

Fanka, mąż wraca w piątek wieczorem.

Jutro czekamy na wieści z wizyty, jak nie będziesz miała neta to pisz na nasze komórki.
13 lata 8 miesiąc temu #182332 przez kasia79
mnie też się dzisiaj cały dzień brzuch napina, a teraz na wkładce zauważyłam kilka czerwonych niteczek, więc coś się już rozwiera :) czekam spokojnie może w przyszłym tygodniu i ja będę tulić Amelcię :)
13 lata 8 miesiąc temu #182335 przez fanka
Kasiu- o i u Ciebie coś ruszyło, jak już zaczniemy się rozpakowywać to pójdzie "hurtowo" ;-) tylko ktoś musi zacząć!!!
oczywiście po wizycie dam znać, ale pewnie po południu dopiero bo jeszcze chce kilka spraw załatwić na mieście jeśli dam radę i znajdę siły.
13 lata 8 miesiąc temu #182339 przez kasia79
fanka w końcu 39 tydzień do czegoś zobowiązuję co nie? ;)
13 lata 8 miesiąc temu #182340 przez beti
Ten demot jest super :)))
13 lata 8 miesiąc temu #182350 przez monika1984lodz
Pati w manu bylas i nie dalas znac buuu ja mieszkam 10 minut piechotka od manu

Demot super :)

Fanka to czekamy na wiesci :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #182354 przez mYSZA
to ja jeszcze z oddziału..

z tym seksem przed porodem trzeba uważać, bo są różne teorie: i takie które polecają i takie które nie. No i pamietajcie, że jak już miałyście wymaz na paciorkowca to już nie można żeby go nie złapać nawet jak wynik jest dobry.

Kasi- nie dziwię się, że się zaczęłas zastanawiać a co by było gdby... moj dzisiaj też w trasie w nocy a ja w tym szpitalu spać nie mogę bo się o niego boję..

a co do moich trzech terminów, to pierwszy już za 5 dni, i tutaj traktują go jako obligatoryjny wiec włąsciwie to tak jakby to był już 40 tc...
a On taki maleńki... ech...

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #182380 przez slowiczek
Mysza, jak juz Janek wyjdzie to go podtuczymy tu wspolnie :D bedzie dobrze!

Ja za to mialam mega fatalny wieczor...w sumie caly przeplakalam, poklocilam sie z L. i w ogole wyszlo wiele nieorzyjemnych spraw, jest mi mega zle i nie jest to kwestia hormonow.... :(
13 lata 8 miesiąc temu #182388 przez megi2501
Hej,
Witam się, jako pierwsza. Znowu spać nie mogę.

Słowiczku takie uroki małżeństwa, ale pamiętaj, że po burzy przychodzi słońce. Zapomina się o przykrych słowach i dalej jest dobrze :)

Fanka daj znać, jak wizyta- koniecznie!

Może, któraś dziś urodzi?

Czy Wasi mężczyźni też biorą opiekę nad żoną po urodzeniu dziecka 2-tygodnie :unsure: Ponoć wypisuje to ginekolog prowadzący??
13 lata 8 miesiąc temu #182399 przez Mała
Witam.

Normalnie po tym leku na obrzęki moje kostki powróciły, nogi mam jak sarenka i 2 kg mniej :laugh:

A tą opiekę to nie dają w szpitalu razem z wypisem?

A jak Pyśkaaaa po wizycie, była wczoraj, czy przeoczyłam?
13 lata 8 miesiąc temu #182402 przez Pyśkaaaa
Witam :)
jestem jestem doktorek miał 2 godzinny poślizg....masakra mały waży 3100 a mamy jeszcze miesiac do porodu ja nie wiem jak ja go wypcham :P szyjkę mam miekka ale rozwarcia brak ech... powiem wam że zjednej strony to dobrze ale z drugiej juz bym zgubiła ten brzuszek...a i powiedział że daje max 3 tyg :ohmy:

Słowiczku głowka do gory ... :kiss:
Kasiu to miał bardzo dużo szczęścia :)
13 lata 8 miesiąc temu #182407 przez pati-m
Dzień dobry dziewczynki!

Pyśka - gratuluję zdrowego maluszka! Duży chłopczyk, ale tylko się cieszyć :)

Ja miałam nawet spokojną noc, tylko 2xsiku i jeden raz mnie jakiś straszny ból w pachwinie z lewej strony złapał. Wogóle ostatnio to mnie ciągle pachwiny bolą i strasznie ciągnie mnie między udami :huh:

Muszę zaraz jakieś śniadanko zjeść a potem do sklepu po zakupki, bo mąż wyprosił u mnie na dziś lazanię :)

Miłego dnia brzuszki :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka