- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183180 przez mYSZA
hejka!
co za przystojniak nie ma co;) a tort- mmmmm;)
ja dziś byłam mierzona iw ażona- mam jedna 99 cm w pasie i przytyłam 17 kg. Pielegniarki nie mogłu wierzyć, bo mówią, że dawały mi conajwyżej 9 i że musiałabym wczesniej mega szczupła. Jakas mega to nie byłam, ale ja wiem, że te kilogramy to mój biust0 mówiłam Wam0 5 rozmiarów na plusie!
ja mam już skurcze powyżej 50% a mój mężuj jutro jedzie sobie na cały dzień na "wieczór kawalerski". Nasze auto zepsute a jadą na spływ kajakowy wiec jak coś to mówi, że wróci stopem! powiedziała mu, że jak coś to mu nawet nie zadzwonię, że rodzę!
ja już przed sekundą skończyłam kocyk dla Janka- opowiadałam Wam, że robię kolowrowe kwadraciki z wełny z serduczkiem na srodku i podpisem "JANEK" i one podszyte są polarkiem. I włąśnie dziś skończyłam więc SYNKU- JESTEM GOTOWA, MOŻESZ WYCHODZIĆ!
co za przystojniak nie ma co;) a tort- mmmmm;)
ja dziś byłam mierzona iw ażona- mam jedna 99 cm w pasie i przytyłam 17 kg. Pielegniarki nie mogłu wierzyć, bo mówią, że dawały mi conajwyżej 9 i że musiałabym wczesniej mega szczupła. Jakas mega to nie byłam, ale ja wiem, że te kilogramy to mój biust0 mówiłam Wam0 5 rozmiarów na plusie!
ja mam już skurcze powyżej 50% a mój mężuj jutro jedzie sobie na cały dzień na "wieczór kawalerski". Nasze auto zepsute a jadą na spływ kajakowy wiec jak coś to mówi, że wróci stopem! powiedziała mu, że jak coś to mu nawet nie zadzwonię, że rodzę!
ja już przed sekundą skończyłam kocyk dla Janka- opowiadałam Wam, że robię kolowrowe kwadraciki z wełny z serduczkiem na srodku i podpisem "JANEK" i one podszyte są polarkiem. I włąśnie dziś skończyłam więc SYNKU- JESTEM GOTOWA, MOŻESZ WYCHODZIĆ!
Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu #183186 przez Mała
No Mysza to miałaś co w szpitalu robić
No tak to mały w poniedziałek może wychodzić, bo kocyk już ma, swoją drogą to niezła synchronizacja 
Gosia super nóżka. Dzieciaki to z tych rac bardziej zadowolone, niż z tortu. Mój Kamil też był zachwycony.

Gosia super nóżka. Dzieciaki to z tych rac bardziej zadowolone, niż z tortu. Mój Kamil też był zachwycony.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183194 przez Mała
Jeszcze nie kupiliśmy czekamy na kasę z Pzu, ale chyba taki
www.ceneo.pl/1980466
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183198 przez katy25
hey dziewczynki
Gosia Ty już widzę czekasz i czekasz! Czytałam chyba wczorajsze wpisy i aż sie usmiałam z Twojego, że wejdziesz do samochodu i do pn nie wyjdziesz...
Synek śliczny a ja myślałam, że on jest większy a tu 2 latka:) ładny chłopczyk
ja kupowałam jakąś gruszkę... ale przy Ines nie używałam takich rzeczy.
Mysza i MArta współczuję Wam pobytu w szpitalach ale prawdopodobnie WY będziecie pierwsze tulić bobasy do piersi... tylko pozazdrościć!
Ja dziś umierałam cały dzień, spuchnięta łaziłam do popołudnia. Zrobiłam u rodzicó 4 pralki prania naszych ciuchów bo wciąż nie mam pralki u siebie w domu! Nawet zaraz musze wyjść i zebrać to pranie bo mi burza je zmoczy w nocy...
Po 18 pojechałam z Ines na sale zabaw - pobawiła sie trochę. Kupiłyśmy kapcie i piżamki do przedszkola. BO JUZ WE CZWARTEK MOJE DZIECKO WRACA DO PRZEDSZKOlA. A mama sie cieszy:)

I dzień minął...
mój mąż już wraca - zadowolony - więc jutro sie dowiem co mnie czeka w najbliższych miesiącach hehehe
Dzis rozmawiałam z koleżanką która urodziłą 1,5 tyg temu na Inflandzkiej w Wawie. Czy któraś z Was się tam wybiera? Znieczulenie za darmo i porodówko ponoć ok ale oddział dla noworodków podobno tragedia... przynajmniej ona tak powiedziała. Mała urodziła się 2850 i 52 cm więc Mysza i Marta Wasze maluchy wcale nie są takie małe...
Ja czuje sie tak jakbym zaraz miała urodzić ale wolno mi dopiero od 3 września...
a od 12 września mój mąż bierze urlop:)
i do końca miesiąca będzie ze mną czekał...
lece dziewczynki pranie z dworu zabrać
))
dobranoc
Gosia Ty już widzę czekasz i czekasz! Czytałam chyba wczorajsze wpisy i aż sie usmiałam z Twojego, że wejdziesz do samochodu i do pn nie wyjdziesz...
Synek śliczny a ja myślałam, że on jest większy a tu 2 latka:) ładny chłopczyk
ja kupowałam jakąś gruszkę... ale przy Ines nie używałam takich rzeczy.
Mysza i MArta współczuję Wam pobytu w szpitalach ale prawdopodobnie WY będziecie pierwsze tulić bobasy do piersi... tylko pozazdrościć!
Ja dziś umierałam cały dzień, spuchnięta łaziłam do popołudnia. Zrobiłam u rodzicó 4 pralki prania naszych ciuchów bo wciąż nie mam pralki u siebie w domu! Nawet zaraz musze wyjść i zebrać to pranie bo mi burza je zmoczy w nocy...
Po 18 pojechałam z Ines na sale zabaw - pobawiła sie trochę. Kupiłyśmy kapcie i piżamki do przedszkola. BO JUZ WE CZWARTEK MOJE DZIECKO WRACA DO PRZEDSZKOlA. A mama sie cieszy:)

I dzień minął...
mój mąż już wraca - zadowolony - więc jutro sie dowiem co mnie czeka w najbliższych miesiącach hehehe
Dzis rozmawiałam z koleżanką która urodziłą 1,5 tyg temu na Inflandzkiej w Wawie. Czy któraś z Was się tam wybiera? Znieczulenie za darmo i porodówko ponoć ok ale oddział dla noworodków podobno tragedia... przynajmniej ona tak powiedziała. Mała urodziła się 2850 i 52 cm więc Mysza i Marta Wasze maluchy wcale nie są takie małe...
Ja czuje sie tak jakbym zaraz miała urodzić ale wolno mi dopiero od 3 września...
a od 12 września mój mąż bierze urlop:)

lece dziewczynki pranie z dworu zabrać

dobranoc
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #183204 przez gosia2324
Kładę się bo kręgosłup mi wysiada po całym dniu, a od 5.40 jestem na nogach 
Milego OSTATNIEGO WEEKENDU SIERPNIA Wam zycze !!!
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie mogę w to uwierzyć

Milego OSTATNIEGO WEEKENDU SIERPNIA Wam zycze !!!
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183205 przez Mała
Nie wiem czy to było dzisiaj czy wczoraj, ale Agusia pisała, że już jej lepiej i najwcześniej w poniedziałek wyjdzie.
No nie ja mam jeden jedyny wieczór laptopa dla siebie, bo mąż ogląda mecz, a Wy już spać uciekacie
No nic odpoczywajcie i kolorowych snów życzę.
No nie ja mam jeden jedyny wieczór laptopa dla siebie, bo mąż ogląda mecz, a Wy już spać uciekacie

No nic odpoczywajcie i kolorowych snów życzę.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #183210 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia normalnie jak na imprezce sie poczulam
widac, ze Kukus w niebo wziety hihi
noi super zdjecie w czworeczke.
Myszka bedziesz musiala nam pokazac to cudo co wydziergalas
bedziemy trzymaly kciuki w poniedzialek 
Moj M bierze urlop dwa tygodnie ale dopiero jak urodze i nas do domciu puszcza, naszczescie udalo mu sie tak zalatwic w pracy
LEce Kochane bo dzisiaj mamy wieczor filmowy
buziaki

Myszka bedziesz musiala nam pokazac to cudo co wydziergalas

Moj M bierze urlop dwa tygodnie ale dopiero jak urodze i nas do domciu puszcza, naszczescie udalo mu sie tak zalatwic w pracy

LEce Kochane bo dzisiaj mamy wieczor filmowy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183218 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Właśnie wróciłam od siostry, wykąpałam się i leżę z laptopem
Gosia - widać, że urodzinki się udały. Kubuś to taki mały przystojniak
Myszka - jak będziesz mogła to koniecznie pochwal się kocykiem dla Janka
Mi się jakieś marudzenie wieczorne włączyło. Mąż się zapytał co mi jest, to powiedziałam że poza zgagą, bólem brzucha, pachwin i pleców czuję się dobrze - biedny nie wiedział czy żartuję czy serio mówię
Jakieś takie zmęczenie odczuwam i to nawet nie fizyczne ale psychiczne. A mój synuś i tak mnie nie słucha, tylko cichutko siedzi i ma w nosie, że wszyscy na niego czekają.
Właśnie wróciłam od siostry, wykąpałam się i leżę z laptopem

Gosia - widać, że urodzinki się udały. Kubuś to taki mały przystojniak

Myszka - jak będziesz mogła to koniecznie pochwal się kocykiem dla Janka

Mi się jakieś marudzenie wieczorne włączyło. Mąż się zapytał co mi jest, to powiedziałam że poza zgagą, bólem brzucha, pachwin i pleców czuję się dobrze - biedny nie wiedział czy żartuję czy serio mówię

Moderatorzy: ilona