- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #183359 przez Pyśkaaaa
witam:)
jak mnie wnerwiają te errory jak nie mogę się do was dostac wrr...
ja dziś wstałam o 8 po prostu wulkan energi zapuściłam muzyczke i zaczełam sprzatać wstawiłam pranie i właśnie w tym momęcie opadłam z sił... upał przeokrutny....
wogóle wyobraźcie sobie że w czw tak zasypałam gina pytaniami że zapomniał o wymazie na paciorkowca hahah i jadę we wtorek na KTG od razu mi go pobierze
a co do takich telef to za kazdym razem jak gdzies dzwonie to zamiast usłyszeć cześc to słysze "już urodziłaś" MASAKRA
a moja mama to dzwoni ze 4 razy dziennie mimo że u niej jestem prawie codziennie bo coś jej się przypomniało
taaa jasne
zuza my tu marudzimy ale Tobie to współczuje kochana... chyba lepiej urodzić ze 2 tyg wcześniej niż później....
Gosia ja jak sie budze ze spuchniętymi łapkami to wsadzam je do lodowatej wody troche pomaga...
jak mnie wnerwiają te errory jak nie mogę się do was dostac wrr...
ja dziś wstałam o 8 po prostu wulkan energi zapuściłam muzyczke i zaczełam sprzatać wstawiłam pranie i właśnie w tym momęcie opadłam z sił... upał przeokrutny....
wogóle wyobraźcie sobie że w czw tak zasypałam gina pytaniami że zapomniał o wymazie na paciorkowca hahah i jadę we wtorek na KTG od razu mi go pobierze

a co do takich telef to za kazdym razem jak gdzies dzwonie to zamiast usłyszeć cześc to słysze "już urodziłaś" MASAKRA

zuza my tu marudzimy ale Tobie to współczuje kochana... chyba lepiej urodzić ze 2 tyg wcześniej niż później....
Gosia ja jak sie budze ze spuchniętymi łapkami to wsadzam je do lodowatej wody troche pomaga...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
Temat został zablokowany.
- Zuza
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183361 przez andzia2490
jak tak was podczytuję dziewczynki to włącza mi się jakiś sentyment jak to my kwietniówki 4 miesiące temu czekałyśmy
a teraz już mam 6,5 kg malucha na rekach czyli jeszcze raz taki jak się urodził bo miał 2980 
kibicuję wam mocno rozsypujcie się

kibicuję wam mocno rozsypujcie się

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #183388 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska kazdemu moze sie zdazyc
nie przejmuj sie
Moj M ma chyba jakis patent specjalny na wyprowadzanie mnie z rownowagi wrrrr.
Mial dzisiaj ze mna isc na zakupy , bo w lodowce swiatlo , gryzoniom trzeba jedzenie kupic i trociny i wogole... dzwonie do niego i pytam kiedy bedzie a on mi , ze nie wie i jak mi nie pasuje czekac na niego to moge sobie sama na te zakupy isc.No pewnie juz lece kuzwa....
Wez sobie czlowieku dzien zaplanuj.

Moj M ma chyba jakis patent specjalny na wyprowadzanie mnie z rownowagi wrrrr.
Mial dzisiaj ze mna isc na zakupy , bo w lodowce swiatlo , gryzoniom trzeba jedzenie kupic i trociny i wogole... dzwonie do niego i pytam kiedy bedzie a on mi , ze nie wie i jak mi nie pasuje czekac na niego to moge sobie sama na te zakupy isc.No pewnie juz lece kuzwa....
Wez sobie czlowieku dzien zaplanuj.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183389 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny
Ja zas mialam koszmarna noc do 3:30 nie spalam zle sie czulam chodzilam non stop brzuch twardnial mulilo i w ogole, dopiero o 4 zasnelam i wstalam o 10.
Dzis zaczynam 9 okienko NARESZCIE!!!!
Ale co 15 min twardnieje mi brzuch... Podbrzusze mnei tez boli
Gosia masz slicznego synka a ta stopka przeslodka
Myszka jak tylko bedziesz miala okazje cyknij fotke kocyka bo napewno jest cudowny
A ja nie mam zadnych telefonow i mam swiety spokoj naszczescie
rodzicow mam na mscu a tesciowie dzwonia zazwyczaj jak cos chca i tyle...
O kostkach stawach itp zwiazane z recoma i nogami to juz nie mowie bo to jest masakra u mnei tez juz jest 32 st ze ugotowac sie mozna...
Ja zas mialam koszmarna noc do 3:30 nie spalam zle sie czulam chodzilam non stop brzuch twardnial mulilo i w ogole, dopiero o 4 zasnelam i wstalam o 10.
Dzis zaczynam 9 okienko NARESZCIE!!!!
Ale co 15 min twardnieje mi brzuch... Podbrzusze mnei tez boli

Gosia masz slicznego synka a ta stopka przeslodka

Myszka jak tylko bedziesz miala okazje cyknij fotke kocyka bo napewno jest cudowny

A ja nie mam zadnych telefonow i mam swiety spokoj naszczescie

O kostkach stawach itp zwiazane z recoma i nogami to juz nie mowie bo to jest masakra u mnei tez juz jest 32 st ze ugotowac sie mozna...
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #183399 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska jak go palne to mu sie orenzada z komuni przypomni normalnie.
Mala Pyska chyba rzeczywiscie na nowy pomysl wpadla hihi.
Gosiu to ja tez na impreze przybywam
Mala Pyska chyba rzeczywiscie na nowy pomysl wpadla hihi.
Gosiu to ja tez na impreze przybywam

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183401 przez Mała
Znalazłam fajny artykuł
www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzyn...ie-porodu_35897.html
Wczoraj przeczytałam mojemu mężowi i spodobał mu się szczególnie jeden SEX, aż mu się buzia od ucha do ucha śmiała.
Wczoraj przeczytałam mojemu mężowi i spodobał mu się szczególnie jeden SEX, aż mu się buzia od ucha do ucha śmiała.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183417 przez Pyśkaaaa
no fajny jest 
a ja wczoraj swojego dopadłam wiecie co on wymyślił że na razie nie bedziemy sie kochać bo za wczesnie Franek wyjdzie a jeszcze mamy pare sparaw do załtwienia pred porodem i zarządził celibat aale nie wytrzymał hahah
Monika hahah dobre te chłopy to durne czasami że szok

a ja wczoraj swojego dopadłam wiecie co on wymyślił że na razie nie bedziemy sie kochać bo za wczesnie Franek wyjdzie a jeszcze mamy pare sparaw do załtwienia pred porodem i zarządził celibat aale nie wytrzymał hahah

Monika hahah dobre te chłopy to durne czasami że szok

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183423 przez beti
Cześć laseczki, melduję się w przerwie w składaniu mebli, wierceniu ścian i układaniu na półkach...mam nadzieję, że dziś skończę 
Mnie już telefony tak wyprowadzają z równowagi, że no comment...już mi się nie chce gadać o ciąży...marzy mi się, żeby ktoś zadzwonił np z tekstem..słuchaj, ale zaj...stą bluzkę widziałam!!! Wrrr.... ile można o sobie gadać??

Mnie już telefony tak wyprowadzają z równowagi, że no comment...już mi się nie chce gadać o ciąży...marzy mi się, żeby ktoś zadzwonił np z tekstem..słuchaj, ale zaj...stą bluzkę widziałam!!! Wrrr.... ile można o sobie gadać??
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #183424 przez katy25
dzien dobry dziewczynki
Mysza mała tej mojej koleżanki urodziła sie jak najbardziej zdrowa - taka jej uroda. Oni oboje są drobni więc i dziecko nie było ogromne. A teraz karmi ja co 3h bo taki głodomor i na pewno szybko nadrobi...
Gosia ja też wstałam spuchnieta rece aż mnie bolą nie wspomnę o nogach... jest na to jakiś złoty środek?? Ja tak mam prawie codziennie...
Dziewczyny mówię Wam od kilku dni nie jestem sobą, chodzę i warczę na wszystkich i wszystko mnie dołuje... a najbardziej chyba własne odbicie w lustrze he he
Na serio STRASZNIE MI ŹLEEEEEEEE
Mysza mała tej mojej koleżanki urodziła sie jak najbardziej zdrowa - taka jej uroda. Oni oboje są drobni więc i dziecko nie było ogromne. A teraz karmi ja co 3h bo taki głodomor i na pewno szybko nadrobi...
Gosia ja też wstałam spuchnieta rece aż mnie bolą nie wspomnę o nogach... jest na to jakiś złoty środek?? Ja tak mam prawie codziennie...
Dziewczyny mówię Wam od kilku dni nie jestem sobą, chodzę i warczę na wszystkich i wszystko mnie dołuje... a najbardziej chyba własne odbicie w lustrze he he
Na serio STRASZNIE MI ŹLEEEEEEEE
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #183426 przez Mała
O jest i beti, a ja miałam właśnie zapytać czemu Ciebie nie ma.
Katy to ja mam dzisiaj taki warczący dzień, nie wiem jak mój biedny mąż dzisiaj ze mną wytrzyma. A taka byłam z siebie dumna, że to całe leżenie nie padło mi na mózg, a jednak
Katy to ja mam dzisiaj taki warczący dzień, nie wiem jak mój biedny mąż dzisiaj ze mną wytrzyma. A taka byłam z siebie dumna, że to całe leżenie nie padło mi na mózg, a jednak

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
Moderatorzy: ilona