BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #183234 przez mYSZA
Katy, a ta cóeczka Twojej koleżanki zdrowa? wszytsko ok? ona wcześniaczkiem jest?

no własnie nie mam aparatu zeby wam fotkę zrobić kocyka. reszta maz wziął do prania już... chociaż przy takiej pogodzie to się za szybko nie przyda;P

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #183253 przez slowiczek
katy - ja wybieram się na inflancką - wiem, że na poporodowym jest ciężko, nawet na SR położne uprzedzały :P

a ja dziś miałam mega aktywny dzień :D najpierw 3 h spaceru z siostrą po Łazienkach a później szlajanie się z koleżankami od 17 do 21 po Polach Mokotowskich :D haha nie wiem skąd miałam siły, biorąc pod uwagę dzisiejszy upał :P

Mysza - trzymam kciuki za Ciebie i Janka :) !
13 lata 8 miesiąc temu #183324 przez andzia2490
cześć wrzesnióweczki jak sie czujecie? jeszcze tydzień i zaczynacie swój piękny miesiąć :silly:
Trzymam mocno kciuki za wszystkie mamusie i dzidziusie, łatwych i szczęśliwych porodów :)
13 lata 8 miesiąc temu #183332 przez pati-m
Witam dziewczynki weekendowo!
Ostatni weekend sierpnia! Aaaaaaa! A potem to już WRZESIEŃ - NASZ MIESIĄC! :woohoo:
Ja chyba już lekko wariuję, bo nie dość że codziennie śni mi się Kacper, to jeszcze dziś śniła mi się wizyta i ginka powiedziała mi, że teraz nie mam jeszcze na co czekać, bo urodzę miedzy 9-12 września. Może to proroczy sen, ciekawe :woohoo:

Życzę miłgo dnia, troszkę chłodniejszego :)
13 lata 8 miesiąc temu #183336 przez Mała
Witam i ja.
Mnie się Ola też co noc śni :laugh:
Ręce mnie strasznie swędzą, ale na razie nie mam żadnych krostek. Czuję, że dzisiaj będę miała dzień do kitu. Ale ze mnie maruda :blush:
13 lata 8 miesiąc temu #183338 przez monika1984lodz
Dzien dobry Kochane :)

W łodzi zapowiadaja dzisiaj 36 stopni :ohmy: :ohmy: ja nie wiem czy dam rade, jesli na dworzu bedzie tyle to u mnie w mieszkaniu z 10 stopni wiecej... umecze sie ja i moj zwierzyniec kochany bu...

Rozmawialam wczoraj z Nuna zeby juz wyszla ,ale tylko sie wypiela eh... mam nadziej,ze po poniedzialkowej wizycie u gina cos sie ruszy....

Pati Tobie sie sni Kacperek a mi ostatnio same bzdury... ostatnio jakies niedzwiedzie sie z karabinami po lesie ganialy :huh:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #183339 przez gosia2324
A ja dziś obudziłam sie z spuchniętymi nogami i rekami :( :( :(
Zawsze musi byc ten 1 raz :(

Dzidzia błagam już wyłaz !!!!!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #183343 przez monika1984lodz
Gosiu przutulam :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #183344 przez Mała
Kurcze jak stare babki. Pamiętam, jak sierpniówki tak marudziły, a teraz piszą o nawale mlecznym i jak ubrać do snu malucha w taki upał.

Moja teściowa co rano, jak mnie nie widzi na skypie to podpytuje Kamila czy mama w domu :dry: Już się zaczyna, a ja do terminu mam jeszcze miesiąc, masakra.
13 lata 8 miesiąc temu #183345 przez Mała
Gosia ty jutro 18-stkę masz :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #183348 przez monika1984lodz
MAla hihihi do Ciebie tesciowa a do mnie moja mama dzwoni i pierwsze co slysze "jak tam" a na koniec "to jak cos to dzwon" poszaleli wszyscy.
Do mojego M tez dzwonia i pytaja czy juz.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #183351 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

MAla hihihi do Ciebie tesciowa a do mnie moja mama dzwoni i pierwsze co slysze "jak tam" a na koniec "to jak cos to dzwon" poszaleli wszyscy.
Do mojego M tez dzwonia i pytaja czy juz.

U mnie to samo :woohoo: I standardowy tekst "jak coś to dzwoń o każdej porze dnia i nocy" :)
13 lata 8 miesiąc temu #183354 przez monika1984lodz
Wydaje mi sie, ze wszyscy mysli, ze my nie bedziemy mieli nic innego do roboty tylko obdzwanianie rodziny i znajomych ,ze sie zaczelo :P hehhe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #183356 przez Zuza
Hej dwupaki :)

Lubie was poczytac wy sie nie możecie doczekac a co ja mam powiedziec juz po terminie i mały nie ma zamiaru wyłazić nawet po dobroci... jak mu mowie synus wychodz mamusia czeka z cycuszkiem pełnym mleka to tylko sie wypina heheh :)

Rece nogi tez mam jak u słonia heh

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 8 miesiąc temu #183358 przez monika1984lodz
Zuza bo synus chce byc wrzesniakiem :) :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery