- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144913 przez ewelinaa
Bardzo spokojnie i cicho tu dzisiaj. Ja zabrałam się za obiadek, dziś zraziki z młodymi ziemniaczkami 
Ja gadaniem "życzliwej" rodziny się nie przejmuję, ostatnio np. ciotka i babcia mojego M. stwierdziły, że ja to już jeść nie powinnam bo i tak dobrze wyglądam
a przytyłam 6,5kg - mam to głęboko w d***e, jak chcą to niech gadają

Ja gadaniem "życzliwej" rodziny się nie przejmuję, ostatnio np. ciotka i babcia mojego M. stwierdziły, że ja to już jeść nie powinnam bo i tak dobrze wyglądam

Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #144958 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti super wygladasz

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144969 przez mgielka22
Beti piekna fotka:D na tym zdjeciu w ogole nie widac Twojej ciazy:P
Ja dzis dziewczyny mam tak zly dzien, tak fatalnie sie czuje juz tyle lez wylalam dzisiaj i opierdzielilam meza za wszystko ze juz jestem tym wszystkim zmeczona...hormony zle dzialaja:(
Ja dzis dziewczyny mam tak zly dzien, tak fatalnie sie czuje juz tyle lez wylalam dzisiaj i opierdzielilam meza za wszystko ze juz jestem tym wszystkim zmeczona...hormony zle dzialaja:(
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #144993 przez Mała
beti super wyglądasz, ja tam słonicy nie widzę.
katy z kasą to i u nas beznadziejnie. Tylko, że wy te wydatki to jeszcze będziecie widzieli w domku, a my walczymy z samochodem. Tamtego sprzedaliśmy, bo padł 2 razy silnik naprawa 2x4000 zł. Teraz następny samochód pompowtryski ok 3500 zł. Najgorsze jest to, że pożyczamy, a potem ze zwrotu podatku, a teraz za urodzenie dziecka musimy oddać. Temat kasy, chyba u wszystkich niewesoły.
Dziewczyny jutro czeka mnie dość długa podróż ok 6 godzin, myślicie że tak na wszelki wypadek mogę wziąć no-spę? Boję się tej podróży, ale musimy już jechać do domu, bo na test obciążenia glukozą ostatni dzwonek i do gina w czwartek, a przez ten cholerny samochód utknęliśmy u rodziców.
katy z kasą to i u nas beznadziejnie. Tylko, że wy te wydatki to jeszcze będziecie widzieli w domku, a my walczymy z samochodem. Tamtego sprzedaliśmy, bo padł 2 razy silnik naprawa 2x4000 zł. Teraz następny samochód pompowtryski ok 3500 zł. Najgorsze jest to, że pożyczamy, a potem ze zwrotu podatku, a teraz za urodzenie dziecka musimy oddać. Temat kasy, chyba u wszystkich niewesoły.
Dziewczyny jutro czeka mnie dość długa podróż ok 6 godzin, myślicie że tak na wszelki wypadek mogę wziąć no-spę? Boję się tej podróży, ale musimy już jechać do domu, bo na test obciążenia glukozą ostatni dzwonek i do gina w czwartek, a przez ten cholerny samochód utknęliśmy u rodziców.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #144995 przez pati-m
Próbowałam, ale ja zgagę mam od początku ciąży i nic nie pomaga, mogę ją tylko łagodzić. Już taki urok mojej ciąży. 
Mała - szczerze to nie mam pojęcia czy zapobiegawczo możesz brać no-spę. Ale co do podróży to nie stresuj się na starcie, róbcie sobie częstsze przystanki abyś mogła rozprostować nóżki i zmienić pozycję choć na chwilę. Zrób tak jak ja - przy dłuższych trasach rozsadź się w fotelu jak królowa angielska, odsuń fotel ma maksa do tyłu i relaksuj się podróżą
Będzie dobrze kochana 
Dziewczyny, które spodziewają się córeczek - może to Was zainteresuje allegro.pl/13next13-kocham-mame-tate-hit...12m-i1671589698.html
Ja jestem zauroczona

Mała - szczerze to nie mam pojęcia czy zapobiegawczo możesz brać no-spę. Ale co do podróży to nie stresuj się na starcie, róbcie sobie częstsze przystanki abyś mogła rozprostować nóżki i zmienić pozycję choć na chwilę. Zrób tak jak ja - przy dłuższych trasach rozsadź się w fotelu jak królowa angielska, odsuń fotel ma maksa do tyłu i relaksuj się podróżą

Dziewczyny, które spodziewają się córeczek - może to Was zainteresuje allegro.pl/13next13-kocham-mame-tate-hit...12m-i1671589698.html
Ja jestem zauroczona

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145004 przez gosia2324
Beti naprawdę bardzo ładnie wyglądasz 
Pati te skarpetki są w Rossmanie, troszke tansze.
Mgielka witaj w klubie zlego nastroju .... mnie tez często łapie, a dzis tak sie urobiłam ze caly dzin brzuch mi sie napina
Mala no-spe zabierz do torebki i weź wiece magnezu rano, i udanej podroży zycze

Pati te skarpetki są w Rossmanie, troszke tansze.
Mgielka witaj w klubie zlego nastroju .... mnie tez często łapie, a dzis tak sie urobiłam ze caly dzin brzuch mi sie napina

Mala no-spe zabierz do torebki i weź wiece magnezu rano, i udanej podroży zycze

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145005 przez beti
Mała, przed podróżą weź 2 no-spy (lub 1 Forte), moja lekarka powiedziała mi, że przed każdą podróżą nawet trzeba wziąć, no i co 2-3 godziny róbcie przerwy na rozprostowanie nóg, mi co więcej jeszcze zaleciła 2 x duphaston przed każdą podróżą albo wysiłkowo lub psychicznie ciężkim dniem...
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145033 przez slowiczek
Ja niemalże cały dzień spędziłam na allegro wyszukując nowych przedmiocików dla Malutkiej 
beti - wyglądasz kwitnąco
Mała - nospa na pewno nie zaszkodzi, i tak jak gosia radzi magnez jest pomocny
pati - ja to już przestałam wierzyć, że na taką silną zgagę jest coś w stanie skutecznie pomóc :/
no i dziewczynki nie smutaaajcie
wszystko się poukłada, humorki kiedyś się skończą a pieniądze zawsze da się jakoś zorganizować...

beti - wyglądasz kwitnąco

Mała - nospa na pewno nie zaszkodzi, i tak jak gosia radzi magnez jest pomocny
pati - ja to już przestałam wierzyć, że na taką silną zgagę jest coś w stanie skutecznie pomóc :/
no i dziewczynki nie smutaaajcie

Moderatorzy: ilona