BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 10 miesiąc temu #382683 przez siteczko
agnesssa dokładnie ten sam zestawik pościeli kupuje :) i też zielone paseczki z tym że z białym :) koniecznie napisz jak przyjdzie, czy faktycznie warty i fajne są te dodatkowe elementy :)
w takim razie niezłe zakupy poczyniłaś dzisiaj:) ja póki co wiem co chce i już nie mogę się doczekać jak zacznę zamawiać/kupować :)

andra88 oj remontu teraz nie zazdroszczę, ale trzymam kciuki aby gładko i szybko poszło ;)

PolaL hmmm a ja przez dłuży czas miałam zdecydowanie najmniejszy brzuszek od wszystkich wrześniowych mamusiek :) a tu niespodzianka, ja mam 95 cm, gdzie w sumie nadal uważam że mam mały... patrząc na te foteczki brzuszków co jakiś czas temu wrzucałyście, to mam mimo wszystko mniejszy niż Wy wtedy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #382706 przez PolaL
siteczkoja tak zmierzyłam z czystej ciekawości bo wg mnie już mam duży :lol: w porównaniu z tym jaki miałam z moim pierwszym dzieckiem. Bo w sumie brzuszek zaczął mi się pojawiać dopiero na przełomie 6-7 miesiąca.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 10 miesiąc temu #382778 przez andra88
Witam mamusie :)
Dziś znów zapowiada się piękny upalny dzień :)
Ja mam duży brzusio- ostatnio miałam bodajże 110cm, podziałam gdzieś miarkę więc teraz nie zmierzę ile mam aktualnie :silly: Ale napewno cm przybyło :D
Ale się wczoraj nadenerwowałam, mąż pojechał z kolegą drzwi uciąć bo haczyły o wykładzinę i oczywiście go nie było dobrych parę godzinek, i się okazało że sobie piwkowali i mój przyszedł w nieciekawym stanie ;/ Telefonu oczywiście nie wziął a do kumpla nie miałam nr.
I wczoraj zaliczyliśmy 'pierwszą' małżeńską kłótnię :angry: :dry: Uduszę kiedyś mojego męża ahh :angry:
Maluszek też się chyba pogniewał bo od wczoraj się nie rusza :(
Miłego dnia!!

Wrzucajcie focie brzuszków :lol: :lol: :lol: :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #382782 przez agnesssa
Siteczko Dam Ci znać na pewno jak tylko przyjdą pościeliki :lol:

Andra
Masakra z tymi chłopami :angry: :angry: Chyba bym udusiła :ohmy: :huh: Mam nadzieję, że Nikodem się przestanie gniewać i ładnie da mamusi kopniaczka :lol: :kiss:

Ja w zeszłym tygodniu miałam 120cm w brzuszku :cheer: Ale i wagowo przyszło 2 kg :huh: No ale trudno, staram się nie przejmować, chociaż jak tylko widzę, że waga urosła to panikuję :silly: :silly:

A u mnie w nocy była burza i się bardzo ochłodziło, bo wczoraj o 8 rano było 24 stopnie a dzisiaj już tylko 14 :huh: A ja wyszłam do pracy w samym sweterku i teraz pewnie zmarznę :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu #382784 przez Anulka
Andra88 nie denerwuj się, nie warto. Przecież nic się aż takiego strasznego nie stało. Niektórzy mężczyźni lubią czasem wypić piwa z kolegą/ami ale to jeszcze nie tragedia jeśli to jest tylko raz na jakiś czas , nie zbyt często. Ja kiedyś usłyszałam, że męża się wychowuje sobie po ślubie.... i coś w tym jest. Mój do alkoholu ma stosunek bardzo obojętny, bo źle znosi stany po nim, więc nie męczy siebie, ale z kolei pali ( zaczął dopiero rok temu) i ja szukam sposobu na to. Prośby nie pomagają, bo nie działają, będę musiała wymyślić coś innego.

12 lata 10 miesiąc temu #382786 przez Anulka
U nas wczoraj była SUPER burza, dawno takich piorunów nie widziałam. Z moim mężusiem staliśmy w oknie jak zaczarowani przez dobrych kilkanaście minut :D . My uwielbiamy burzę i piorunki na niebie, a wczoraj były wyjątkowo piękne, artystyczne :laugh:. A dziś jest pogoda dla mnie :laugh: chłodek i rześko :) UWIELBIAM!!!!!

12 lata 10 miesiąc temu #382787 przez andra88
agnesssa ahh te chłopy :dry: No mam wielka nadzieję że Nikoś zacznie zaraz kopać bo już mi brakuje jego rozpychania się w brzusiu :blink: :)
Anulka nie wiem czemu, ale w ciąży bardzo mnie denerwuje jak mąż jest pijany, a zdarza mu się niestety coraz częściej. Już nie mam na niego siły :angry: A do papierosów to mąż pali od 16 roku życia czyli 14 lat- też go próbowałam namawiać żeby przestał palić bo jak mały się urodzi to ZERO papierochów w domu! Kupił tego e-papierosa ale on jest tak już tą nikotyną przesiąknięty że te papierochy są dla niego za słabe i leża teraz w szafce ;/

12 lata 10 miesiąc temu #382790 przez andra88
U nas cały czas bardzo duszno i ciepło, zapowiadali burze wczoraj ale jakoś nas to ominęło. Dobrze by było jakby dziś padało bo normalnie jest zero powietrza, nie ma czym oddychać :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #382794 przez andra88
Pochwalę się swoim brzuszkiem :silly:

Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #382796 przez agnesssa
Andra Śliczny masz ten brzusiu :lol: Ja też muszę nowe zdjęcie pyknać :D

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #382804 przez Sandra85
andra88 sliczny brzuszek :)
U nas cala noc burze i teraz tez,ale ja sie bardzo ciesze,bo sie chociaz troszke ochlodzilo :)
Agnessa lozeczko sliczne i ten komplet poscieli tez slodziutki.Widze,ze powoli wyprawki ruszaja do przodu :) Ja wczoraj sobie zamowilam na alegro pieluszki tetrowe drukowane,kolorowe i 10sztuk bialych.Powolutku sie trzeba szykowac ;)
A wczoraj bylam padnieta i juz nie mialam sily pisac od 6 rano na nogach,duchota,myslalam,ze padne :( Z rana bylam prawie4godz. w szpitalu na glukozie 100gram musialam wypic :P i 4razy mi krew pobierali(co godz.) :( A potem bylam u poloznej zapisac sie do szkoly rodzenia,od przyszlego poniedzialku mam zajecia2godzinne,raz w tyg.
Dziewczyny jakie macie cisnienie w ciazy???Wczoraj mialam 100/60.A najczesciej mam 110/60 i troche sie martwie,ze taki niskie,ale nie mam sklonnosci do omdlen,moja mama miala w ciazy.Ale sie rozpisalam... :silly:
Milego dnia Mamusie :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #382806 przez MADZIA7
Pola L. ja też mam nieduży brzuszek, ma 97 cm, ale za to gdzie indziej mnie sporo przybyło (10 kg),

Andra88, bardzo ładny masz brzuszek:) nie wystawiam zdjęcia swojego, żeby nie wystraszyć Was moim dużym pępkiem przepuklinowym, taką antenkę mam na przodzie ;)

W Krakowie dziś upał nad upały, stąd po porannych zakupach zaszyłam się w mieszkanku:)
miłego dnia:)

12 lata 10 miesiąc temu #382807 przez andra88
dziękuję :)

Sandra85 nie zazdroszczę takiej ilości glukozy bleee :dry:
A wyniki już masz?
Ja przed ciążą cały czas miałam 90/60 a teraz to góra 110/60- też mam niskie ciśnienie, dziennie mała kawusia pomaga na lepsze samopoczucie bo inaczej byłaby tragedia :dry: Ja na szczęście też nie mam omdleń

12 lata 10 miesiąc temu #382809 przez andra88
MADZIA7 wrzucaj kochana fotkę, napewno masz śliczny brzuszek! Nie zależnie czy coś wystaje czy nie :silly:

Dalej dziewczyny dawajcie fotki :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #382812 przez Lui
Witam :)

Jeśli mowa o brzuska, mi wyszedł w 5 miesiącu, obecnie jest 110 cm :) i tak jakby się uspokoił z rośnięciem.. :) normalnie się cieszę, bo wszyscy myśleli, że jestem w 6-7 miesiącu kiedy był ten 5iąty :D Na wadzę od początku 8,5-9 kg

Wracam do całej listy zadań.. ciągle mi mało czasu :)

przyszły mi wczoraj ciuszki dla Malutkiej, używane ale ile radości :) normalnie nigdy nie myślałam, ze będzie mi to sprawiać tyle radości.. już poprane, tylko wyprasować

zdjęcie dokładnie zrobione tydzień temu
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka