- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)
Jussstyś powinnam się cieszyć wagą Dzidzi, ale nie chce mi się do końca wierzyć, że to co wczoraj pokazało jest prawdziwe (tym bardziej, że na wadzę mi skoczyło prawię 1,5kg do góry a dieta nie zmieniona) plus 3 kg Maleńskiej były przekroczone już 9 sierpnia (gdzie bardzo długo Pani mierzyła ze skupieniem, a Malutka zawsze miała ciut więcej od początku niż standardowa waga),
z resztą ja byłam: 3,8 maż: 3,7-3,8, siostra córeczkę: 3,8 wszystko z groszami .. powinnam się cieszyć, ale Pani Gin zaznaczyła, że może być pomyłka te pół kg bo Dzidzia jest duża i od 36 tygodnia ciąży bardzo łatwo o taką pomyłkę. U mojej siostry powiedzieli w dniu porodu 3,5 kg a urodziła 3,8 (podczas porodu miała duże komplikacje, za późno wyszło, że Dziecko jest większe.. ) i u mnie się tyczy, aby tego samego nie popełnić. A tu wczoraj zonk te 3300 i że wszystko pozamykane.. a później, że będę musiała się zgłosić do szpitala 5 września (to mnie przeraża).
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lui, Justyś i Kasia83 tak to już jest, że najpierw odwlekamy myśl o porodzie, boimy się go, a jak już przyjdzie pora i nic, to czekamy, a ten czas się tak niemiłosiernie dłuży, ja bym chciała do czwartku dotrwać, żeby odebrać wyniki paciorkowca i innych badań.
Magdalenam współczuję Ci tych problemów ze spaniem, ja jedynie mam problem, że wstaję na sikanie często, ale jak padnę, to już śpię i rano budzę się o wiele "żywsza" niż wieczorem.
Baby mam nadzieję, że z mężem sobie wszystko wyjaśniliście, zwłaszcza, że z tego co opowiadałaś, to bardzo zgrani jesteście, ale takie niesnaski to w najlepszych związkach sie zdarzają.
Anulka jak dzisiaj Twój nastrój, lepiej choć trochę? Rozumiem Cię doskonale, bo jak wcześniej pisałam, też miewam takie huśtawki nastrojów. Chyba musimy to po prostu przeżyć...
PolaL dziś faktycznie ma być załamanie pogody i my to czujemy, a dzieci jeszcze bardziej, nie wiem, jak Twój Szymek reaguje, ale gdy pracowałam w szkole, to zawsze wiedziałam, kiedy będzie zmiana pogody, bo dzieci dosłownie "szalały" i nie mogły usiedzieć w ławkach, dobrze, że mogłam wyjść z nimi do ogrodu, to przynajmniej pobiegały trochę. Więc ja patrzyłam wtedy na ich "łobuzerstwa" przez pryzmat tej pogody i pilnowałam, żeby tylko sobie głów nie porozbijali;)
miłego dzionka

- basiek_252
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Już tak bllisko :)
Mi się dzisiaj koszmarnie spało ale teraz to już raczej normalne i do porodu już chyba tak zostanie. Więc nie ma co się użalać nad sobą.
Wczoraj po zakupach byłam tak zmęczona i myślałam, że umrę. Wszystko mnie bolało a najbardziej nogi od chodzenia.... Nie wiem czy to przez tę temperaturę czy przez to, że dawno tyle się nie ruszałam. Czułam wszystkie mięśnie a krocze to już tak ciągnęło jakby się rwało na pół.
Doczytałam Was ale już nie wiem której co odpisać.
Lui mam pytanie czy przyszedł Twój staniczek do karmienia bo wczoraj szukałam czegoś dla siebie ale nawet trudno jest znaleźć u mnie taki rozpinany z przodu.
Fakt dziś troszkę chłodniej jak wczoraj
Życzę miłego dnia dla wszystkich.
- basiek_252
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Więc jak widzisz czasem nawet naturze zbytnio nie można pomóc

Tobie życzę abyś jak najszybciej urodziła

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Dziewczyny ja tez mam problemy zespaniem,ale to juz dluzszy czas,a ostatnio to mam bole w podbrzuszu i krocze mnie bardzo boli,szczegolnie jak leze,jak sie chce przewrocic

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja dziś spałam jak suseł, deszczyk mi pomógł

MADZIA7 mój humorek dziś jest super, bo pada a ja uwielbiam deszcz i zawsze w taką pogodę czuje się wyśmienicie jak fizyczne tak i psychicznie

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

Lui ja ważyłam równe 3kg. a mąż 2800g, a nasza dzidzia jest duża, bo na ostatnim USG już ważyła 3200, więc się nie martw, nie ma reguły na to ile nasze dzieci bedą wazyc przy porodzie

MADZIA7 ja wczoraj wieczorem to zaczęłam płakać, dlatego, że chce już urodzić, mąż się pytał co się dzieje, to mu powiedziałam, że nie mam juz siły, jest mi strasznie ciężko, a niektórzy tego nie rozumieją, czuje sie jak słonica, a żeby wstac z łózka lub zawiązac sznurówki czy podnieść coś z podłogi to graniczy z cudem, po prostu czuję sie bardzo źle i na pewno tej ciąży nie bedę milo wspominać przez te upały, już wolałabym w zimie chodzić

basiek_252 ja też wczoraj byłam na zakupach i trochę mi się humor poprawił

Sandra85 tak, tak ja tez słyszałam, że jak jest pełnia, to więcej dzieciaczków sie rodzi

Ehhh.... Wczoraj sie tak napracowalam a tu nic, myslałam, że w nocy cos mnie złapie, ale chyba córcia nie chce jeszcze wyjść, może nie jest mi pisane urodzić przed terminem, a rozwarcie nadal na 4cm
- basiek_252
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dzisiaj jestem w lepszym humorze , dobrze ze mój mąż jest ze mną i mnie wspiera

Ale od 3 nocy praktycznie nie mogę spać

Makrelcia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Dziewczyny bolą Was stawy ? Mnie strasznie w biodrze boli chyba staw

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

Jusssstyś ja nie przegapiłam wód bo lały się konkretnie

a ja jeszcze wczoraj o północy byłam na IP

Dziękuję za życzenia

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ja mam termin na 14 i jeśli do tego czasu nic to właśnie 14 mam iść do szpitala a nie czekać jeszcze tydzień...
zaraz przychodzą do mnie koleżanki na kawkę więc fajnie bo nie lubie sama w domu siedzieć...a mąż od poniedziałku do pracy nie wiem jak się przyzwyczaję, zwłaszcza że dwa miesiące miał wolnego i cały czas był ze mną

- magdalenamksiazek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Córcia- Basia :)
- magdalenamksiazek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- magdalenamksiazek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-