BezpiecznaCiaza112023

wózek

14 lata 11 miesiąc temu #37745 przez sylka
Kasiekk napisał:

sylka

1. termin wiosna?
2. masz chodniki czy wertepy ?

1. 16 marzec 2011 r.
2. chodniki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 11 miesiąc temu #37751 przez Kasiekk
To powinny dać radę :D Ponoć małe kółka mogą być problemem przy śniegu :D a skrętne koła mogą być problemem przy wertepach :)

14 lata 11 miesiąc temu #37752 przez sylka
Zastanawiam sie jeszcze czy dobry materiał na wózki ma ta firma bo szczerze nie widziałam jeszcze "na żywo" tego wozka. Podoba mi się wizualnie i przedewszystkim wagowo 10,5 kg to mało a wnieść muszę na 2 p.

14 lata 11 miesiąc temu #37755 przez Kasiekk

14 lata 11 miesiąc temu #37757 przez sylka
Przednie koła podobnej wielkości.

14 lata 11 miesiąc temu #37760 przez Kasiekk
Tak dokładnie :) jest leciutki... zmiana gondola - spacerówka - nosidełko polega na zasadzie "klik" mnie się podoba koleżanka miała ten v3 który miał gorsze parametry bo nie miał żadnej amortyzacji... ten ma amortyzacje w kołach. Mój M juz to sprawdził :) Rączka teleskopowa więc i wysoki i niski da radę wygodnie go prowadzić ;) Ja mam wersję z pompowanymi kołami...

14 lata 11 miesiąc temu #37786 przez pulpecja
Dorciaition napisał:

Co sądzicie o wózkach firmy Emaljunga? Są drogie, ale czy warte swojej ceny?
Mnie się np bardzo podoba kolorystyka :)

oj bardzo drogie,myślałąm że nasze typy (ciut ponad 2 tys) są już wygurowane cenowo ale Ty przebiłaś:)co do wyglądu są śliczne ale np.wózek głęboki jest niemal identyczny z polską firmą roan:zobacz sobie:
www.roan.pl/index1.php?p=elegance

a cena o niebo niższa i wózki podobno bardzo dobrze się wożą.
my jednak patrzymy na skrętne koła przednie i obstawiamy model: IMPLAST ECOLINE lub MUTSY.w przyszłym tygodniu jedziemy obejrzeć te modele na żywo w sklepach:)

14 lata 11 miesiąc temu #37795 przez natmur11
w wozkach mutsy jestem poprostu zakochana, najbardziej podoba mi sie wersja 4rider mialam miec taki ale kupilam mamas&papas ultima

14 lata 11 miesiąc temu #37801 przez sylka
Który typ siedziska jest lepszy kubełkowe czy rozkładane?

14 lata 11 miesiąc temu #37802 przez pulpecja
natmur11 napisał:

w wozkach mutsy jestem poprostu zakochana, najbardziej podoba mi sie wersja 4rider mialam miec taki ale kupilam mamas&papas ultima

my właśnie myślimy o modelu Mutsy 4rider:))dlaczego zrezygnowałaś z jego kupna?widziałaś go na żywo?a czy ten, któy masz można obejrzeć i kupić u nas w Polsce?

14 lata 11 miesiąc temu #37804 przez natmur11
wiesz co siostra mojego faceta miala ten wozek dla swoich dzieci i chciala nam go dac, mi sie bardzo podobal bo mial wszystko czego potrzeba w wozku, duzy kosz, pompowane kola i byl wygodny, dodatkowo ona miala do niego wszystkie bajery np to siedzisko z kierownica itp ale klaudii tata sie uparl na nowy wiec kupilismy ultime. www.additionsdirect.co.uk/mamas-papas-ul...owseToken=/q/ub3101l ja mam taki tylko buda jest brazowa w biale kratke, generalnie jestem zadoiwolona tylko kolor nie bardzo trafiony bo nie znalam plci maluszka i bralam ciemny, zreszta tylko takie byly.czy w polsce jest dostepny nie wiem, moze na allegro.

14 lata 11 miesiąc temu #37805 przez natmur11
allegro.pl/mamaspapas-stan-idealny-nowy-...tys-i1286112925.html o dokladnie taki mam tylko w wersji zminimalizowanej tylko ze spacerowka

14 lata 11 miesiąc temu #37808 przez pulpecja
natmur11 napisał:

wiesz co siostra mojego faceta miala ten wozek dla swoich dzieci i chciala nam go dac, mi sie bardzo podobal bo mial wszystko czego potrzeba w wozku, duzy kosz, pompowane kola i byl wygodny.

na zdjęciu właśnie ten kosz do mnie niezbyt przemawia,myślałam że mało co tam wejdzie a tak to mnie pocieszyłaś.zastanawiam się też nad wielkością gondoli bo jest mniejsza o 10cm niż np.drugi nasz typ Implast ecoline.Czy Twojej szwagierce gondola długo posłużyła dla dzidzi??

14 lata 11 miesiąc temu #37812 przez Emme
sylka napisał:

Który typ siedziska jest lepszy kubełkowe czy rozkładane?

wg mnie tylko i wyłącznie rozkładane. Szkoda mi dzieciaczków które tak wygięte śpią, można powiedzic, że z nóżkami w górze. Rozmawiałam ostatnio z koleżanką, która bardzo żałuje, że ma kubełkową spacerówkę. Ogólnie siedzisko jest bardzo małe.

14 lata 11 miesiąc temu #37850 przez martela89
Ja mam rozkładane ale słyszałam,że kubełkowe jest dla dzieci wygodne bo leżąc z nóżkami do góry odpoczywają :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka