BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #373915 przez madziaska
Witam z wieczora :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestusiu, mnie tez nie bardzo pasuja avatarki z prawej strony ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milego wieczorku babenki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #373982 przez Malina86
Czesc Kochane!

Aurelciu wszystkiego najlepszego na Twoje pół roczku!
Kubutku i Tobie wszystkiego naj naj!

Nie nadrobilam Was jeszcze, bo ciesze się mężem, wpadlam Wam napisać, ze wchodzę przed chwilą do pokoju Misi bo szaleje w lozeczku, patrzę i oczom nie wierzę- moje dziecko stoi na nogach i trzyma się szczebelkow! Zrobiłam foto, jutro Wam wkleje. Ona ma jakiś przyspieszony rozwoj! Jak tak dalej pójdzie to za tydzien będzie chodzić, a za dwa jeździć na rowerze! No przesada!

Jutro się odezwę z kompa jak malz pozwoli :)

Dobrej nocy!

12 lata 11 miesiąc temu #373989 przez madziaska
Malina, Misia jest niesamowita !!! Spryciulka nasza mała :) Kurcze, tylko czy to nie szkodzi jej kręgosłupowi ? No,ale przecież jej nie przywiązesz ;)

12 lata 11 miesiąc temu #374002 przez Malina86
Madzia też pomyślałam o tym kręgosłupie, ale co zrobić. Wydaje mi sie, że skoro sama siada i wstaje to jej kręgosłup jest już na tyle silny. To Czort mój mały :)

12 lata 11 miesiąc temu #374008 przez Kredka
Hejka! Przede wszystkim spóźnione ale szczere zyczenia dla Hanulki 

100lat dla mojej synowej!!! Wiadomość od Mikołaja : jiufhdkl ldksfj hsagbid ( wt tłumaczeniu: wszystkiego najlepszego moja kochana dziewczyno z okazji 6 miesiecy!!Buziaczki
)
Kubusiu wszystkiego naj!!!

VESTUSIA tak kochana Ty się tutaj kojarzysz z żyrafkami  Jak widze w sklepie jakis gadżet z żyrafką to od razu mysle „ w stylu Ani, pewnie by kupiła maniaczka żyrawkowa :P
Powiem Ci szczerze, że za 2 pokoje 1100 zł to i tak sporo. No ale może w przyszłości wezmiecie kredyt i jakim maly domek kupicie?

KIMA

Ty kochana po pracy taka zmeczona, ja ostatnio i bez pracy padam po 20ej. Nie wiem czemu. Czuje się taka wypompowana, że mimo moich szczerych checi czasem nie mam sil „wejsc” na forum
Kubus to amancik superowy. No i rozbraja mnie jego fryzura, taka niedbała elegancja  A zdjęcie z biszkopcikiem nadaje się do reklamy. Az chciało by się siegnac po tego biszkopcika. Tak smacznie wyglada.

MALINA powiem Ci że nawet fajne te prezenty na Dzien Dziecka.

Misia jest sliczna  zresztą ma ten zwierzęcy magnetyzm po mamusi. Coz tu ukrywać. Koniecznie dawaj fotkę Misi jak stoi.

MIA z mamcią będzie Ci razniej. No i pomoze Ci przy Kubusiu. Chwila oddechu to duzo.

RÓŻYCZKA jak patrze na Szymcia to mysle sobie ze on chyba do Ciebie podobny. No i jak ładnie siedzi. Jak dorosły 

IVA oj pacnij tego swojego męża!!Brak słow. On jest ojcem Nadii i tez ma obowiązki. Musi Cie odciążać bo samemu to ciezko wszystko ogarnąć.

MADZIASKA

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #374010 przez Kredka
Malina86 napisał:

Madzia też pomyślałam o tym kręgosłupie, ale co zrobić. Wydaje mi sie, że skoro sama siada i wstaje to jej kręgosłup jest już na tyle silny. To Czort mój mały :)

MALINKA dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi. Jakbys sama ją stawiała to było by to z krzywdą dla małej ale skoro sama stała to ok...zdolniacha z niej.

MALINA gdzie ta fotka stojącem Misi????

no i wkoncu Was nadrobiłam.

Widzę zmiany na forum. Na początku troche dziwnie sie czytało ale da sie przyzwyczaic. Najważniejsze aby nie było wirusów. No bo szkoda tych naszych postów. Wspaniała pamiątka.

Mnie minęła sobota na porządkach.
Mikołaj rano obudził sie z płaczem, jak nigdy :( . Gardziołko go bolało, biedny nie chciał wcale jesc. Wkoncu odciagniete mleczko dawałam mu strzykawką.Ssanie potegowało ból.. Smarowałam mu gardziołko takim mazidłem co powoduje mniejszy bol i goi ale juz była koncowka. Okolo 14ej poleciałam do apteki(z Mikusiem została sąsiadka) i zrobili mi drugie opakowanie tego mazidła a ja im doniose w pon recepte.Jak mi go szkoda...
A i okolo 14-14:30 dostał kaszę i głupia matka wypędzlowałam mu gardziołko tym mazidłem o 15:30 i całą kaszkę zwymiotował :( :( powiem Wam, że aż sie wystraszyłam. Nigdy nie widziałam aby tak wymiotował,zupełnie jak stary. Tak mi go szkoda... serce mi kraje. Posiedzi z pol godzinki, góra godzinkę, pobawi sie i idzie spac bo osłabiony, leci przez ręce. W poniedzialek idziemy do lekarza, niech zobaczy czy cos sie poprawia czy nie rozwinęła sie z tego angina.

Małż juz spi. Czekał na mnie aż usnął. :P Przed chwilką nakarmiłam Mikołaja. Zaraz ide pod prysznic. No i spać bo juz mnie oczy bolą.
Jutro małż ma jechac na giełdę. Zapytał sie czy nie mam nic przeciwko. Miło z jego str że zapytał, bo przeciez mogę miec swoje plany.Zapowiedziałam mu żę czekam na jakąś niespodziankę, niech sie wysili i cos mi kupi...hehe co bym nie była zła że nie bedzie go z nami do południa ;) zmykam babeńki.Papa
Dobranoc!! :kiss:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 11 miesiąc temu #374054 przez vestusia
Dżem dobry :)

Sto lat dla Olafka, chociaż nie wiem czy TyszAnia to w ogóle czyta. Pewnie do nas w ogóle nie zagląda ;-(

Malina, ale z Misi zdolniacha!!! Kurka, gratuluję! No i z niecierpliwością czekam na fotkę :D

Jejku ja przesyłam buziaki dla Mikusia - niech zdrowieje szybciutko i żeby nic złego z tego nie wyniknęło. Oby przeszło to choróbsko!
Pamiętam jak nie mogliście Mikusia wybudzić. Kurka są tak różne sytuacje, że szok. Nie dziwię się, że masz traumę, bo sama pewnie bym zawału dostała :(

My wczoraj obejrzałyśmy X Factor. Tzn. prawie. Na ostatniej reklamie zasnęłam dosłownie na 20 minut i przegapiłam wyniki ha, ha, ha. Aneta mi napisała esa, że wygrał ten Dawid. Ależ ja beznadziejna.
Zuzanka spała ze mną, troszkę brykała zanim zasnęła, ale ja jakoś tak fajnie się czułam, jak moje Słoneczko leżało obok mnie.

Pobudka o 5. Idę zaraz z powrotem się położyć, liczę, że jak Zuzia obejrzy bajki to zachce jej się spać i jeszcze się kimniemy. Nie chcę się więc zbytnio rozbudzać i nie robię sobie kawy ;-) Później :)

No to miłej nieRdzieli Kochane ;) Będę tu do Was zaglądać :)

12 lata 11 miesiąc temu #374062 przez vestusia
No nie mogę. Wy jeszcze śpicie??

Wstawać śpiochy :)

Idę zrobić sobie kawkę :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #374064 przez emkapl84
Jejku steskniłam się za wami
Przede wszystkim zaległe buziaki od Natalci dla wszystkich maluszków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Malinaale masz małą zdolniachę w domu...Michałek, który teraz z nami mieszka zaczął chodzić jak miał 8 miesięcy i rozwija sie super wiec mysle,ze nie musisz sie martwic o Michasie...ona wie co robi :lol:
Vestusia fajnie,ze Zuzanka taka grzeczna była w żłobku..przynajmniej nie musisz sie o nia bardzo martwic jak jesteś w pracy
Kredka zdrówka dla Mikołaja :kiss: :kiss: :kiss:
A u nas w sumie nic nowego..cały czas żyję w biegu... ciągłe mam coś do zrobienia..wczoraj koleżanka wyjątkowo musiał pójść do pracy na dzień i byłam sama z dwójka dzieci.
Natalka przechodzi okres pełzanio- raczkowania....wreszcie zaczeła poruszac się do przodu i nie moge się na nią napatrzeć :)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #374065 przez vestusia
Emcia, to superowo, że Natalka porusza się do przodu :D A Ty widzę wprawiona Mamuśka, dajesz sobie radę z dwójką dzieciaków :D Superowo :D I pewnie macie tam wesoło :)

No to ja popijam kawkę i zajadam serek wiejski. Kiełbaska się grzeje :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #374067 przez emkapl84

12 lata 11 miesiąc temu #374068 przez emkapl84
Vestusia własnie zerknełam na twój suwaczek i juz tylko 5 kg ci zostało do zrzucenia!!!!!wow!!!!widziałam tez twoje fotki z przed i w trakcie kuracji odchudzeniowej :lol: jest ogromna róznica!!!tak trzymaj !!!!!!
Wszyscy domownicy jeszcze spią..ja od 5.30 z Natalką buszuje po domu..upiekłam bułeczki w piekarniku i zrobiłam pyszne sniadanko :lol: rozkoszuje sie ciszą....

12 lata 11 miesiąc temu #374069 przez Dorciaition
Hej.

U nas nocka ok, choć ja musiałam spać czujnie, bo mam warkocza takiego zawiniętego warkocza dobieranego na głowie. No i chciałam żeby do rana wytrwał ;)

Dużo zdrówka dla Mikiego. Oby szybko mu przeszło.
Ooo he he niech małż się postara. :) Ciekawe co wymyśli :)

Krzysiu kupił Lence taką fajną grzechotkę- pieska z F.P. Spodobała się jej :)

Nie no Malina Miśka jest niesamowita. Zdolniacha nasza. Sama sobie na pewno nic nie zrobi. Na sierpniówkach jest też chłopak- Szymuś, który siedział jak miał 4 miesiące, raczkował i wstawał gdy miał 6, teraz już pewnie chodzi.

Vestusiu TyszAnka juz pewnie nasz nie czyta. A szkoda, bo uwielbiałam jej posty ;)
Też byłam za Spenerem. Ale Podsiadło też ok. Śmieszny taki ;)

Vestusia, a jak Bob? Wrócił już? Czy dopiero dzisiaj?

Ha ha Ty Kiełbasko nasza :silly:

Miłego dnia Kochane.

My dziś idziemy na urodziny. Mam jednak, że namówię Krzysia i nie posiedzimy długo, bo tęsknie juz za domkiem.

Buziaki :kiss:

Alanek[*] :(

12 lata 11 miesiąc temu #374070 przez Dorciaition
Natalka śliczna i jak jej dobrze :)

Nie ma co- mamy najcudinejsze dzieciaczki na całym forum. co ja gadam- na całym świecie :lol:

Alanek[*] :(

12 lata 11 miesiąc temu #374071 przez vestusia
Emcia - te fotki już na FB widziałam, super są. Fajnie tak macie, kawałek trawy przed domkiem i od razu inne życie :)

Fakt, że waga spada, choć stanęła na razie na tych 55kg od kilku dni. No ale trudno się mówi. Jeszcze troszkę :)

Dorciu, a po cóż Ci ten warkocz? :D :D :D

Super, że Krzyś kupił Lence prezent :D To się ceni! :D

Też oglądałam te filmiki Asik z Szymkiem. Niesamowity jest i też taki zdolny. Moja Zuzia to leniuszek w porównaniu do takich dzieciaczków :)

Bob wróci dziś wieczorem, pewnie późnym. Dziś w Oleśnicy gra Enej więc pewnie zostanie długo. I potem jeszcze podróż, troszkę mu zejdzie. Oby dojechał, bo to auto to mnie o zawał przyprawi...

Udanej imprezki urodzinowej. Czerp Kobieto, bo potem w domku to nie będziesz miała tyle atrakcji :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka