- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Weekend minął nam w domu. Jutro idziemy do lekarza na spr co sie z tym gardziołkiem dzieje. NA moje oko to sie bez antybiotyku nie obejdzie..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Misia na stojaka wymiata.
EMKA masz zajecie z 2 dzieci. Rozumiem ze ciezko znalesc czas jak w domu pełna chata a i obowiazkow od cholery. Natalka kochana z tym jezorkiem i jak zasuwa.. hohio cos czuje ze jako 2 stanie na nogi.
VESTUSIA moj przewraca sie z brzuszka na plecki ale na odwrot nie. No ale musimy dac im czas. Kazde w swoim rytmie wszystko zacznie robic.
KIMA niestety dla niektórych bycie chrzestnym to niewiele znaczy. Wg mnie to duza odpowiedzialnosc. To tak jakby przyrzeczenie ze bedzie sie drugim rodzicem i wrazie "W" to sie człowiek zajmie jak swoim i pomoze. No ale...
no i spoznione zyczenia dla Kubusia

DORCIAITION Ty mowisz ze Lenia len, a ja widziałam na youtubie jak sie sprytnie przekreca Lenka. Taki mały wiercioszek z niej. Jest cudna.
No i jak masz to pochwal sie warkoczem koniecznie. Ja zapuszcza, wlosy i pewnie tez bede szalec z uczesaniem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To tak w duuzym skrocie.Jesli kogos pominęłam, przepraszam. Padam. Ostatnio przemeczona jestem. Jak zbyt długo siedze przed kompem lub tv to bolą mnie oczy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

kolezanka wyjechala na weekend wroci dzis wieczorem wiec mam czas zżeby do was zaglądać!!!!Wczoraj udało mi sie spędzic mily wieczór z M....dawno juz takiego nie mielismy..
Natalka wczoraj przy kapieli próbowała wstawać na nóżki!!!tylko się biedactwo tak slizgało i nie dała rady!!!Ale smiesznie wygladała..
Dzis mam cały dzień dla siebie...tzn bede z Natalka ale oprocz nas nikogo w domu!!!teskniłam troche za tym chociaż bardzo polubiłam mieszkac z Olą i Michałkiem..
Malina to niefajnie, ze chrzestny sie nie interesuje michasią!!!ja swoją chrzestną widziałam dwa razy w zyciu!!!!!A chyba jestem jedyna na forum, która jeszcze nie ochrzcila Natalki...chrzciny miały być w czerwcu ale przez M prace nie stac nas na wylot do polski i robienie imprezki...wiec nie wiem kiedy teraz ochrzcimy Natalke...eh nasz mały diabełek!!!
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
EMKA nie jestes jedyna co nie zrobila jeszcze chrzcin.Moi znajomi co mieszkaja w Angli przylecieli tydz temu do Polski a młody ma 10 miesiecy i dopiero ochrzcili. Zauwazyłam, że duzo osób pozniej chrzci.
Fajnie tak miec cały dzien dla siebie i Natalki. No i fajnie że mieliscie miły wieczór z M. Jak jest cała chałupa ludzi to napewno ciezko o intymnosc:)
Mikołaj znowu nic nie chce jesc. Obudził sie o 5:30 i ledwo cos pochlipał. Boli go gardziołko. A teraz spi. Biedaczek. Idziemy zaraz do lekarza.
Ale jestem zła.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Kimuś fajnie, że chociaż czasami znajdziesz dla nas troszeczkę czasu. Tęsknimy za Tobą.
Vestusia warkoczyków już nie ma, w nocy rozwaliłam. Krzysiu miał mi zrobić zdjęcie, ale wiadomo jak to z nim- zdjęć brak.
Lenka nauczyła się przewracać u taty. Ale nie wiem już co było lepsze, bo teraz w ciągu sekundy jest po drugiej stronie pokoju, więc oczy trza mieć dookoła głowy.
Jeśli chodzi o Lenkę to jest za nią szalona. Ma w pokoju więcej jej zdjęć niż ja w całym mieszkaniu. A mój brat w Anglii więc rzadko się widujemy, ale za kilka dni przyjeżdża wiec mam nadzieję, że nie zapomni o Lence

Dlaczego wymieniliście leżaczek?
Ale ja pytań zadaje

Kredka daj znać jak było u lekarza. Mam nadzieję, że leki szybko pomogą.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
No i fajnie ze Lenka sie przewraca. teraz trzeba miec naprawdę oczy naookolo głowy.
Zmykam
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Na razie przywitam się po weekendzie, a później mam nadzieję usiąść na spokojnie i coś poczytać

U nas w porządku, Szymek w weekend coraz częsciej na czworaka przebywał, tylko jeszcze nie opanował do końca jak w takiej pozycji sie poruszac, więc robi susa i brzuch z powrotem ląduje na kocu

W ogóle musze zrobić porzadek w rzeczach Szymka bo widzę, ze znowu powyrastał z dużej części, trzeba pochowac i wyjąc nowe i zrobić jakieś zapasy na wakacje, bo coś mi się kończa ;]
I zamówię makarony na okna bo zamowilismy ławę za 200 zł i ze stołu reszta zostala

Ile kupić na 3 metrowy karnisz, myślicie ze dwa razy po 2 metry wystarczy?
Lece Misie, zawitam potem na dłuższa chwilę bo mam tyły

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kredka faktycznie fajnie jak T od czasu do czasu wpadnie pomóc ale , ze siedzi z Toba tyle godzin to juz przegiecie!!!!
Pamietacie jak wam pisałam, ze mam dziure w oponie i jakie przeboje z tym mielismy...znowu to samo!!!chciałam iść na spacer i opona-flak!!!!!!zastanawiam sie czy moze ja nie umiem prowadzić wożka????

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Ja na chwilkę, zaraz Was nadrobię.
Buziaczki dla Natalki - kurka ona już 8 miesięcy kończy!!!!
Moja Zuzia w żłobku, byłam w pracy ale nic nie załatwiłam, bo kadrowej nie było. Szlag by to trafił. Czekam na listonoszkę, mam nadzieję, że dotrze dziś.
Idę ogarnąć mieszkanko, wstawić wodę na kawę i wracam do Was

- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Makaronów wystarczy, to nawet dużo.
Emka może jeździsz po jakiś wertepach

Natalka już 8 miesięcy! Sto latek! :*
Wczoraj wieczorem zdałam sobie sprawę, że Lenka "za chwilę" skończy 7 miesiecy. Kiedy to zleciało.
Vestusia Bob wrócił?
My juz po 8 byłyśmy w sklepie. Trzeba było uzupełnić lodówkę, bo Krzysiu stołował się na mieście, wiec oprócz słodyczy i piwa nic tu nie było

Ugotowałam 2 rodzaje zupek dla Lenki- kalafiorową i pomidorową. Mam nadzieję, że jej będą smakowały, bo trochę tego jest.
Vestusia kupiłaś czereśnie? ja nie, bo nie dość, że nie były ładne to kosztowały 30 zł za kg.
Aaa jeszcze chciałam zapytać- te majtki na basen dla dzieciaczków to z takiego materiału jak strój tak? dostałam jakieś od koleżanki, ale nie wiem czy to te. Są takie trochę grubsze w środku, a na zewnątrz śliski materiał.
W weekend planujemy iśc na basen.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nadal nie chce jesc. Zjadł o 5:30 cyca bardzo krociótko moze ze 3 min to max poduldał, potem o 8:30 przez godzine mordował 1,5 szkl kaszki z czego przed 10 zwymiotował prawie wszystko.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
U nas znowu awantury. W weekend było super. Natalcia miała rozkoszniasty humor a dzis od rana krzyki. Jestem nie wyspana i boli mnie głowa.
Przepraszam, że znowu wam marudzę ale muszę sie wygadac.
Dorcia ale z Lenki pannica. I jak ładnie siedzi

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia Misia spala dzis do 10:15

My juz po spacerku.
Dorcia brakowalo mi tu fotek Leni. Cudna jest! Hula kula sie spodobala?
Chrzestna Misi jest moja siostra.
Lezaczek wymienilismy bo ten co mielismy byl do 9 kg bez funkci krzeselka i Misia juz do ziemi nim dobijala.
Kredzia dobrze, ze z Mikusiem juz lepiej.
Ide coz zezrec