- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak pobieznie tylko przeczytalam bo weszlam Wam ta obiecana fotke wkleic

Natalka jest the best! Ona mi sie z takim malym skrzatem kojarzy

Misia juz raczkowanie opanowala, siadanie tak samo. Wczoraj bylismy u mojej mamy to uwierzyc nie mogla!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Emcia - Natalka naprawdę taki skrzacik. Zgadzam się z tym określeniem.
Malinko Michaśka to naprawdę zdolna bestia. Kurka jak te Wasze dzieciaczki to robią

Ja dziś jestem szop pracz, już nie wiem które z kolei pranie wstawiłam. Niby Piotrka nie ma, troszkę smutno, ale z drugiej strony jakoś tak spokojnie. Zuzanka dziś chyba znowu miała problem z kupką. Zastanawiam się czy nie od tego jest taka marudna... Rano jakiś jeden zbity bobek, później kilka kozich bobków. Na obiad jadła brokuły i po nich też zbita mała kupka. Dziwne to, bo po brokułach to ją od razu bierze na kupkanie, a tutaj tak ubogo. no to dałam jej jeszcze deserek z jabłek i suszonych śliwek i nic się nie ruszyło.
Bawiłyśmy się na kocyku z zabawkami, nawet fajnie dzień leci. Teraz chyba zasypia, a ja buszuję w necie... Piotrek będzie baaaardzo późno, pewnie będę już spała...
Wy pewnie miło spędzacie weekend, skoro Was tu tak mało

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
puki mam czas to wam powklejam zdjecia
No to chyba limit wyczerpałam
Malinak ale Misia cudnie stoi
Vestusia nie martw sie moja Olinka tez leniuch ale za to gaduła. One sobie we dwie wszystko powolutku robią.
Emka Natalka to naprawde taki mały elfik tylko skrzydełek jej brakuje
U nas coraz lepiej dzieciaki powoli zdrowieją Dziś bylismy na zakupach bo za tydz mamy wesele mojego brata ciotecznego. I powiem wam ze wreszcie znalazłam kiecke taka jaka chciałam jak ja zobaczyłam to wiedziałam ze ile by nie kosztowała to jest moja. Nawet R stwierdził ze miałam w oczach kurwiki

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Emcia - moja Zuza jak ma z czegoś radochę, to też ciągle jęzorek wyciąga

Katka - super te Twoje dzieciaczki i mają mnóstwo zabawy razem

Niom, nasze dziewuszki to takie małe leniuszki. No ale postępy są więc trzeba się cieszyć. Jak się w końcu rozbrykają, to nie będziemy miały chwili spokoju

Oglądam ciążę z zaskoczenia. Bob dopiero rozpoczyna koncert. Boziu, o której on wróci.
Zuzia śpi, a ja zjadłam resztę chipsów. Stwierdziłam, że jak ich nie będzie to nie będą mnie kusić. Od jutra nie jem niczego niedozwolonego.
Mnie się już oczywiście spać chce... ależ ja beznadziejna jestem

Dobranoc w razie czego.
Jutro z rana odprowadzam Zuzę do żłobka, a potem jadę do pracy pozałatwiać formalności związane z moim powrotem do pracy, potem jeszcze do Kasi (ta od podkładów, termin za 2 tygodnie) na kawkę i potem do domku. Jakoś dzionek zleci.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*

Malinko Miśka jest niesamowita. Nasze zdolne dziecię.

Vestusia Lenka też leniuszek (nawet od imienia- Lenia

Chciałam już kilka dni temu Ciebie zapytać. Zuzia opanowała przewracanie się z brzuszka na plecy?
A warkoczyka sobie zrobiłam bo fajnie wygląda

Vestusia widzę, że tęsknisz za Bobem. No tak to jest z tymi chłopami- z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej

Ha ha "tej od podkładów"

Nie podoba mi się, że wracasz do pracy.

Katka superowe Twoje dzieciaczki, no i widać, że lubią spędzać razem czas.
Pokazuj kiecke

Miłej nocki Kochane me

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..

Oj miałam wczoraj pracowity dzionek, wysprzątałam mieszkanko na błysk, bo przez ten tydzień to nawet kurzy nie starłam! A dzisiaj znowu odpoczynek, spacerek i obiadek u rodziców

Malinka no Twoja Misia to jest czarny koń tego wątku

Emcia a Natka z tym jęzorem, no nie mogę

Kredeczko życzymy zdróweczka dla Mikusia, kurczę, żeby to paskudztwo szybciutko Was opuściło!
Przykro mi natomiast, bo chrzestna wogóle o Kubusiu nie pamięta

Ok kończę dziewczynki, bo idę jeszcze film oglądać z moim, bo już mu chyba pół roku obiecuję a ciągle brak czasu (czyt.chęci

Jutro postaram się zaglądnąć i więcej napisać, bo zawsze przez cały dzień mam ochotę Wam tylko napisać, a nie mam jak, a wieczorem też ciągle coś

iii dziękujemy bardzo za życzonka na te 7 miechów

pa Kochane, śpijcie smaczniutko

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No w koncu jestem do Waszej dypozycji

Różyczko Szymonek slodki. Jejku jaki model z niego, no nie moge! Jakbym go dopadla to by zostal zacalowany

Vestusia TBS to jest cos na zasadzie spoldzielni gdzie zapisujesz sie na mieszkanie, wplacasz wklad ok.70-80 tys. w zaleznosci od wielkosci mieszkania, a reszte splacasz tak jakby w czynszu i wtedy ten czynsz jest niestety wysoki- przy trzech pokojach ok. 800zl. U nas akurat na chwile obecna nic nie ma, bo nic narazie nie buduja, ale jest duzo ogloszen, ze ktos chce odstapic- dzisiaj widzialam ogloszenie, dwupoziomowego mieszkanka z zabudowa kuchni, szafami komandor i cos tam jeszcze za 110 tys.
katka swietne te Twoje dzieciaczki! Fajna taka parka, az sie chce

Dorcia fajnie, ze juz w domku jestes i bedziesz nam tu czesciej skrobac

Misia odkad posmakowala stawania na nogach to robi wszedzie wszystko, zeby tylko stawac. Dwa razy tak przygrzala lepetyna w lozeczko, ze az echo poszlo. W turystycznym kombinuje co nie miara bo nie ma sie za co zlapac. Z siadaniem tez cyrk, bo jak ja puszcze na podloge to zaraz sobie siada i nie raz sie obali do tylu i tylko slysze dzwon. Takze musze jej caly czas pilnowac. Nosz kuzwa myslalam, ze troche dluzej bede miala spokoju przed lataniem za dzieckiem

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dorciu, wszędzie dobrze, ale wiadomo, że w domu najlepiej. Nawet Lenia okazuje swoją radość z powrotu do domu.
Jeżeli idzie o to przewracanie na plecy, to nie. Wczoraj miała taką akcję, że przewróciła się na plecy uderzając głową (ale lekko) o dywan i się tylko rozpłakała. No a potem to już nie próbowała się przewrócić. No i jak tu zrozumieć moje dziecko

Pokaż tego warkoczyka

Ajć Kochana, a myślisz, że mi podoba się powrót do pracy? Sraki dostaję na samą myśl...

Kimuś, nie martw się, bo ja za tydzień podzielę Twój żywot i będę pewnie dużo rzadziej tu zaglądać. Będziecie musiały mi to wybaczyć. Mam jednak nadzieję, że jak już wpadnę w rytm - żłobek, praca, żłobek, dom, to potem wszystko będzie lepiej zorganizowane i będę do Was zaglądać na bieżąco. Na to liczę, bo będę za Wami mocno tęsknić. Nie umiem bez Was, ale wiem, że na początku, zanim się ogarnę, nie będę mogła zaniedbywać Zuzi kosztem Was. Mam nadzieję, że dacie mi troszkę czasu z oswojeniem się z nową sytuacją.
Teraz naprawdę idę spać. Dobranoc Kochane!
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie ma, że boli, teraz oczy będziesz miała Mamusiu dookoła głowy (i uszy też szeroko rozstawione)

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia ja mam nadzieje, ze jednak Misia pospi dlugo po takich harcach

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-