- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
ehehe Malina bo ja dbam o humorystyczne wydanie forum

Madzia u mnie tez aureśka lubi te mączne rzeczy.Makaron króluje.Świeżo ugotowany , to paluchami wyjada

no i więcej nie popisze , bo wszystkie śpią
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Wpadne rano , buziaki

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
MAdziorskie Sleep&Play nie mają tej gumki po bokach rozciągającej się. Ale mam teraz 5 i są super. 4 to już trochę małe właśnie przez to, że nie ma tej gumki.
Oj ha ha Ty leniu, głową nie chce się Tobie ruszać. No nie mogę.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Luśka jejciu, ale Aurelcia kruszynka, ale wysoka. Laseczka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina to samo Krzysiowi mówiłam o tym Pepsi. Wtedy dopiero po roku sumka by się uzbierała. Więc niech się cieszy

O tak, Luśka narzekała, chciała się wymieniać, ale dała radę. Ja to najbardziej się martwiłam o rekację Adama Sarny. A w ogóle jak dowiedziałam się od Eweli, że tam taka tragedia to chciałam zawracać do domu. Myślałam, że złe będziecie :/
Noo, Malina u Was z tego co widziałam w pogodzie najcieplej. U nas 2 stopnie, a i tak już fajno na dworzu. Chcę wiosnę.
Madziaska zazdrosze apetytu Hani. Lenia to nadał wymyślna. Ogólnie mało co lubi.
Luśka u nas też makaron króluje

Aaa, Lenia dziś zdoiła się na nocnik

Fotencje- przymiarka kiecki

Uprzedzam pytania

Wg mnie ta kieca trochę za długa. Nie przepadam za takimi, no ale niech już zostanie.
I takie tam dzisiejsze.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do jedzenia to u nas makaron z jajkiem kroluje, a ogolnie to Misia tez grymasi ostatnio. Dzisiaj platkami ryzowymi plula na odleglosc. Cwiczy moja cierpliwosc.
Cwiczyc bym chciala, ale mi sie nie chce

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A makaron z jajkiem to jak? Może też bym Leni uczyniła, bo normalnie to jajka ani jajecznicy nie ruszy.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
brawo dla Leni za siuru na nocnik.Moja dziś nasrała do wanny.......boskie są te moje dzieciaki ze swoim sraniem
Lenia cudna w kiecy hehe minki robi czaderskie!!!!
a i bardzo mi sie podoba tak wasza kanapa , bardzo mi się narożne , z przedłużką podobają , ale mam za mały pokój......Ale wy chyba taka mała macie??
a ja też miałam dzis przymiarkę zaraz wam wrzucę.Na początku mi sie nie podobała , ale jak pochodziła , to stwierdziłam , że jednak czadersko.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Aaa, wlasnie mi sie przypomnialo. Polunia, pytalas co mojemu SZ bylo. Tak w skrocie

Oooo Malina, makaron na jajkiem, musze wyprobowac. Osobno gotujesz makaron i jajecznice i potem mieszasz????????
Sliczna Sniezynka

Kurka, a ja Hanki na nocnik nie sadzam, musze zaczac

Luska, u nas kupa ostatnio tez w wannie byla

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tą kanapę kupowaliśmy jak byłam w ciąży Wtedy (do leżenia;)) była idealna. Teraz w sumie też jest ok, ale trochę za dużo miejsca zajmuje.
Ach, nie mogłam Lence zrobić żadnego zdjęcia. Dostała telefon, a później już nie chciała go oddać. Ryk był nieziemski. Ona jak ma kom. to musze ją włączać na youtubie "Ona tańczy dla mnie". Właczam, ale co 5 sekund muszę to robic ponownie, bo ciągle coś naciska i wyłącza, a wtedy wiadomo ryk.
Aurelka cudna. Ślicznie wygląda. Nie wiem co Ty chciałaś od tego stroju. Dużo fajniejszy niż mój.
Aa, nie zapomnij metki z bluzki oderwać

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja makaron ugotowany wrzucam na patelnie i dodaje jaja

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Luśka a to nie umawicie się na godzinę na szczepienie? U nas sa zapisy na konkretną godzinę i nie ma tyle czekania!
Łooo aż poszłam z ciekawości zobaczyć ile moja wazyła jak miała 6,5 miesiąca i... ważyła 5600!!!!!!! Czyli w zasadzie tyle samo prawie co to dziecko w poczekalni dzisiaj u Was

Tyle, że moja raczej ładnie sobie na buźce zawsze wyglądała i blada nigdy nie była! Nawet teraz w środku zimy ma ładny kolorek cery, ale duzo marchewki dostaje bo praktycznie prawie codziennie

No ale jak schudła to bym się zastanowiła od czego? Jak była np chora to mozliwe, ale jak nie to szukałabym powodu również!
A urodziła się wcześniej czy o czasie? I nie wiesz ile wazyła jak się urodziła?
Ja rano dzisiaj ważyłam moją w pampku, body i rajstopkach i wyszło 7300.
A właśnie.. dzisiaj sprzątałam w torebce i miałam tam kilka paragonów i chcąc dorzucić je do pudełka z paragonami szafce w kuchni zaczęłam robić tam porządek i spora częśc już wyrzuciłam, no ale tarfiłam na paragon z HM. Kupowałam tam wtedy wiele rzeczy i nie wszystkie skojarzyłam co to było... ale mam taka pozycję za 9,90 i 14,90 i jedne z tego to sa te rajstopki co kupiłam.. więc albo 10 albo 15 kosztowały, ale ja kojarze coś z 10

chyba, że Ty teraz inne rajstopki kupiłaś niż ja wtedy i stąd ta różnica?
Weszłam teraz na strone ich i widzę że opaska kosztuje 9,90 wiec te rajstopki pewnie 15 kosztowały jednak wtedy...
Luska co do zakupów stolika i krzeseł to możesz kupić i w Poznaniu, ale nie wiem jak będziesz miała auto wypchane, żeby się potem zmieścił... noby duzo miejsca nie zajmie, ale zawsze to taka paczka.. a kojec bierzesz, farelkę, nie wiem czy wózek też.. to troche też zajmie...

No ja jestem ciekawa dlaczego niby Ci sie pomyliło, że Polunia załozyła grupę na fejsie???? Skoro my z Polunią to takie podrzutki tutaj hi hi
A faktycznie te białe jakies takie z siateczką są co ona się od pieluszki odkleja i raczej przy pupci była zawsze... ale ja raz tylko miałam... 2 miałam i chyba były ciut wieksze niż 2 activ..
Malina to gratki za poczatki wołania na nocnik

U nas też dzisiaj 10 w plusie i tak wiosennie pomimo deszczu

Madziaska o owsiance nie pomyślałam... a faktycznie chyba zaczne gotować taką zupę sniadaniowa na płatkach owsianych i kaszce kukurydzianej.. do niej dodaje sie miód i np jabbłka... pyszna jest

a moja cytrusów nie lubi zbytnio.. nie smakują jej..

Dorcia 5 zgrzewek bo ja raz na miesiać kupuje... ;p jejku to ile Ty tej wody pijesz? 18 litrów w 7 dni??? toż to prawie 3 litry na dzień samej wody!!!
heh no ale najwazniejsze, że robiła na nocnik!
Ale ślicznie Lenia wygląda! etam długa taka ma być! No i może jeszcze kiedyś ją w to ubierzesz ;p
Heh Luśka to Cię Aurelcia urządziła ze sraniem

Śliczna śnieżynka! A rajstopki jednak te same;p
Wysłam bo nigdy nie doczytam końca...

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34