- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ide pod prysznic. Cwiczylam i teraz chodzic nie moge, bo wszystkie miesnie mi sie trzesa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mi waga pokazała dzisiaj 8kg mniej, po czym po przyjściu z pracy zechlałam spagetti i doprawiłam czekoladkami co dzisiaj od takiej babki dostałam i normalnie aż mi się płakać chce, że to zechlałam, no fuck!

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Co to za dieta?
Oj sexik z malzem i po czekoladkach

Moje dziecie od dwoch godzin ma przerwe w spaniu. Jest 3:31. Moze zasnie nie dlugo

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Me dziecko nie spało od 2 do 5:30, albo 6. Już sama nie wiem. Potem pospała do 9.
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja mam dzisiaj na służbie psy rodziców, bo do babci ksiądz przychodzi (jak co miesiąc) a te psy umią sobie drzwi otwierać i żeby nie zaatakowały "księciunia" to mam je u siebie.. Iza zadowolona, a ja niespecjalnie! Bede musiała jej drugi raz śniadanie zrobić bo swoim podzieliła się z psiutami

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina daj znać jak po wizycie u okulisty!
Kima to prawda jajek niby tylko 3-4 na tydzień i to w dni, w które dziecko nie je mięska podobno! Chyba chodzi o nadmiar białka... ale nie jestem pewna!
8 kg to ładnie! Gratuluję! U mnie jest 6 mniej, ale bez diety!

Pomysl sobie, że to spaghetti i czekoladka w nagrodę za schudnięcie

Tez wczoraj wciągałam spaghetti na obiad, bo został mi sos od przedwczoraj

Dorcia a co to za nocny marek z Lenki? współczuję Ci Kochana!
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My wstaly niedawno

Okulista dopiero na 17:00.
Musze pocwiczyc bo wieczorem to A. się będzie ze mnie ryl

Równo za miesiąc będziemy się zjezdzac do Trzeku!!!
Miłego dnia!
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Kima, jajko daje co drugi lub trzeci dzień zazwyczaj. Gratuluję spadku wagi

Malina, ja tam nie widzę,żeby Miśka zeza miała. Przynajmniej na zdj tego nie widać.
Dorcia, Lena daje czadu. Lubi nocne życie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Madziorska , to Izunia była kruszynka!!!!!Tez z ciekawości sprawdziłam u Aureska i ona ważyła 7350g z tym , ze ta dziewczynka urodziła sie o czasie i ważyła tyle ile (jak dobrze pamiętam)nasza Zuzia 2850g
Wczoraj mała ważyłam na golasa i ma 9600.Przytyła w tym miesiącu po tych chorobach 700g!!!!ale teraz je co 2 h
Madziorska tez o tym pomyślałam i kuzyn z poznania się zaoferował , że może kupić , bo jest samochodem , ale nie wiem kiedy teraz będzie u nas.I chyba zostanę przy allegro , bo się napaliłam.Wieczorkiem mogę się z nim zamknąć w pokoiku i coś z Olem porobię , a na dole nie mam szans , bo jak usiądę z nim do stołu dużego, to piękna się drze, on się wkurza , że nie może malować, czytać , bo tam mu na nogach wisi.
co do szczepien , to własnie nie ma na godzine , jest wyznaczony jeden dzień w tygodniu , żeby dzieci chore ze zdrowymi się nie spotykały i chyba 3 h przyjmują.ale pierwszy raz mi sie zdarzyło chyba tak długo czekać
moja wczoraj na podwieczorek zjadła 3 pasterki cytryny

Madzia ,dziwne z tym katarem , może jakiś alergiczny
UUU powodzenia dziś z T

Docia no ty to masz trzy światy z Lenisławą!!!!A daj jej niech paluchami je , to może coś zje??
Hhehe Malina za miesiąc o tej porze to ja już będę piła z Polą na pewno hehehe
u okulisty będzie dobrze , Nie wiem gdzie ty u Misi tego zeza widzisz , no ale lepiej sprawdzić
coo do nocy , to mała budzi sie na jedzenia jak na wieczór wypije kaszkę , tą gotową .a jak dam jej normalnie kasze manne na mleku , to ładnie spi.Ale przedwczorajsza noc , to jakiś koszmar.Fakt maluch poszły spać o 19.30 , ja posiedziała z kuzynką do 21.30 , zajrzałam do was wykąpałam się popsociliśmy z Ł i jakoś po 24 zasnęłam.No i jak na zawołanie oba zaczęli ryczeć o 1.30 .Ł polazł do ola i zasneli, a ja z mała walczyłam do 3 , niby mleko wypiła , ale coś jej spać nie dało , bo wierciła się i wierciła......A mój szanowny synek wstał o 5.15 i miałam koniec spania......No zgon taki byłam wczoraj ,że ledwo chodziłam , a miałam dzień sprzątania i trzeba było się brać .Dobrze , że popołudniu oba poszły spać na 3h.
Docia ja słyszałam , że ja dziewczyn ma szparę między zębami , to chłopaków będzie przepuszczać(w sensie , że będzie miała powodzenie)
I gratli dla Leni za siusiu , moja dziś usiadła na nocnik w pampku i zaczęła kupę walić.ale pewnie jak by jej Ł zdjął pampka , to by uciekła i w pokoju narobiła
Vesta ty alkoholiczko

Kima wow 8 kg to sporo .ale ja dzis rano weszłam na wagę i oczom nie wierzyłam!!!!Z przodu mam już 54!!!Ale się ciesze!! jeszcze 2 i operacja i będzie zajebiaszczo.Czyli od maja zeszłam 9kg, bo ważyłam tyle co Vestka 63

docia widze , że u ciebie nocka wymarzona.......
oj dziewczyny ale się opuszczacie , aż się zdzwoniłam , że nie mam już co nadrabiać

To teraz się ponudzę , bo wszystko porobione.Jedno śpi , drugie w przedszkolu i cisza i spokój.Uwielbiam te popołudnia!!!!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Bo o 14 chce dac małej obiad i na spacer iść...
Malina no wieczorem to będziesz miała zajęcia indywidualne z trenerem

Luska Iza zawsze była mała, ale jej waga wyjściowa to 2250... To ta dziewczynka ur się 600g cięższa.. w zasadzie cięzko tak porównywac dzieci.. ale jak chudnie to coś dzieje się chyba nie tak... no nie wiem... Iza bynajmniej nie chudnie ale nie przybiera!
O wlasnie chudła jak miała 3 miechy i była chora!
To prawda, że przy młodszym dziecku starsze ma przechlapane, bo młodsze stale za starszym chodzi..

Iza własnie robi mi porządek mw pokoju obok.. ech ale przynajmniej mam chwilę by odpisac...
No tak jak w nocy płaczą i wariuja to w dzień odsypiaja ino matka nie wyspana chodzi!

Ja wczoraj dałam Izie kaszke manne na mleku takim prosto od krowy

Gdybym ja ważyła 54 kg.. marzenie! No ale kto wie.. póki co chudne

Luska to Luska

Ok bo o 14 miałam dac zupkę a już 14:13 sie zrobiła...
Miłego popołudnia papaśki
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
heheh Docia ale Lenka jest słodka i jak ściemnia , że śpi heheh uśmiałam się z niej!!. Myślałam , że moje tylko tak molestują łóżeczko

Moje już śpją , normalnie popadały jak muchy.ale za to pewnie dadzą do wiwatu w nocy .A jutro bal.Mam nadziej , że młoda nie będzie cyrkować w nocy żeby chociaż do tej 13 wytrzymała.
No nic , idę robić te brzuszki i muszę gary jeszcze pomyć

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-