- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A to Lenka ma zabawę! Ciekawa jestem jak długo ta szuflada wytrzyma zabawy i pomysły z Lenka w środku???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Luśka i jak brzuszki?
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witam sie ale popisać wpadne jak Poldkowatego połozę , chociaz na spanie to sie raczej nie zanosi... Poprzestawialy sie pannie godziny spania , wieczoem potrafi spiewac i do 22 w łóżeczku , wstaje około 9.30-10 i potem własnie problem ze spaniem w południe. Dzisiaj z premedytacja obudzilam ich po 8 , niezbyt zadowoleni byli(no Pola i Kacper rzecz jasna) ale nie ma , musze ja wstawic na własciwe tory

Zdazyłam juz dzisiaj byc u fryzjera wiec licze ze dobry humor utrzymie mi sie do konca dnie

Musze wstawic jakis obiad ale nie mam pomysłu , miecha mam po dziurki w nosie , rzućcie jakis pomysł , byle prosty i zeby za wiele wymyslnych składnieków w nim nie było bo do sklepu nie mam jak jechać i trza bazowac na tym co w domu sie znajdzie.
Ooo , i tesciowa wczoraj była i przywiozła dwie siaty lumpów dzieciakom , super tylko kuxwa wszystko bez moich ukochanych metek

Dobra lece , zaraz poczytam co tam naskrobalyscie przez dwa dni i popiszę
Miłego dzionka , papa

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja mimo, iż zaglądałam do Was, to pisać zbytnio nie miałam jak, bo Zuzia mi na to nie pozwala.
Teraz położyłam ją przymusowo na drzemkę, bo przecież od rana jeszcze nic nie spała.
Dzisiaj mam imprezkę babską - Milena (świadek ze ślubu, ta od Ali) i jeszcze dwie kumpele (w tym kumpela od Nadii). Milena była inicjatorką spotkania, a ja na to, jak na lato

Imprezkę zrobimy w mieszkaniu mojej Mamci, Piotrek zostaje z Zuzią. Niezbyt był zadowolony, ale co zrobić. Tym bardziej, że w czwartek też imprezowałam

Zrobiłam sałatkę, będzie martini z mrożonymi malinami, mam nadzieję, że będzie dobre!
Do tego jest jeszcze flaszka weselna, więc liczę, że jakoś to będzie

No i mam chytry plan - nie wrócić na noc ha, ha, ha

Przynajmniej raz będę mogła się wyspać!

Idę po herbatkę z miodem i cytryną i zabieram się za nadrabianie

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wkleję Wam na dzień dobry

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
U nas dziś nocka od 20 do 9 rano bez stęknięcia. Już nie kumam mojego dziecka

Polunia fajno, że ciuchy dostałaś. A po co metkowe? Ja jak mam coś fajnego dla Leni i wiem, że sporo kosztowało to tak oszczedzam, nie ubieram jej, aż w końcu jest za małe.
Co se za fryz zrobiłas?
Vestolini jak ja Tobie zazdroszczę tego wypadu. Super sprawa. Impreza się szykuje fajowa. No i to poranne spanie- życ nie umierać

Zuzankkowe zdjęcia cuuuudowne! Wcale się nie dziwię, że sie zakochałaś w fotce, gdzie Zuzia jest Wóżka, bo jest boskie.
Oo, ile Zuzia ma chłopaków w grupie

Za tydzień przylatuje mój brat z bratową i dzieciakiami. Cieszę jak jak gwizdek, bo mojego Damianka (brata syna) nie wiedziałam odkąd urodziła się Lenia. U mnie będą tylko jeden dzień, ale i tak się cieszę.

Oj nie dokończe. Lenia piszczy.
papa
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dobra biore sie za nadrabiania

Dorcia kazałas sie pochwalic okularami , nie pochwalę sie bo wydaje mi sie , ze wygladam jak przygłup ździebko

Taa , a co miałam w Powidzu wyparzacz i w Trzeku tez bede miała

Vesta moje kalosze czuja sie urazone , no taka zniewaga , jak mozesz

Dorcia no jak możesz nie pamietać tego STO LAT , wstydx sie

Wrzuciałam ale tylko jakiś kawałek jest nagrany....

Madziorskie ja nadal mam taka wypasiona lampe w salonie(czyt. wielka zarówa na kablu)

Luska skoro Ł lubi cycki to po co masz torta targac taki kawał , kup smietane w sprayu , przyozdobimy Twoje udekorujemy wetkniemy swieczki i bedzie tort jak ta lala

Luska tak "urzedowac" bedziemy gdzie indziej. Pytasz czy wejdzie Twoj kojec , a ja miałam pytać czy wolisz wiekszy czy mniejszy pokoj? No chodzi mi o to , ze te wieksze pokoje sa po drugiej sronie korytarza- sali. I tam macie w sumie dwa łózka , Wasze podwójne i jedynka dla Ola i miejsce na kojec bez problemu i stolik zostaje i jeszcze troche miejsca nawet zostanie

Luska do Ikea jest jakies 10 minut drogi z Hiltona. Jakbys chciała to moge Ci to kupic bo i tak pojade do Ikea a sobie odbierzesz. Jak tam chcesz , nie zebym chciała sie narzucac czy cus

Malina najwiekszej burzy przed Waszym przyjazdem to chyba narobiłam ja

łee , to świetujemy imieniny Patryka tez , i co z tego , ze dwa dni póxniej są

Ten cholerny filmik nie chce sie wrzucic na fejsa

Madziaska no staram sie plukac dosyc solidnie łepek mojej pannie ale ona tego mega nie lubie wiec moze faktycznie ma niedopłukany , cholera wie

Dorcia no my z Luską tez sie obawiałysmy reakcji Adama i sie mega pozytywnie zaskoczyłam

Wysylam i dziergam dalej

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pogoda nie rozpieszcza, pada cały dzień z małymi przerwami, ale i tak jest pochmurno. W każdym razie jest oki, bo jest w miarę ciepło i nie ma już śniegu – a po śniegu nie jeździ mi się najlepiej

Polunia kurka niefajnie z tą ciemieniuchą, mam nadzieję, że Polci zejdzie w końcu.
Dorcia i jak tam krzesełko ze stolikiem się sprawują? Kurka, ja nie mam gdzie tego wstawić, więc na razie sobie daruję. Musiałabym mieć w Zuzi pokoju więcej miejsca, a w sumie wkurzam się, bo jest on zawalony meblami z tego mieszkania, które wcale mi się nie podobają i zajmują cały pokój. Wklej jakieś fotki z nowymi mebelkami

Dorcia czytam, że Ache śnił Ci się w pierwszą noc po ślubie. A to kiedy Ty ten film oglądałaś???? Bo mnie się wydawało, że on z 2010 roku był???
Zuzia ciemiączka nie ma jeszcze zrośniętego, ale podobno do 2 lat może się zrastać.
Lusia super, że Aureśka grzeczna na szczepieniu. A ta dziewczynka to chyba naprawdę malusia. No ale widzisz, to działa też nieraz w drugą stronę – jak jest dziecko przesadnie spasione, niezdrowo odżywiane, pcha się w nie puste kalorie itd. I rodzice też nie widzą problemu.
Aureśka drobinka

Brawo dla Lenci za zdojenie się na nocnik!

Ja dziś próbowałam po przebudzeniu. Zuzia za cholerę nie chciała usiąść na nocnik. Potem jak stała, to się zdoiła pod siebie ha, ha, ha. Z kupą próbowałam, to się nie chciała zesrać ha, ha, ha

Lenia wygląda ślicznie w tej kiecuszce. Akurat ostatnio jak byłam z Zuzią u kumpeli, tej od Nadii, to Nadzia też ma taką samą kieckę!

[/spoiler]
Ojejor, to Zuzia się jeszcze nie zwaliła w wannie he, he, he

Strój Aurelki cudny i ten płatek na głowie

Boziu ale Lenka miała przerwę w spaniu!!!
Ale ja muszę powiedzieć, że ostatnio Zuzia robi to samo!!! No wstaje około północy, czasami przed, czasami po i tak ze dwie godziny nie śpi!!! No oszaleć można, nie wiem, co jej jest. Jeść nie chce, przewijam ją, próbuję karmić, no nic nie chce. Po prostu rozbudzona i gotowa do zabawy jest. Dziś było to samo. To przymusowo dałam ją do łóżeczka, włożyłam szczebelki i chcąc nie chcąc musiała w końcu zasnąć. Za to spałyśmy prawie do 7, choć to marne pocieszenie.
Kimuś super, że waga tak ładnie spada. Madziorka, u Ciebie tak samo.
U mnie wzrosła o prawie 2kg. No tak, dupcia rośnie a ja zajadam w najlepsze

Ha, ha z Lusi to naprawdę można się posikać. Jak nie pistacje, to teraz zdzwonienie ha, ha, ha

Ha Lenia świetna w tym łóżeczku. I jak udaje, że śpi, no niezła jest! Boziu, że ta szuflada się nie zarwie! Zuzia akurat nie jest zainteresowana szufladą, ale może dlatego, że jeszcze nie odkryła, że ona tam jest

Polunia fajnie, jak teściowa przywiozła troszkę lumpów

Moja Mamcia wysłała jakąś paczkę dla Zuzi, więc czekam na nią z niecierpliwością

O Dorcia, fajnie że bratanek przylatuje! Jejor, kupa czasu! Pewnie zmienił się bardzo! No i pozna Lenię

O tak, Zuzia ma dużo chłopaków w grupie, choć na zdjęciu nie ma wszystkich. Nie ma Tymona, a za Zuzią, za jej lewym skrzydełkiem jest Michał (ten obok Drakuli).
Ha POlunia Ty serio wyparzasz jeszcze butelki Poli?
Ja to wyrodna matka najwidoczniej jestem

Boziu czytam o tym pokoju z kojcem dla Lusi i nic nie rozumiem Polunia ha, ha, ha

Z tym kocem postaram się zapamiętać, ale damy radę, nie bój żaby. Damy radę. Mam nadzieję, że nikt się nie wysypie do tego czasu, co??
O, i Zuzia wstała, muszę do niej iść. Herbatę zdążyłam wypić, ale kawy już nie…
Muszę się wyszykować i potem jeszcze do sklepu po % i do mojej mamy. Pewnie Piotrek nie wypuści mnie z domu, dopóki nie pomogę mu przy Zuzi. To jest jednak ciołek

Dobra lecę Kochane, strzelę sobie kawkę i chyba Zuzia wstaje, więc muszę się nią zająć. A wieczorem party! Już się nie mogę doczekać!
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bosko Lenia wygląda w tym stroju!!! A co do długosci to wygląda jakby tak miało byc , i opaska tez pierwsza klasa!!!
O ja , super Aureska wyglada!!! Ale co Ty ciotka mówiłas , ze u niej licho co włosków , Ona ma wiecej iz moja Pola

Madziorskie o ja , 7 kg , toz to kawał baby z Izuni

Własnie wpierdoli...m cała paczke ciastek maslanych z czekoladą

Madziaska zdrówka dla Hanuli!!!
Ooo , na zjeździe tez beda swojskie jaja bo sa chyb a ze 3 czy 4 kury i ze dwa jaja na dzień może są

Dorcia gówno nie bogactwo!!! Ja mam mega szpary i jakos kuxwa bogata nie jstem...

Kima gratulacje , 8 kg w dół , no jak dla mnie to mega wyczyn!!!
Luska to ma Aureska apetyty , cytryna na podwieczorek , a co , przynajmniej zdrowe

Aaaa , ale sie usmiałam , kolejna teoria co do szpar miedzy zebami , no ja jakos szczególnego powodzenia nie mam

Lenisława w szufladzie łózeczkowej cudna

Luska i Ty tez cwiczysz??? Nie no , ja widze , ze przygotowania przed Hiltonem ruszyły pełna parą

Vesta ale zajebiscie , babski wieczór!!! Ja tez chce!!! Ale bez martini bo nie lubie , chociaz z malynami moze lepsze

Ty lepiej wróc na noc bo sie Bobik zestresuje i na zjazd nie bedzie chcial jechac , NIE NERWOWAC SWOICH CHŁOPÓW PRZED ZJAZDEM PROSZĘ!!!!!!
O rety , Zuzanka najładniej ze wszystkich dzieciaczków wygladała , serio!!!
Jejku a ta fotka na której jest sama normalnie boska jest!!! Rewelacyjan pamiatka!!!
Dorcia no jak po co metkowe??? Ja przeciez materialistka jestem

No to skoro cieszysz sie jak gwizdek to my razem z Toba

Nasze dzieci sie chyba zmówiły bo mój Kacper tez ma od kilku nocy przerywniki i ryczy na calego , nie wiem o co chodzi.... Dostal wczoraj taka mocniejsza meliske i ciut leoiej , dzisiaj tez na noc dostanie...
No serio wyparzam .... No co kazdy ma jakies zboczenie , a ja to juz zdecydowanie duzo

Ledę , Polda wstała

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia stolik i krzesełko się bardzo sprawują. Gdy to wczoraj zmontowałam Lenia była bardzo zadowolona. Siedzi na krzesełku, bawi sie (nie długo, ale po kilka razy dziennie tak). Ogląda ksiażeczki, "rysuje"- stolik też. U mnie też problem z miejscem, ale na razie jest na tych puzzlach piankowych w dużym pokoju.
Vesta napisałam, że Ache mi się snił po ślubie? Chyba jestem nienormalna. Skad ten ślub wzięłam. Niee, śnił mi się w pierwszą noc po obejrzeniu filmu- jakiś tydzień temu

Vestka najważniejsze, że już pierwszy sik na nocnik był.
U nas wczoraj też, ciekawe czy dziś się uda. Na razie sadzam ją tylko po spaniu bo wtedy wiem, że na pewno będzie chciało jej się siku. Nie wytrzymuje i robi

Kurczę co Zuzi z tym spaniem się stało. U nas to norma, więc zdziwiona nie jestem, ale u Was. Kurka, to nie wesoło, bo Ty do pracy wstajesz. Ja to odsypia razem z Lenią, no ale Tobie to współczuje. Oby Zuzance przeszło.
Nie pokazuj Zuzi szuflady. Ja zrobiłam ten błąd i teraz ciągle w niej siedzi. Wyprasowana pościel wcale takiej nie przypomina

Kochana baw się dobrze. Wypij nasze zdrówko

Polunia oj na pewno przesadzasz i ładnie wyglądasz w nowych okularkach.
Ha ha pomysł z tortem dla Ł. zajebisty.

Oo, Polunia to ja mogę wykonać jajecznicę skoro są jajca

Co do zarcia trza będzie powoli konkretnie się dogadać. W końcu zjazd coraz bliżej.

A Ty już nie myśl o warunkach, nie stresuj sie, bo będzie super extra kurwa mac

Kochana ale przesąd nie mówi kiedy bedziesz bogata, więc kto wie

A wzięcie no to chyba masz skoro zdobył Cie taki przystojny chłop

Ha ha ja też jakoś szczególnie nie mam zamiaru sie przygotowywać kosmetycznie, bo jeszcze kiedyś spotkacie mnie na ulicy w normalnym wydaniu i mnie nie poznacie. PRzyjadę naturalna.

Co moge mieć do zjazdu (choć nie wiem czy to tak szybko można załatwić) to aparat na zębach. W czwartek idę do dentysty zrobić zębolki, a potem załatwiam ortodonte. Tylko trochę się boję, że Lenia będzie się bała aparatu. Ona nawet jak zakłądam stare okulary, a są bardzo delikatne to się mnie wstydzi. Odwraca głowe w druga strone.
Ojej
zmykam bo sie obudzila i buczy
c.d.n.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Może o ślubie napisałaś, bo tam w drugiej części mowa o ślubie była. Swoją drogą z Ciebie też jest niezły zakręt, całkiem jak z Luśki, choć tej nikt nie pobije

Polunia dobrze, że mi przypomniałaś o Walentynkach. Ja to nie wiem, co kupię Bobowi, ale u nas nawet kino byłoby dobrą opcją.
Właśnie mi Bob powiedział, że jutro z rana jedzie na narty. Na 90%. Kuźwa, a chciałam nie wrócić na noc. Wychodzi na to, że na kacu będę zajmować się Zuzią. Zajebiaszczo. Ale za to wyjdę z domu o 18, pójdę na mieszkanie Mamci, dychnę sobie i nie muszę z Piotrkiem uczestniczyć w wieczornych obrządkach przy Zuzi

Polunia Ty się powstrzymaj z tymi pochłanianymi ciastkami

Fajno, że aparat będziesz miała. Lenia się przyzwyczai, zobaczysz. Choć pewnie będzie się dziwiła na początku

O tak, wypiję za Wasze zdrowie. Piotrek pojechał do sklepu właśnie, musi mi dokupić te %.
Ja też pewnie szykować się ekstra na zjazd nie będę. Skoro mnie poznałyście i chcecie mnie jeszcze widzieć, to znaczy, że ujdę w tłoku. Zresztą, słusznie Polunia zauważyła, że po pijaku to nikomu nic nie przeszkadza

Dorcia kurka mam chęć na ten stoliczek. O, właściwie to za jakieś dwa tygodnie trzynastkę powinnam dostać

Zuzia zjadła budyń z żurawiną i jest cała w budyniu. Ale przynajmniej mogłam tego posta dokończyć. W ogóle to wczoraj zjadła paróweczkę sama! Miała pokrojone kawałeczki i nawet dawała radę nabijać je na widelec! Zjadła chyba ze dwie paróweczki, no smakowało jej bardzo

Idę powoli się ogarniać, muszę się zacząć robić na bóstwo

Miłego wieczoru Kochane!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj do kina w walentynki czy dzien kobiet to masakra iść. :/
Vestka no ja nie wiem o czym myślałam pisząc o tym ślubie. Ha ha może myślałam, że się z nim chajtam (z tym Ache)

Oj ale Bob se akurat jutro wymyślił te narty. Ale niech jedzie. W końcu nie długo koniec zimy

Mnie dziś Krzysiu poinformował, że jutro jest dla mnie dzień- moge jechac sobie sama gdzie chce, albo on sie zgodzi na kazdy wyjazd gdzie wymysle. Miły jest

Vestka ja stoliczek polecam. Lenia choć na mało rzeczy ma czas to tam chwile przy nim usiedzi. Ona kocha książeczki, więc siedzi i ogląda. Dziś jej 3 zakupiłam nowe więc hepi była.
Fotki juterko albo w pon wrzuce.
O wow, sama na widelec nabijała? Ale taki prawdziwy czy plastikowy? U nas to szans chyba by nie było, bo Mloda wszystko łapkami

No to jeszcze raz bawi się dobrze, spij sie

Buziaki, lece się kąpać i dalej bedziemy oglądac film "Niemożliwe". Choc dla mnie on nie jest, za bardzo przeżywam.
papa