- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Trochę przerwy w pracy

Dzieki za odpowiedzi, mi podnie jak Pauli i Agusi kaftaniki sie nie podobają, moze i wygodne ale mnie nie przekonują , śpiochy podobnie. Tylko powiedzcie jakie wy macie body , rozpinane czy wkładane przez główke, bo ja mam wszytskie przez głowe.
Elusia pokoj sliczny !!! Juz wszystko masz gotowe superowo!!
Paula piekny ten brzusio !!

A dziś mi przyszła karuzela dla Zosi, superowa jest:) ciesze sie bardzo

Agusia a jaki TY wkoncu zamawiasz wozek dla małej, bo albo przegapiłam, albo nie pokazywałas.
Milego dzionka papa
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bodziaki mam różne, większość zakładana przez głowę zapinana na napy, niektóre na zakładkę (tych nie lubię) i kilka całkiem rozpinanych.
A wózek chcemy zamówić taki, kolor fioletowy

allegro.pl/coletto-giovanni-3w1-kolekcja...isy-i3486508587.html
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
A karuzela taka:p
allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misia...-wa-i3492617863.html
- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Na wyjscie nza szpitala ja ubieram Małego w body z krotkim rekawem na to pajac welurkowy i kombinezon taki cieplutki no i cieplą czapke:)
Widze ze chyba tylko ja nie mam ochoty na seks juz od paru ładnych miesięcy ... Nie wiem czemu ale... Mąż ma nadzieje ze po porodzie i pologu wszystko wroci do normy jak było przed ciąza...
Ja dziś mam okropny dzień ciagle chodze i placze denerwuje sie . A wszystko przez ten remont w sypialni... Nie pisałam wczesniej tego ale dzis miarka sie przebrala nawrzeszczałam na wszystkich wykonawców podwykonawców i na zwykłych pracowników bo miarka sie przebrała....
W lutym kupiliśmy mieszkanie, szybko szybko bo wynajmowaliśmy wczesniej kawlerkę wynajeliśmy ekipę zrobiła wszystko co potrzeba lazienke i kuchnię no i maz podłogi malowaania itd bo kupiliśmy w stanie deweloperskim... i od marca wprowadzilismy sie... z miesiąca na miesiąc przybywało wszystkiego nie wszystko na raz bo to i tak duuuuzo pieniędzy kosztuje wszystko.. heh wszystko było ok do maja... kiedy to chcieliśmy obraz na scianie przywiesic i zobaczylismy jakis zaciek na scianie i bąble mokre(purchy takie) zgłosiliśmy do dewelopera a deweloper za glowe wykonawco i podwykonawców... którzy stwierdzili ze scianę trezba rozkuc zeby wyschła... 4 czerwca rozkuli pól sciany i sufit nad oknem balkonowym no i miało schnąć... tylko ze miną miesiąc i sciana dalej mokra tak jak byla.. stwierdzili ze to wszystko wina nieszczelnosci wyzej tzn tarasu nad nami... okazalo sie ze nie tylko my mamy taki problem a nasz sąsiad inni sasiedzi i inne bloki... w sierpniu włożyli grzałki do ściany zeby wyschła.. a całe tarasy nad nami i sasiadem skuli i zadaszyli blandekami zeby woda juz nie leciala.. u nas sciana po tych grzałkach wyschła i od poniedziałku zaczeli zalepiac sciane w nazej sypialni.. ostatnio jakos padalo i zauwazyłam ze cos sie oberwało na tarasie nad nami ta blandeka wiec zadzwonilam i mówie zeby poprawili bo my mamy sciane sucha i zaraz zamoknie i od nowa bedzie cyrk... ale poszlam tez sprawdzic na gore do sasiadki a co sie tam okazało ze drabine wsadzili centralnie nad nasza sypialnia i dziura była cały czas jajk padalo... Zadzwoniłam znowu a oni jeszce ze tam wszystko uszczelnione jest i ze nawet jak byla dzura nie ma prawa nic juz wyjsc mokrego u nas na scianie ... no ok . od poniedziałku do dzis lepili sciane a dzis od niowa to samo skuli i wsadzili grzalki bo zamokło jednak! I JA MIALAM RACJĘ ale nikt mnie nie posłuchał bo przeciez oni sa mądrzejsi... Mąż w pracy a ja się z tymi debiliami musze ciągac... masakra... boje sie ze sie nie wyrobia teraz przed narodzinami dziecka z tym wszystkim... Tyle nerwow tyle stresu ... mówie wam dziewczyny...Teraz lezę bo mam znowu brzuch napiety i glowa z placzu boli ... staram sie nie denerwowac bo wiem ze nie moge w tym stanie... ale to silniejsze jest...
Ale historie długa napisałam...
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Rano byłam na zakupach ale kupiłam tylko dwa koszyczki na komodę bo nie było dużego wyboru;/
teraz skończyłam obiadek robić- naleśniki z serem na ostro

zjadłam dwa i zgaga mnie męczy ;/
Elusia ja stosowałam ten krem jak mnie to dopadło a musiałam czekać na wizytę. No co do seksu musicie się wstrzymać nawet z prezerwatywą( one nasilają grzybicę) są też globulki clotrimazol ale one są tylko na receptę i to już lekarz ci najlepiej dobierze do leczenia:)
A pokoik prześliczny!

Ja właśnie się zastanawiam jak damy radę 6 tygodni po porodzie bez seksu! :/ teraz tydzień jak ledwo dajemy radę a co dopiero potem... no będzie trzeba to przetrwać

Paula super zdjęcia brzuszka

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Agusiak Wózek bombowy

Kasiaa Nieciekawa sytuacja. Zwłaszcza teraz gdy niedługo dzidzia ma być no i ty nie powinnaś się denerwować.
Jeśli chodzi o seks, to nie jesteś sama. Ja mam podobnie, już od dłuższego czasu zero chęci na seks. Na szczęście mam wyrozumiałego męża i cierpliwie czeka aż wszystko wróci do normy (bo mam nadzieję, że wróci)

nuśka Ja koszyczki mam z biedronki, kiedyś był taki komplet (4 sztuki za 49.99). Duży, średni i dwa małe. Podobają mi się bardzo i myślę, że mi wystarczą. Chciałabym jeszcze tylko jakieś ładne pudełko na chusteczki nawilżone, ale jak się jakieś trafi takie ładniejsze to cena jak za 4 koszyki... Zobaczę jeszcze czy kupię czy będę na razie trzymała chusteczki w koszyku po prostu.
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
oleczka kochana ja zgadzam się z tym co Tosia i Agusiak piszą! on myśli że nie odejdziesz bo jesteś od niego zależna, kobiety sobie radzą z 3, 4 czy 5 dzieci, zawsze możesz iść po pomoc do miasta, mopsu jest masę świadczeń. Dałabyś radę! trochę byś się przemęczyła na początku ale miałabyś z dziećmi psychiczny komfort

Kochane ja też nie mam z kim maluszka zostawić po macierzyńskim ale muszę wrócić do pracy bo inaczej to będzie masakra- z jednej wypłaty nie damy rady zwłaszcza że wynajmujemy mieszkanie i mamy jeszcze 2 lata kredyt. No wyjścia nie ma pójdzie do żłobka, nie jestem zbyt przekonana ale moje rodzeństwo przeszło żłobek, mój D. też ponoć chodził i żyją i jest wszystko ok z nimi

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Edzia karuzelka rewelacja

Ja na razie się wstrzymuję bo z pierwszą córcią nie używaliśmy ale może ktoś będzie nam chciał kupić to wtedy chętnie.
Mnie się bardzo podobają karuzelki z tej stronki ale ceny nie dla mnie

muzpony.com.pl/sklep,kategorie,kat,71,0.html?down=&up=
Kasia co za straszna sytuacja z tym mieszkaniem, nic dziwnego że się denerwujesz

nusia fajnie, że koszyki zakupiłaś

Fajne są pojemniki w tchibo no ale już kupiłam w ikei to nie będę znowu wydawać kasy.
O tu na dole strony
www.tchibo.pl/-t400022810.html
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Agusiakcudny wózeczek
Edziakaruzelka śliczna
Paulaja kupiłam takie koszyczki
jysk.pl/przechowywanie/kosze-itp/kosze-p...-sz18xd24xw12cm-braz
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

rewelacja

Paula Twoja karuzelka jest świetna, niczego jej nie brakuje

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a koszyczki po 10 zł

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no wiem wiem, hehe to bardziej kierowałam do mamuś dziewuszekAgusiak cudne te pojemniki! tylko że ja w jednym pokoju z dwoma mężczyznami będę mieszkać więc za dużo kwiatuszków i innych "babskich" wzorów być nie może ;P