BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #550555 przez Dave
To znów ja :P

A ja Wam powiem, że jakieś mnie dziś dziwne sny nawiedziły ( wolę ich nie opowiadać), ale wiem czym to spowodowane. Przecież mój Aniołek na dniach by się narodził. Fakt, że złe myśli odgania każdy ruch Młodego w brzuszku, ale mimo wszystko psycha robi swoje.

Echh..... tak se tylko chciałam wzdechnąć, bo tu zawsze ktoś przytuli.

Ale dobra, nie smutkuję.

Znajdę jakąś fotencję Majosa to Wam wrzucę :kiss: na poprawę humoru :silly:

Wybaczcie, że tak Wam tu się wcinam i marudzę.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #550559 przez Dave
Majos :kiss: z jakąś taką poważną minką :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550560 przez dominia
Fakt dzisiaj od rana mam często te twardnienia ;) a czemu to nie wiem .. co chwilę mnie spina .. ale kanał zamknięty :) więc rodzić jeszcze nie będę :)

Patii wypadek straszny :( nie wiem co by było lepsze dla Twojego kolegi .. na sumieniu będzie miał i kobietę i dziecko tak ? bo ona w ciąży była ?
Zjedz sobie jakiegoś słodycza od babci :) troszkę lepiej się poczujesz :)

Ja mam numer do buziaczka jak coś to mogę napisać jak sytuacja :)

Gabilee w sumie to nic ciekawego nie powiedział, tylko tyle, że chce mnie zobaczyć w czwartek na usg i w poniedziałek na ktg żeby mieć mnie pod kontrolą :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550561 przez gabilee
dave u nas zawsze mozesz sie wygadac :kiss:
mam nadzieje, ze twoj maluszek w brzuszku poprawi ci jednak humor , wiem , ze o tamtym dziecku napewno nie zapomnisz , ale zycze wytrwalosci i duzo szczescia :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #550572 przez dominia
Np. teraz spieło i boli .. trzyma .. i zaraz puści a nie chodzę nie wstaję tylko sobie siedzę .. i od samego rana tak mam, założę się, że jutro nie będzie po tym śladu :)

12 lata 3 miesiąc temu #550577 przez Satine0
Dominia Mnie też znowu co jakiś czas łapie :) a jak jadę na ktg to cisza haha...

Dave Ale śliczny ! :) Te oczy :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #550578 przez Dzolka
Co to za cisza rodzimy :laugh: :laugh: :laugh:
u mnie cisza pewnie za tydz moze cos...

12 lata 3 miesiąc temu #550582 przez dominia
Satine ja na ktg jak dzisiaj byłam to z tych 4 skurczy czułam może tylko jeden :)
Jeszcze mi mały usnął i musiałam go budzić :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550583 przez Satine0
Dzolka Heh chciała bym rodzić...

Moja mała dziś na ktg ruszyła się raz jak ją ruszyłam ;) też jej się smacznie spało.

12 lata 3 miesiąc temu #550586 przez dominia
Satine to mi babeczka powiedziała, że śpi i zaczęła podnosić brzusia haha jakie to było dziwne :blush: a później ja już go sama budziłam :) a godzinę przed tak szalał, że aż bolało :)
Ja też już bym chciała żeby coś się ruszyło .. chociaż żeby się ten kanał otworzył :(

12 lata 3 miesiąc temu #550591 przez Satine0
Mi się już po nocach śni, że rodzę...że mam skurcze hehe :P

12 lata 3 miesiąc temu #550607 przez xpatiiix3
Sylwia ja tam już mam lepszy humor, słodycze między innymi, no ale i tak się martwię o nich, póki coś lepiej nie będzie i stan się nie poprawi...

Princess mamuśka chce jutro wpaść do mnie na praktyki i włosy pomalować, oczywiście nie ja będę malować, a ja sobie posiedzę spokojnie i jak mama będzie już ogarnięta to wyjdę z nią, zawsze to obecność będzie ;) Z resztą jeszcze zobaczę ;)

Gabilee no pan profesor jest super heh lubię go :P hehee bardzo wesoły jest jeszcze nie widziałam go ani razu w złym humorze, ma fajne podejście do uczniów, co się ceni w nauczycielach ;) i potrafi podejść indywidualnie do każdego, a nie powie tylko, że trzeba było uważać na lekcji, wiadomo niektórym trzeba tak łopatologicznie coś tłumaczyć :P
A co do tego wypadku to też mam wielką nadzieję, że wyjdą jakoś z tego. Trzeba być dobrej myśli, mogę być chociaż myślami z nimi i się pomodlić za wyzdrowienie szybkie, jak najłagodniejsze skutki tego wszystkiego, duszyczkę tego dziecka i jego mamy.. ;)
Suknia śliczna, aż się zakochałam chyba w niej :D

Dave słodziak :D takie wielkie oczka cudne ma i usteczka, na prawdę śliczności ;)

Dominia no tak ta dziewczyna była w zaawansowanej ciąży już... a zjadłam już połowę tego co przysłała, oczywiście się podzieliłam z dziećmi ;) mnie też tak od samego siedzenia bierze, ja dzisiaj nawet na przerwę nie wychodziłam z klasy, ciągle na tyłku, potem cisza w miarę była i znowu teraz pod wieczór te cholerne skurcze biorą, ale boli tak w miarę, że da się wytrzymać...

Ja też chcę już :)

Hahahah a wiecie co siostra M napisała mi, że on chce konto doładować i napisać do mnie.. I chce się spytać mnie kiedy będę rodziła, to jej napisałam tylko, że przykro mi ale ja nie mam na koncie, żeby mu odp nawet i że będę rodzić kiedy będzie czas, że nie znam ani dnia ani godziny i to by było na tyle.. :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #550609 przez Martyna
Sylwia bardzo Ci dziekuje :)

Gabille ja już 4 stycznia się dowiedziałam ze w ciągu 2 tygodni mogę urodzić :) minął miesiąc a tu cisza. Za dobrze chyba synkowi w brzuszku jutro pochodzę może po schodach :) i może coś się ruszy :)
suknie piękne :) ja mam już ten dzień za sobą i było cudownie :) z całego serca życzę Ci cierpliwości i wytrwalości przy organizacji.

Ciekawe czy już Buziaczek urodziła :)

Satine mógłby się ten sen spełnić :)

12 lata 3 miesiąc temu #550621 przez dominia
Patii będziesz rodzić za dwa dni o 3.54 rano hahah nieźle :lol: pytanie kiedy będziesz rodzić .. kurde też bym chciała znać odpowiedź na to pytanie :lol:

Może dzisiaj dorwę M skoro są jakieś tam skurcze .. pomęczę go trochę :silly:

Była kumpela z malutkim, taki już słodki :) i jak ładnie 'śpiewał' :) nawet sobie zrobił między czasie drzemkę :)
i mówiła, że mam strasznie mały brzuszek, że ona miała większy a przytyła w sumie 7 kilo :) więc niewiele więcej niż ja :) aż byłam w szoku, że ktoś mi powiedział taki komplement :) oczywiście jak dla kobiety w ciąży i to w jakim tygodniu :D

12 lata 3 miesiąc temu #550633 przez Marlena1888
dziewczynki mam dla Was foteczki mojego Serdelka kochanego:)
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka