- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja jak odstawię od piersi przejdę na mleko krowie, co prawda jeszcze to potrwa zanim skończymy przygodę z cycusiem

Ja nie piję mleka w ogóle i też żyję

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak Iga polubi to dostanie, jak nie to jej zmuszać nie będę. MM w każdym razie nie dam...

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Melduję się, jak zwykle nocą

Ola, tak , Mikuś uczulony na bialka mleka, mysle, ze rowniez na bialko jaja oraz na niektore owoce, na pewno na surowe jabłko, ostatnio dostał kawaleczek do siateczki i od dwoch dni wyglada jak upiór

pliszka dzis bylam po raz pierwszy na zumbie, jak dla mnie -porażka

Dolączylam do istniejącej grupy, więc inni nie byli tacy kiepscy jak ja.
Moze na korepetycje do Ciebie sie zapisze?

katarinka, ja jestem jedynaczką a z moimi rodzicami NIGDY bym sie dobrowolnie nie zdecydowala mieszkać, są wyjątkowo trudni we wspolzyciu, i rez szczegolnie ojciec. nawet tuz po slubie ( dawnodawno temu

No cos mialam chyba jeszcze napisac, ale mi ten Niemiec z glowy wydmuchał

To dobranoc

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Suzi no witam...witam nocna pora

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Jak dobrze, że już czwartek. Jutro Oli ma wolne od szkoły, mam zamiar się wyspać!
Pati gratuluję wyników egzaminu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Katarinka dacie radę.

Alinka przykro mi z powodu mamy

Aga oby tak dalej

Jadzia moja Ami je budyń na krowim.

Oliwia krowie pije litrami(po ojcu to ma, bo ja nie lubie

Normalnie jestem bez energii. Mała śpi, znowu sobie drzemki poprzestawia

Miłego dnia
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Moje dziecie po wczoraszej drzemce o 18:40-19:40 buszowało do 23 a jak spróbowałam go odłożyć do łóżeczka to się po 10 minutach obudził ;/ ale zasneliśmy na szczęście szkoda że gad tak się rozpychał w NASZYM łóżku, ze dzisiaj połamane mam wszystkie starcze gnaty

Patii gratuluje wyników egzaminu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jadzia mój je budyń na mleku krowim i tak jak Paula póki co jest na mm jak długo zobaczymy w praniu ale na pewno 1,5 do 2 lat

Princessa co do roczku to my wyprawiamy je w domu ma być najblższa rodzina ok 21 osób ale znając moją rodzinkę to i tak ich ilość zredukuje się do 14-16 jak nie mniej:P Wczoraj była teściowa niby nie zadowolona z ilości gości menu całego wygladu roczku

Musze kończyć mój szogun upomina się o uwagę a ostatnim razem jak chciałam dokończyć notkę to poprostu zamknął mi mozille

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadzia ja nie wiem co z tym mlekiem

Pati
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

jadziu, no uffff, pocieszyłaś mnie, ze nie ja jedna niekompatybilna z zumbą jestem, bo Pliszka tak zachwalała, ze sie napalilam a tu wyszło wielkie rozczarowanie narazie. Ale mysle, ze cos z synchronizacją ruchową i tak u mnie szwankuje, no bo zeby az tak nie nadążać???

No ale gdybyśmy wszyscy to samo lubili i w tym samym byli dobrzy to byłoby nudno, nie?

Trzeba sie jaos pocieszać

A tak w ogole to dzialasz na wyobrażnie tym SKINNY

Co do krowiego mleka to ja sie nie wypowiadam, bo jak wiecie mam alergika, wiec odpada. Powiem tylko, ze z moich obserwacji wynika, ze zaszkodzić krowim mlekiem mozna dziecku z pewnościa i to moze wyjśc dopiero po latach! Wlasnie po wieeelu latach zapijania sie mlekiem od malego moja crka nabawila sie nietolerancji laktozy. A "stara" juz jest jak wiecie

Cdn, ksieciunio wzywa
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

My wczoraj mieliśmy dzień idealny. Lidzia wstała koło 7, ale dzięki temu miała 2 krótkie drzemki w ciągu dnia i poszła pięknie spać o 21. Na kolędzie była przefajna, na początku tuliła się do mnie, a potem już normalnie "biegała" między mną a babcią

Aganobla - oj, ja niestety myślę że jak pójdzie kolejny ząbek to znowu się pogorszy, ale oby tak zostało

Jadziu - ja myślę że jeśli dziecko nie jest uczulone na białko mleka krowiego i dobrze trawi mleko, to jak najbardziej może być krowie. U nas Lidzia jest uczulona, czytałam że u 9 na 10 dzieci to przechodzi po 3 roku życia, jak będzie zobaczymy.
Princess - ja myślę że z tym mlekiem modyfikowanym to jest trochę chwyt marketingowy

Monia - ja tak jak Ty żyję prawie bez mleka i obie karmimy i dajemy radę

Suzi - kurczę to rzeczywiście z tą dietą Mikusia nieciekawie... Lidzia tylko na białka mleka. Myślałam o tym mleku dla alergików, ale boję się że to sama chemia, no bo jak mleko bez białek mleka, to z czym?

Paulaaa - haha wyspać się... ciekawe co dziewczynki na to

Drzyzgunia - ja biorę małą nad ranem do łóżka to potrafi położyć się w poprzek, a że jest już całkiem długa...

Suzi - jeszcze wracając do mleka, to ja miałam podobnie jak Twoja córka, tylko ja uważam że tak to się dzieje że ludzie po prostu w wiekiem przestają tolerować laktozę i potraktowałam to jako fizjologię i z mleka w czystej postaci zrezygnowałam. Za to mój M. wypija co dzień 1,5l mleka i też żyję

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
suzi porozmawiaj z alergologiem bo moze male ilosci pozwola przezwyciezyc alergie ale nie wiem czy teraz jest to odpowiedni moment...
ja wam dziewczyny zazdroszcze mozliwosci chodzenia na cwiczenia bo ja ani opieki dla malej nie mam nawet na godzine dziennie ani zadnej silowni czy basenu... wiec dupa wciaz taka sama...
u nas nocka niewisole jakis problem z piedusiami i mala sie troche przy nich budzila bidulka...
moj lobuz namietnie sciaga rekawiczki na spacerze i marzna jej raczki no jakis zimnolubek mi rosnie spi w samym bodziaku i najlepiej chcialaby spac bez przykrycia okrywam ja tylko pieluszka flanelowa to sie wtedy nie rozkopuje... dzis bawiac sie telefonem moim zadzwonila do mojej bratowej i nawet sobie pogadaly...