- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- 25malinka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

ja stracilam zapal do karmienia piersia przez szpital i ich chu.owe podejscie....cyc cyc cyc nie wazne ze dziecko glodne i placze dac cyca nie dokarmiac....masakra a potem sie dziwia ze matki maja poporodowe depresje....
Jaga spi juz wykąpana

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ide zaraz na kapiel i moze jakiego filma zarzuce bo nudnooo...
aleee tu cisza
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- 25malinka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Kingaaa,Złówik chyba nie rodzicie?????
Hihi... ja niestety jeszcze nie rodzę. Czekam na Ciebie:) Ale by było gdybyśmy w jednym dniu znalazły się na porodówce. Chodzę góra- dół, góra-dół, a porodu ni ma:) Malutka tylko ciągle pokazuje jak ładnie umie się prężyć

Ale Żółwik jakoś długo się nie odzywa...
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- zolwikmb
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- "Żeby być sobą trzeba być kimś"
- Otrzymane podziękowania: 0
Depeche napisał:
Hihi... ja niestety jeszcze nie rodzę. Czekam na Ciebie:) Ale by było gdybyśmy w jednym dniu znalazły się na porodówce. Chodzę góra- dół, góra-dół, a porodu ni ma:) Malutka tylko ciągle pokazuje jak ładnie umie się prężyćPrężuś kochany:)
jestem i nie rodzę
obserwacja i tyle 3 razy dziennie KTG tetno małemu skacze ale oni mówią że nie jest żle i leżę dalej nic więcej nie wiem...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a więc dostałam skurczy po północy 25 byly co 10 minut i na poczatku nieregularne po jakims czasie przybraly na sile i staly sie regularne ale nie sialam panki i nie budzilam Seba, dopiero kolo 4 byly juz tak mocne i co 5 minut ze stwierdzilam ze czas budzic meza, wykapalam sie , ogolilam i o 5 bylismy na IP tam juz rozwarcie na 4 cm , pojechalam po babaniach na trakt i tam juz poszlo szybko , wzielam sobie gaz bo na znieczulenie bylo za pozno i poskakalam na pillce, przed 9 mialam pelne rozwarcie ale parte slabe, nie umialam przec a moze nie chcialam bo polozna w trakcie skurczu masowala mi szyjke i to bardzo bolalo az sie na nia wydarlam ale w koncu sie skupilam i jakos poszlo . Laura urodzila się o 9:20 waga 4300 i 61 cm kochany klocek

- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Depeche napisał:
Hihi... ja niestety jeszcze nie rodzę. Czekam na Ciebie:) Ale by było gdybyśmy w jednym dniu znalazły się na porodówce. Chodzę góra- dół, góra-dół, a porodu ni ma:) Malutka tylko ciągle pokazuje jak ładnie umie się prężyćPrężuś kochany:)
Zółwik na obserwacji w szpitalu.
Odetchnelam z ulgą, krakałam, że będę ostatnia , ale chyba oszelaje jak sie tak stanie.
Male dzieci maly klopot, duze dzieci duzy klopot. Mala zarzygala cale lozko, spi teraz bez poduszki, bo poszla do prania. Ale jaka biedna madra, kiedys jej tlumaczylam, ze nie moze prosto patrzec w gore jak wymiotuje, dzis lezala z m. i mowi nie moge tak trzymac glowy, polozyla na bok i go obrzygala. Ale chociaz wiemy chyba czemu, krople do nosa ma bardzo niedobre i dostala po jedzeniu, musialy jej splywac i cofnely. Juz sie balam. Dzis nie ma bata, seks byc musi ( ku.wa kupie sobie jutro wibrator noooo ), moj juz powiedzial, ze mam zakaz kąpać się przed nim ( ale w brodziku się moczą rzygowiny, bo czekam az pralka skonczy), wiec raczej musze poczekac. Po spacerze nic nie sluchac, nic sie nie dzieje. Jutro wracam z ktg piechota, pojde jeszcze na bazary. Najgorsze, ze tego lekarza zlapac nie moge. Zwolnienie mam do jutra, potem juz mi leci macierzysnki i wez siedz i czekaj. Pojde rano na zapis, postaram sie go zlapac, jak go nie zlape ( nawrzucam mu ku.wa chyba ) to pojde na izbe zeby mnie lekarz zbadal i powiedzial, kiedy ja mam przyjsc, albo niech daje zwolnienie.
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
KINGA , moj tez sie prezy. Pojde jutro szpagatami na to ktg, ale musi cos byc, no musi sie ruszyc. Dopiero dwa dni po terminie ,a ja juz taka posrana.
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-