- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
to tak jak jaJa swego czasu,przy takich spotkaniach też raczej z chłopami urzędowałam....

agi-p to bardzo fajnie, że udało Wam się zorganizować taki wyjazd. Tak jak piszesz jest to zawsze jakaś miła odmiana, a na dodatek Amelka jeszcze dodatkowo skorzystała i parę nowych rękawiczek i jednocześnie pamiątkę z wyprawy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja normalnie juz nie moge,mialam tyle roboty i to na dodatek w niedziele uffff!!! Wykonczona,a itak nie zrobilam jeszcze wszystkiego,te rozpakowywanie asie...nio ale mam nadzieje ze jutro wszystko juz bedzie tak jak byc powinno!

Oliverek wkoncu siadl sam-tzn sam sie podniusl z wozka i usiadl a tak czekalam bo ostatnio widzialam foteczke Agusiaka coreczki i se mowie ja cieee tak fajnie siedzi a moj chcial sie podnosic ale nie mogl hehe

Aaa i jeszcze takie po kapieli fajniusie!

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Czuję że byśmy się dogadałyto tak jak jaJa swego czasu,przy takich spotkaniach też raczej z chłopami urzędowałam....
Zawsze jakoś lepiej dogadywałam się z płcią przeciwną już od dziecka, dlatego w mojej poprzedniej pracy gdzie w biurze były sama kobiety to powiem szczerze, że masakra. Facet to jednak zawsze potrafi jakoś rozładować atmosferę i nie spina się tak wszystkim. I nie mówią tu broń Boże o jakimś flirtowaniu ale o takiej zdrowej atmosferze i zupełnie innym podejściu do wielu spraw.

- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja powoli juz tak zaczelam robic od dzisiaj!

Aaaa i juz daje 1 lyzeczka manny co dziennie

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
A u nas weekendzik minął bez większych atrakcji

K remika używam z Hippa na wiatr i niepogodę.
Wydaje mi się że większość kobiet woli towarzystwo mężczyzn. Z nimi jakoś zupełnie inaczej inne tematy, a czasami wydaje mi się że można więcej tematów poruszyć bez obaw - jakiś dziwnych komentarzy, spojrzeń itp.
Ach miałam głowę zafarbować ale tak mi się nie chciało. Tak mnie korci żeby sobie walnąć taki rudy, ale taki

Dobra zmykam pobuszować trochę na Allegro i spadam lulu.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do mleka to faktycznie miesza się to początkowe z następnym stopniowo zmniejszając miarki tego pierwszego a zwiększając drugiego. Ja jeszcze tego nie robię, poczekam aż mała skończy jednak te 6 miesięcy. Nie spieszy nam się

A jeśli chodzi o kaszkę mannę to także już podaję- mleczna manna z Nestle.
Ja też uciekam, z resztą mała mi się obudziła

Dobranoc i spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ksiunia super , że Oliverek już siedzi

Kozłowska czyli Matek miał dzień pełen wrażeń

Czyli większość z nas woli męskie towarzystwo . Niejednokrotnie byłam przez to , że się tak dobrze dogaduję z facetami , znienawidzona przez dziewczyny . Snuły jakieś chore scenariusze mojego koleżeństwa z mężczyznami . Zupełnie bezpodstawnie . Ach ta damska zawiść i wyolbrzymianie .
Bombel a powiedz mi czy ząbki Jasia nie przeszkadzają w karmieniu piersią ? Wiem , że to głupie pytanie , ale tak się zastanawiam czy nie sprawia Ci to bólu , czy Mały ząbkami nie gryzie.
A dzisiaj zimno okropnie . Mam w planie późniejszy spacer , tylko nie wiem co o moich planach Ama sadzi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ogółem nie przeszkadzają,bo On je chowa jakby pod językBombel a powiedz mi czy ząbki Jasia nie przeszkadzają w karmieniu piersią ? Wiem , że to głupie pytanie , ale tak się zastanawiam czy nie sprawia Ci to bólu , czy Mały ząbkami nie gryzie.

Ale to się zdarzyło jak na razie RAZ

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Ja to chyba dzisiaj nie wiem co zrobię. Od rana latanie po urzędach myślałam że wszystko w miarę szybko i sprawnie pójdzie jednak byłam w grubym błędzie

Ale to Jeszce mały pikuś wracam wkurzona do domu a tu w skrzynce rachunki za prąd.....W związku iż nam się licznik popsuł w sierpniu nie dostawaliśmy od tego czasu rachunków. Po wymianie licznika minął tydzień przyszedł jeden na kwotę 700 zł

Ach przepraszam ale musiałam swoją gorycz przelać bo mąż uciekł mi do pracy i nie mam komu

A mój szkrab znów dostał jakiegoś uczulenia na poliku, ma cały czerwony. Czekam do jutra jak nie zniknie to do lekarza mam nadzieję że to od śliny

Ach mam nadzieję że dziś przynajmniej mały będzie miał dobry dzionek

agi-p śliczne zdjątka zresztą śliczna rodzinka

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agi-p a gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kozłowska nie dziwię Ci się , że jesteś zirytowana . Szok co to się dzieje w Naszym kraju . Nie sądziłam , że z powodu tego , że chce się pracować w niepełnym wymiarze czasu pracy , można uznać go za niezdolnego do pracy . Wqurza mnie to strasznie , bo taki menel jeden z drugim ciągną od nich kasę i chodzą się wielce podpisywać na liście . Chore to wszystko .
A elektrownia jeszcze dolała oliwy do ognia ! Mam nadzieję , że uda Ci się coś u nich załatwić ... chociaż na raty niech to rozłożą .
Trzymaj się tam i nie denerwuj . I dzięki za miłe słowa co do fotek

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dopiero teraz ale kurcze na dole internet coś mi ostatnio nie łapie. Komputer z internetem mamy u nas na górze a w lapku mam przez ruter ale chyba jednak dwa piętra to zbyt duża odległość dla niego i jak jestem w ciągu dnia na dole to nie mam neta

agi-p fotki śliczne i jaka z Ciebie jest młodziutka mamusia i laska

Kozłowska współczuję tej sytuacji i nerwów. Ja już wielokrotnie powtarzałam, że przepisy i pewne prawa w tym kraju są chore i nic tu się już raczej nie zmienni

A my dziś dwa razy spacerek zaliczyłyśmy. Po porannym mała jeszcze godzinę spała w wózku na tarasie więc mogłam spokojnie zapalić w kominku i porobić parę rzeczy bez pośpiechu

Musieliśmy też zakupić już znicze bo 1 listopada tuż tuż.
Wczoraj mała zasnęła po północy

Idę poodkurzać bo jutro mam odwiedziny a nie będę miała kiedy tego zrobić.
Miłego wieczorku

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
I tak w sumie minal nam caly dzien...;/
\
Milego wieczorku, ja ide zjesc kolacyjke i bd kapac mała. Buziaki
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A mnie coś głowa boli, chyba na kolację będzie apapik

- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-