- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale mądrze myślisz i tak jak piszesz będziesz miała już to z głowy na jakiś czas

Co do wypieków to ja Ci niestety nie pomogę z racji braku jakichkolwiek umiejętności kulinarnych, ale ja uwielbiam wcinać serniczek lub jakieś ciasta z owocami np i kruszonką, średnio lubię jakieś z kremami (chyba że są to torty i tylko kawałeczek)

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Szybkie,łatwe i zapewne dobre

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chyba zrobię coś takiego; www.marta-gotuje.pl/tarta-jablkowo-brzoskwiniowa/
no wygląda naprawdę smakowicie

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

My bylismy dzis u znajomych i całkiem niedawno wróciliśmy . Amelka była tak padnięta , ze zaraz po kąpieli i jedzonku padła . Zobaczymy jak dziś będzie spała .
Zimno juz jak cholerka wieczorem . A i oczywiście w ciągu dnia wybrałam się z Amą na spacer , jednak wróciłam w niecałe 5 min do domku . Mała zaczęła tak płakać w wózku ,że aż ja naciągło i zwymiotowała . Nie wiem dlaczego tak nie lubi jazdy wózkiem ...chyba kojarzy się jej ze spaniem , bo w domku w dzień w wózku zasypia .
Kurcze dziewczyny tak piszecie o tych ciastach i kusicie okropnie ... mniam . A ja ze względu na cukrzycę nie powinnam jeść słodyczy

Wkurzyłam się dziś , bo Paulinka pojechała na kurs fotografii i na miejscu okazało się , ze galeria pozamykana . Zajęcia odwołane i w tym i kolejnym tygodniu . Zdenerwowałam się , bo nie powiadomili nas o tym . Mogli chociaż maila wysłać. Jak chcieli kase za kurs to pisali jak zwariowani , a jak odwołują zajecia to cisza . W poniedziałek tam zadzwonię i dym zrobię .
Nic mykam pod prysznic i posiedzieć troszkę przed tv

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agi-p
ojej to rzeczywiście nie fajnieMała zaczęła tak płakać w wózku ,że aż ja naciągło i zwymiotowała

A z tym kursem fotografii to nie dziwię Ci się, że się wkurzyłaś i zrób tam z nimi porządek

U nas byli dziś pradziadkowie Paulinki i posiedzieliśmy sobie przy kawce i ciachu

Było bardzo miło, ale też dużo wrażeń i mała trochę pomarudziła teraz też padła zmęczona po kąpieli i jedzonku. Także ciekawi mnie jaka będzie nocka.
I znowu nie poprasuję bo zwyczajnie mi się nie chce

Miłego wieczorku

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
My dzisiaj byliśmy również na spacerku tak przemęczyłam małego w domciu że jak wyszliśmy na spacerek ok 12 to przespał mi cały aż do 16

agi-p kurcze to nie fajnie że mała nie chce w wózeczku spacerować, ale może rzeczywiście kojarzy jej się ze spaniem

A mnie kończą się pomysły do zabaw choć mały ma już konkretnego ćpuna to jednak walczy zaparcie

Buziaczki dobrej nocki
- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja cos ostatnio was zaniedbuje hmyyy ja nie wiem...!

Moze temu ze Olis jest taki marudny troszke,i bardzo potrzebuje mego towarzystwa hehe co usiade to plako se moje malenstwo!!

Jak tam wasze maluszki?! Rosna jak na drozdzach co masakra!

No ja se usiadlam i troche pooddycham,szkrabek spi smacznie! Noc bedzie bedzie jeszcze napewno z pobudkami! A jak u was dzieci zabki juz sa jakies,bo u nas nie ale dziaselka sa spuchniete i nocki mam nie przespane!!

A to Oliverek w kapieli dzisiejszej...!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale od jakiegoś czasu kładę ją na kocyku z zabawkami za radą Baby z kwietniówek, jedne zabawki kładę bliżej inne dalej tak żeby się po nie nieco ruszyła i oczywiście leżała na brzuszki i jedynie rączki wyciągała lub przyciągała do siebie kocyk, ale od wczoraj podnosi dupcię i podpiera się na kolankach tyle, że jeszcze nie rusza do przodu

A ja przymierzałam płaszcz z zeszłego roku i co...? NIE WCHODZĘ

- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I co?! Nowy musisz miec?!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja jej kładę rożne zabawki, maskotki grzechotki na kocyku i chcę żeby właśnie tak ćwiczyła sobie powoli podczołganie się po nie i ogólnie jakiekolwiek przemieszczanie się

A tak całkiem sama to jeszcze nie siedzi, ja jej z reszta też celowo nie sadzam jedynie co to w krzesełku do karmienia.
No Kasiunia nie wiem ile tych kilo zostało bo nawet na wagę nie wchodzę, omijam ją szerokim łukiem. Ale w tym płaszczu chodziłam jeszcze na początkach ciąży więc z pewnością nie jest dobrze

- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I oczywiscie w krzeselku do karmienia ale tez calkiem na prosto to nie tylko tak lekko pochylony jest

Macie wy co dziennie o tych samych godzinach taki juz rytual czy jak?! Z dzidziami?! ze o stalych porach codziennie to samo????
Ahhh jeszcze wrocisz do woojej wagi!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj Kasiunia dziękuję ale wątpię żebym aż tak schudła by wyglądać jak dawniej. Ja niestety mam predyspozycje do tycia

Najlepiej w moim życiu wyglądałam jak paliłam papierosy i wstyd się przyznać ale ostatnio byłam bliska kupienia sobie paczki. Nie chcę jednak żeby Paula miała matkę "kiepiarę" (bez urazy, nie chcę żeby ktoś poczuł się dotknięty). Bardzo nie podoba mi się jak widzę mamę z wózkiem i papierosem dlatego sama nie chcę tak wyglądać, ale za czasów palenia na prawdę wyglądałam super.
- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-