- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Turkus na ścianę z oknem a zieleń na boki
Aguś współczuje niedogodności

naklejki kupiłam takie www.ebay.co.uk/itm/CARS-TRUCKS-VERY-LARG...30450&_qi=RTM1178012
Aguś oglądam te farby Bondex i one chyba raczej sa typowo do drewna a nie na ściany.
Oki znalazłam coś i na ściany

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Naklejki fajne zamówiłaś, teraz też są fajne w Biedronce po 6zł takie na ścianę, przynajmniej tu u nas.
Ja choruję na takie duże drzewo z sowami i karmnikami ale ceny są zabójcze

Kolorku do pokoju fajne wybrałaś, na pewno będę bardziej subtelne niż ten u Paulinki

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dawno mnie tu nie było

Dzisiaj za to Kluska spała do 16 i teraz się zastanawiam o której pójdzie spać,chyba 22 ją zastanie

Postaram się zajrzeć wieczorem i podpisywać na Wasze posty. O ile oczywiście uda mi się wejść na stronę,bo wczoraj np nie mogłam

Kończę bo mi się zaraz telefon rozładuje i licho weźmie moje wypociny

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

dzis 2 razy mnei do szalu doprowadzil i siedzial w kacie .. to zloty srodek dla mnie ... raz wywalil klocki z pudla i chcalam zeby posprzatal zanim zasnie ,, chcialam mu pomoc nie... drugi raz rzucil krzeselkiem swoim ....

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fajnie że robiliścue wydzieranki. My dziś w ramach zabawy ozdobiliśmy pojemniki na zabawkii teraz KUba ma "nowe" z najlejkami Aut

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

megi o kurcze ale miałaś akcję z młodym, ja bym chyba nie umiała powstrzymać emocji i pewnie bym na młodą nawrzeszczała a potem ją dopiero tuliła

Sylka pudełka fajowe

My dziś w domku, tak wyszło, ale wieczorem się tak pięknie rozpogodziło niebo, że może jutro będzie cieplej i ładniej to wyjdziemy na plac zabaw.
Spokojnej nocki dziewczynki, śpijcie słodko i dzieciaczki także

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiu ja mam medelę ręczną . Używam tylko do ściągniecia 50 ml mleczka , zeby co drugi dzień żelazo podać Majce .
Nie wiem czy opłaca sie inwestować w drogi . Mi przy Amelce i Majce laktator w sumie zbędny .
Ale z tym dokupieniem części do Twojego , to super pomysł

Tydzień szybko zleci i już będziecie u siebie

Jak mi było niewygodnie , to zawsze wolałam na ziemi spać . Kręgosłup mi wtedy odpoczywał .
A co szwagra , to chyba będzie mieszkał tam na górze . Chociaż może przyszłościowo jak już teściów nie będzie to pójdzie do małego ? Pieron go wie . W każdym razie na górze ma zupełnie oddzielne mieszkanie . Są 2 pokoje , kuchnia i łazienka . A i możliwość podniesienia stopu ze strychu i dorobienia jeszcze tej części co my mamy , czyli duzego salonu i sypialni .
A na samym dole kuchni nie ma . Tylko ten salon będzie i wejście do garażu,kotłowni i pralni (musimy ją zagospodarować odpowiednio , bo teraz tam stolarnia jest) .
Sylka my malujemy dekoralem i luxensem . Facet w leroyu nam doradził i spoko jest . 2 pokoje już pomalowane i fajnie wyszły .
Ale fajne naklejki

Kolorki też super wybrałaś

A pojemniki na zabawki prezentują się świetnie

Megi widzę , ze ciastolina na dobre u Was zagościła

Tymek widze testuje Twoją cierpliwość . Dobrze ,że jakiś patent opracowałaś . Ami też ma czasami takie chwile , ze mam ochotę jej dupeczkę sprać

Gosiu i o której Ci Hania spać poszła ? Drzemkę miała długą

Za prasowanie się wzięłaś ? Mnie dzisiaj to czeka

Ja wczoraj rano do Mamci pojechałam . Poszłyśmy na spacer

Dotarłysmy do domu o 17:30 i zaraz nasi przyjaciele się zjawili . Z Krety wrócili ... opaleni,zadowoleni ... ach , tez bym chciała .
Igorek z Ami chwilę się bawili , ale nadal nie potrafią się wspólnie bawić na dłuższą metę .
Dziś siedze w domu . O ile padało nie będzie , to na spacer pójdziemy .
Paula zakończenie roku szkolnego ma i jej smutno , bo z większością juz sie nie zobaczy zapewne . Na szczęście z 1 przyjaciółką ida do gimnazjum razem .
Świadectwo śliczne będzie miała

Nic , zmykam . Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
. Najwazniejsze by jej sie podobal.
Gratulacje dla Paulinka za piekne swiadectwo

naklejki przywiezie mi siostra bo wysylka do Pl drogo by wyszla
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi kurcze już do gimnazjum Linka idzie

Gratulacje dla niej

Aguś a Amelka będzie miała potem pokój razem z Majcią tak?
I tak macie fajną sytuację z tymi domami bo kiedyś któraś z dziewczynek może zamieszkać w mieszkaniu na górze bądź w drewnianym pięknym domku

Kochana wiesz jak to jest z tym mieszkaniem u kogoś, nie mam tu żadnych swoich rzeczy tyle co ubrania i kosmetyki. No i zdążyłam się już nacieszyć, wypocząć a teraz mi się już troszkę nudzi

Ale wiecie wczoraj wieczorem jak sobie leżeliśmy na łóżeczku i T trzymał rękę na brzuchu to maleńka zasadziła mu takiego kopniaka że poczuł od razu

No i nadal myślimy nad imieniem, Julia nie bardzo już mi leży jak ostatnio na placu zabaw to tylko moja Paulina nie była Julką bądź Zuzią. Ale wybór ciężki bo T nic się praktycznie nie podoba

Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

apropo naklejek Tymcio tez ma na drzwiach meblach .. jeszcze mu dokupie tylko .. on zdziera

oj ta ciastolina , dzis Julcia dobrze nie wstala i juz "ciociu kiedy bedziemy sie bawic ciastolina .??" to ja jej mowie jak ciocia posprzata , bo jutro jedzie na zakupy i nie bedzie czasu .... zaraz ide na strych ubrania skladac i jeszcze odkrurzyc i mam zrobione ...

milego dzionka laski

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguniu Amelka póki co pokój będzie miała sama .Jak Maja podrośnie , to będą miały wspólny . Teraz Majula budzi się non stop w nocy i stale mnie potrzebuje ,wiec bez sensu . Ale nie ukrywam , ze doczekać się nie mogę chwili , gdy sypialnia będzie tylko moja i Mężusia

Hahaha już dylemat z imieniem jest ? Ty jestes jedyna

I super ,że Tatuś kopa poczuł

A powiedz mi , przeżywacie tą ciążę jak poprzednią czy już spokojniej ? Przy Ami to się rozczulaliśmy nad każdym tygodniem,zmianą , ruchem i w ogóle

Megi to czekamy na efekt przytulasków

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj czekamy na te Wasze dwie kreseczki

agi piękne świadectwo Paulinki, duma pewnie Was rozpiera

Mam nadzieję, że moja Paulinka pójdzie w ślady Twojej jeśli chodzi o oceny

Kochana no Julia to co druga dziewczynka jest, imię jest piękne, ale nie chce żeby młoda potem w szkole miała 10 innych Julek w klasie :/
Z chłopakiem nie byłoby problemu bo od początku byłby Mikołaj, ale z dziewczynką mam nie lada zagwozdkę. Np. ostatnio spodobało mi się Gabrysia, ale T od razu to imię odrzucił. Powiedziałam mu że jak nie poda mi jakiś własnych pomysłów to sama wybiorę i mam go w nosie

Jeśli chodzi o ciążę to faktycznie jest tak jak piszesz. Już się wszystkiego tak bardzo nie przeżywa. Oczywiście robię małej dzienniczek ciąży, żeby miała tak jak Linka, zapisuję najważniejsze chwile, jak pierwsze ruchy, poznanie płci, itp ale jakoś nie jaram się już tym tak z Linką. W tamtej ciąży czytałam jak się zmienia dziecko w każdym kolejnym tygodniu, a teraz czekam na październik żeby już być w komplecie i nawet nie wiem ile powinno ważyć dziecko na tym etapie ciąży

Przed chwilą odwiedził nas mój tata i wszystko super gdyby nie ogromna histeria młodej jak dziadek musiał już jechać

Sylka pytałam o te farby i teraz malowali wszędzie Dekoralem i Duluxem.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi swiadectwo Linki rewelacja

oj dylemat z imieniem masakra wspolczuje ja i tak wybieralam heheh

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do imienia , to teraz chyba już tyle Julek się nie rodzi. W ubiegłych latach był taki boom na to imię.
Jak byłam w ciąży z Ami , to też każdy mówił , że tyle Amelek i , że będzie miała same rówieśniczki o tym imieniu . A tymczasem nie poznałyśmy jeszcze dziewczynki o tym imieniu. Sa , ale starsze Amcie

Megi Tymuś taki etap ma na przytulanie . Nie może jeszcze wyczuwać niczego,bo jakim niby cudem ?

Kochane no pewnie,że dumni z Pauli jesteśmy

Pogoda dobijająca , nic się na lepsze nie zmienia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.