- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

I widzę, że gondola jej odpowiada, hehehe

Majeczka słodziaczek

Wiesz u nas w dzienniku zachodnim są takie dodatki z konkretnych miast i są tam między innymi dzieciaczki które się urodziły w ostatnim czasie i zawsze jest nadal jakaś Julka lub Wiktoria.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pogoda ładna u nas,więc byliśmy rano na spacerku. I dzięki niemu chyba Hania ładnie udała się na drzemkę,chociaż... wstała jak zwykle,a wczoraj poszła spać chyba ok.22.40. Tyle,że grzecznie leżała w łóżku ładną godzinę. Śpiewała sobie,coś tam gadała,czasami tylko przychodziła do męża do łóżka się przytulić. Jakby nie było,śpiocha sobie teraz,o przyzwoitej godzinie

Michałek pomalował przez ten czas garaż,który zrobiliśmy wczoraj z kartonu(taki dwupiętrowy,ale góra odkryta,tylko ma podjazd),bo stwierdził,że przecież nie ma zaznaczonych miejsc parkingowych i strzałek,w którą stronę mają auta skręcać jak już wjadą na ten parking

A mnie coś strasznie zaczęła bolec głowa

Mąż chciałby jednak odświeżyć pokój i ocieplić od środka od strony sąsiadów,bo Ci mają nieogrzewane mieszkanie i nam grzyb wchodzi

Agusia,Michałek miał być Michałkiem lub Julką. Jak się dowiedziałam,że będzie chłopiec to się ucieszyłam,że nie będzie musiał być kolejną Julką

Teraz na czoło wchodzą inne imiona i Julka nieznacznie się przesuwa w dół,więc kto wie może to moje wymarzone trzecie dziecię będzie Julką... albo Julkiem albo Gabrysią albo Gabrysiem

No,ale najpierw to ja muszę znaleźć pracę,potem musimy się odkuć,kupić mieszkanie,ściągnąć do siebie rodziców i dopiero potem... Może przed 40-tką zdążę

Megi,Tymek ma chyba taki czas po prostu,że musi mieć mamę przy sobie. Ja pamiętam jak Michałek nie mógł beze mnie żyć,miał taki etap jak miał 2 lata i 2 miesiące. Baliśmy się co to będzie jak będę musiała iść rodzić,bo tak w domu to nawet nie mogłam iść się umyć czy załatwić,bo tylko mama i mama. Przeszło mu to zwyczajnie

Agi,Paula zdolniacha

Te naklejki z Biedronki są szałowe. Piękne,duże i kolorowe. I do tego mnóstwo wzorów. Gdybym miała gdzie je przyklejać to a pewne bym wzięła,a tak tylko nacieszyłam oko

Sylka,a gdzie Twoi rodzice teraz są? Za oceanem czy za morzem?

Kuba, to będzie miał pokoi dopracowany pod każdym względem. I jaki wesoły do tego

Michu uwielbia auta(ale bardziej pierwszą część)ale wyobraźcie sobie,że poza bajkami na dysku,książką,którą sobie kupił w przedszkolu i gazetami/książkami z zagadkami nie ma ani jednej zabawki z tej serii. Sami aż się dziwimy,a on też nie jest takim dzieckiem,które musi coś mieć koniecznie. Czasami tylko pyta się czy mu coś kupimy,ale żeby miał parce na te wszystkie zabawki z Aut to nie. Aaa,i ma troszkę ubrań

Miłego dzionka! Ja idę zażyć jakąś tabletkę,bo chyba zwariuję

Agi,fotki super

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ta moja Asia co rodzi w lipcu i będzie mieć Paulinę, pisała mi wczoraj, że chodzi jej po głowie, mała, wszędzie biegająca HANIA i od razu pomyślałam Gosiu o Twojej, hehe

Fajnie, że jedziesz do rodziców, zawsze to zmienisz otoczenie

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Co drugi to Jasiek, Franek lub Antoś.
Ami śmieszka zrobiła sie podobna dl Pauli

Kubuśka pokoik chce pozgrywac tak by wszystko pasowało ale zamierzam to zrobić tanim kosztem

Gosiu rodzice za oceanem

FAjnie że jedziesz do rodziców zawsze moze trochę odpoczniesz a dziadkowie pociesza dzieciakami. WIdze też u Was bdzie remontow w czasie Wazego wyjzdu.
Kuba lubi Auta ale zabawek z nimi zwiazanych nie ma no prócz naklejek i 1 rysorak Zygzaka do tego coś tam na ubraniu (chyba dresy) z motywem bajki. On lubi wszelkie auta jak to chłopak

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pogoda cały dzień w kratkę.
Jak T wrócił z pracy to było całkiem fajnie i wybraliśmy się spacerkiem do Biedronki, a w drodze powrotnej już padało.
Ale kupiłam te naklejki na ścianę SOWY, jeszcze nie mam na nie koncepcji ale na pewno coś wymyślę

Chyba będziemy musiały pożegnać drzemkę w ciągu dnia

Paulinka w ogóle nie chce spać w dzień, z trudem zasypia jak ją nieco zmuszę, ok godz. 15 to śpi zaś do 16.30 a potem wieczorem jest znowu lipa z zaśnięciem. Także chyba sobie już jednak darujemy

Miłego wieczorku

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A rodziców za oceanem Ci troszkę zazdroszczę

Mieliśmy jechać teraz w niedzielę do Adaśka,do którego mieliśmy zaproszenie na urodziny. I co? Znów nie pojedziemy,bo teraz mąż leży i stęka

A mnie za to czeka ciężki jutrzejszy dzień i zapewne cały weekend. Wiadomo,chory facet w domu... Mój może nie jest aż taki straszny,ale wiadomo,że to ja muszę cały bałagan ogarnąć(tym bardziej,że tydzień temu żadne z nas nie miało ochoty na generalne porządki),z dziećmi na dwór wyjść i w ogóle

Moja siostrzenica zdała maturę,nawet całkiem przyzwoicie

No nic,miłego wieczorku i spokojnej nocki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosia Twój mężuś to chyba coś często choruje czy mi się wydaje?
Nie przejmuj się ja też praktycznie cały weekend sama z młodą jestem.
T dziś w pracy, a jutro jadą do Bielska do taty do szpitala.
My zostajemy bo nie chcę młodej po szpitalach ciągać i odwiedzimy teścia jak już będzie w Ustroniu

Wczoraj dzwoniła teściowa, operacja przeszła bez komplikacji i mieli go zacząć powoli wybudzać. Może dziś dowiemy się czegoś więcej. Ale ulżyło nam bo jednak cały dzień człowiek się denerwował bo to różnie może przecież być.
Od rana leje deszcz i czuć w mieszkaniu że jest znowu chłodno.
Mimo wszytko miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

milego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A planujesz na coś specjalnie polować?
Udanych łowów w takim razie

I widzę że też masz komfortowe warunki spania

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/apaszka-chustka-bandamka-w-so...wki-i3360025771.html
a te naklejki z sowami, które wczoraj kupiłam w biedronce za 6zł ktoś na allegro sprzedaje po 17.90

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusia,super ta apaszka i cena też

O naklejkach już mówiłam,że bardzo ale tot bardzo mi się podobają

Ja już ogarnęłam co miałam do ogarnięcia,posprzątałam też łazienkę i ubikację,poukładałam z Michałkiem puzzle i teraz coś trzeba sobie znaleźć do pracy

Mąż rzeczywiście dość często choruje

Megi,Ty to jesteś rozrzutna

No nic,uciekam. Sprawdzę jeszcze czy aby Michu nie przeszkadza babci i chyba się wezmę za kartki

Miłego dnia!
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka to są dokładnie te, tylko że w Biedro po 6zł

allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-lo...wki-i3360719022.html
Fajne są też z samochodami

T wrócił z pracy i zadzwonił nasz kolega, że potrzebuje pomocy przy hamulcach w samochodzie, a że zawsze nam komputery robi i nigdy nie odmówił, więc T się zgodził od razu i pojechali

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka nie mają białej ramki po naklejeniu, od razu jest kontur sówki

Ależ miałam dzień. T wrócił razem z tym naszym kolegą a my akurat wychodziłyśmy na plac zabaw. Kolega zaproponował, że pójdzie z nami, a T poszedł do domu zjeść w końcu obiad i miał do nas dołączyć. Na tym placu było masę kałuż, wszystko mokre, błoto i komary. Paulinka oczywiście korbka w tyłek i latała po tych drabinkach no a my staliśmy przy nich.
Podeszwy bucików miała mokre i jak wchodziła po drabinkach to się poślizgnęła, wykonała jakiś taki dziwny obrót i spadła do tyłu, na plecki, głową i tyłkiem prosto w błoto

Oczywiście ryk, ja przerażona czy sobie czegoś nie złamała, ale podeszła do mnie więc nie. Wzięłam ją za rączkę, całą w tym błocie, kolega wziął wózek i poszliśmy do domku. T jak nas zobaczył to pierwsze co zaczął się śmiać, bo młoda zdążyła się już uspokoić i opowiadała o tym co się stało. Potem troszkę się zwiesił i pytał czy na pewno nic jej nie jest.
Upraliśmy Paulinkę a potem musiałam nastawić pranie bo ręcznie to błoto by nie zeszło.
Najadłam się strachu ale na szczęście nic się nie stało.
Dziś też w ogóle nie spała w dzień, ale wieczorem też wcale nie miała na to ochoty.
Lecę na Seks w Wielkim Mieście 2.
Spokojnej nocki