BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #699833 przez creatura
Agat, wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy :kiss: Obyście w miłości i zdrowiu doczekali diamentowych.

To co, teraz drugie dzieciątko na 2 rocznicę? :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #699847 przez Dave
Agat - miłości, miłości, miłości :kiss: :kiss: :kiss: szczęścia, radości, gromadki dzieci :lol: wszystkiego najlepszego :woohoo: :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 10 miesiąc temu #699904 przez Suzi
Hej :)

Ja tak na szybciorka, korzystając z łaskawości zasięgu ;)

Dojechaliśmy szczęśliwie, 7 godzin trwała podróż którą Mikuś prawie całą przewisiał na cycusiach i to go skutecznie pacyfikowało i wprowadzało w letarg :blink: bez tych cycusiow byłaby bieda, oj bieeeeda.

Jestesmy juz w naszym ziemskim raju, cisza spokój aż w uszach dzwoni, wokoło biegają sarenki, krzyczą żurawie, przemykają się lisy i bobry, ehhhh, żyć nie umierać.
Nad morzem creaturko jeszcze nie byliśmy, pewnie najwcześniej jutro, bo w weekendy dowala ludzi, plus miejscowi i jest tłoczno, w dni tygodnia jest o wiele spokojniej :)
W pięrwszą noc na nowym miejscu Miki spał nieźle, tym bardziej ze w nowym łożeczku i w ogóle w nowym otoczeniu. mam nadzieje ze sie zaaklimatyzuje. Powietrze tu jest zupełnie inne niż w domu, morskie, ostrzejsze, więc musimy uważać, zeby sie nie przeziębił przynajmniej na początku, noce też są rześkie, to cudowna odmiana po duchocie i upale w mieście, gdzie nawet noc nie przynosiła spodziewanego wytchnienia.

kaikai, a co się stało ze Dawidek nie dał Wam pożyć? Na początku donosilaś, ze jest wszystko ok? Całusy dla TRZYMIESIĘCZNIACZKA :kiss:

Agat, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ROCZNICĘ ŚLUBU, i tak jak Dave mówi - DUUUUUUZO miłości i gromadki słodziakow :woohoo:

My tez córkę chrzciliśmy w pierwszą rocznicę ślubu :woohoo:

Dobra, lecę, bo Miki sie przeciąga i lecimy na spacerek obejrzeć co bobry zmalowały na pobliskiej rzeczce :silly: która wpada do jeziora. Jutro powitanie z morzem. Jest super pogoda, 21 stopni, ciepło ale bez upalisko, delikatny wietrzyk, słoneczko.
Pozdrawiamy wszystkich :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #699941 przez Dave
Suzi - super wieści i fajnie, że udało się połączyć z nami :kiss: :kiss:
Wypoczywajcie kochani :) :)

Jejku, komarzyska mnie dobijają. Normalnie strach się z domu ruszać :evil: :evil:

11 lata 9 miesiąc temu #700189 przez Dave
Dzień dobry :laugh: :laugh:

Co tu taka cisza :unsure: hop, hop :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #700331 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) :)
Spóźnione ale szczere życzenia dla naszych 3miesięczniaków :kiss: :kiss: :kiss:
i dla Agat z okazji pierwszej rocznicy ślubu :kiss: :kiss:
życzy Magda z Tomeczkiem :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #700414 przez Dave
Maja właśnie karmiła Mata marchewką :lol: :lol: Miała marchewkę i mówi - mamo, on sobie ją tak oblizuje :) :) Bezcenne :woohoo: :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #700445 przez ilonah
Dzień dobry

U nas zwariowany ale przyjemny weekendzik był. Wizyta znajomych sie udała, niemogliśmy sie nagadać :laugh:
Z samego rana byłyśmy u lekarza, bo Emilka kaszlała od soboty ale pani doktor nic niepokojącego nie zauważyła na szczęście. Dostała Emiśka tylko jakiś syropek i musze jej go podawać. Zaliczyłyśmy też długaśny spacerek a teraz odpoczywamy chwilowo w domku bo później znowu pójdziemy się gdzies przejść.

Agat wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu!!!
Kaikai - buziaki dla Dawidka :kiss:
Dave - fajnie, że Maja chce dzielić sie z braciszkiem tym co ma :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #700622 przez Dave
Ilona - dobrze, że Emilka zdrowa :laugh:

Kurka dziś Mateo coś nie tak chyba z brzuszkiem. Juz miał dwie akcje, że płakał bardzo mocno, nie można go było uspokoić. Masakra. Pierwszy raz miałam takie jazdy. Przysnął na mnie, po pobudce spora kupa i tak dwa razy. Teraz też przysnął, ale nie chce cycucha.

Cholera nie wiem co to może być. Mąż mnie dziś czereśniami w większej ilości raczył i arbuza też większy kawałek zjadłam.

A Wy co porabiacie?? Cisza się tu zrobiła, z resztą nie tylko u nas :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #700703 przez agat
Hej :) Dziękuję za życzenia :)
Chrzciny nam się udały, Adaś był bardzo grzeczny przez cały dzień, większość mszy przespał, na imprezce też grzeczny. Później wkleję jakieś fotki :)

Rzadziej wchodzę, bo mój lapek padł, a mąż ma wakacje i na swoim kompie większosć czasu spędza. W sumie komóra mi zostaje jeszcze.

11 lata 9 miesiąc temu #700756 przez Dave
Agat - czekamy na fotorelację. Fajnie, że się wszystko udało.

Mateo śpi, ale nie wiem czy to drzemka czy już takie "nocne" spanie. Mam nadzieję, że jutro będzie w lepszej formie. Póki co nie tykam czereśni ani arbuza :(

11 lata 9 miesiąc temu #700827 przez ilonah
Moja maleńka już śpi. Zaliczyłyśmy dziś atak kolki ale kompletnie nie wiem po czym, no i dwa napady kaszlu - ale się biedactwo namęczyło i pozłościło przy tym :( Mam nadzieję, że nocka obędzie się bez większych problemów.

Ja arbuza także już w tym roku jadłam i Emilka nie miała po tym problemów ale o czereśniach słyszałam, że różnie może być bo to jest owoc pestkowy i pestki zawierają jakis kwas który nam nic nie robi ale u maluszków może powodować bóle brzuszka.

Zmykam się kąpać i spać. Dobrej nocy :)

11 lata 9 miesiąc temu #700852 przez Dave
Ja już jadłam wcześniej to i to,i Młody nie reagował, tylko dziś jakoś tego więcej było. Sama nie wiem od czego to. Ale poczekam z dzień i znów troszkę podjem :laugh:

Mateo tez już śpiocha, a ja się gryzę czy otworzyć sobie Karmi czy zostawić na jutro :cheer: :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #700948 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) :) nocka u nas spoko,pogoda taka se
jadę dziś na przegląd do gina, będzie z głowy :)
miłego dnia :) :)

11 lata 9 miesiąc temu #700998 przez ilonah
Dzień dobry

U nas nocka też w miarę dobra, tylko raz złapał kaszel Emilkę, teraz maleńka ucina sobie drzemkę a jak się obudzi to się nakarmimy i lecimy na dworek bo pogoda u nas cudna :)
Ja u gina byłam już dawno temu chyba jak Emilka miała 8 tygodni a następna wizyta będzie jak skończę karmić piersią ale narazie się na to nie zanosi bo ból jakby ciut mniejszy :)

Miłego dnia!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka