BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #737572 przez Dave
No i Młody śpi :lol: :lol: :lol:

Lecę poćwiczyć :side:

p.s. a tak mi się nie chce :dry: :dry: :dry: dziś miałam dzień wielkiego i ciągłego głoda, a po tych chrzcinach to się jak beka czuję, mimo że jakoś dużo nie jadłam. Bardziej mnie to dojadanie zmęczyło.
Więc nie ma zmiłuj.... do roboty :cheer: :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #737580 przez pauluska
Dziewczyny czy ma któraś z Was - Muzyczne centrum aktywności - takie jak w linku ?
allegro.pl/smily-muzyczne-centrum-aktywn...ier-i3514904797.html
Nie wiem czy coś mi się ubzdurało ale chyba kiedyś któraś wspominała, jak się sprawdza ?

I jakie macie śpiworki do spania na noc ? Ja nawlekłam kołdrę ale jest tak wielka że jakoś kiepsko wygląda. U nas ciąg dalszy histerii przed drzemkami dziennymi ale bujania w wózku już nie ma.

11 lata 8 miesiąc temu #737586 przez agat
Jak patrzę na to centrum aktywności to średnio mi się podoba, bo dziecko leży ciągle na wznak, a jak będzie chciało się przekręcić to się poobija o te boki. No ale może się mylę i w praktyce nie wygląda to tak źle.

Adaś telepie się w łóżeczku, poobkładałam boki ręcznikami więc krzywdy sobie nie zrobi. Dziś go grubszym kocykiem okryję. Jk patrzę na niego brykającego teraz na wszyskie strony to nie wyobrażam go sobie teraz w śpiworku... Znowu wieczorem denerwował się trochę przy jedzeniu i mam wrażenie, że nie dojadł, ale w dzień raz, pierwszy raz od paru dni miał "naćpaną" minę po karmieniu :)

Co do zakupów to planuję teraz kupić krzesełko do karmienia. Dwie znajome mają i bardzo chwalą sobie takie jedno, w przystępnej cenie. Chyba zamówię.
allegro.pl/praktyczne-krzeselko-stolik-d...lay-i3488153657.html

11 lata 8 miesiąc temu #737627 przez ilonah
Ja mam dwa śpiworki jeden z allegro a drugi tesco. Ten z tesco jest jeszcze za duży ale lepszy.

11 lata 8 miesiąc temu #737652 przez Dave
Ja już po ćwiczeniach, białeczko w postaci białego serka zjedzone.

Słyszę, że Młody się coś kręci :dry: :dry:

Pauluska - ja nie miałam, ale na moich "drugich" kwietniówkach czyli 2011 dziewczyny miały i chwaliły. Je się chyba da potem przestawić jako stolik edukacyjny.
Mojemu by się nie sprawdziło, bo on nawet na macie nie leży, jak już to 2 minuty i po zabawie.

Agat - mam bardzo podobne po Majce, dostałam z pracy jako prezent i też sobie chwalę. Ale z perspektywy czasu nie wiem czy bym nie kupiła jakiegoś takiego 2w1, czyli takie które można z czasem przekształcić w stolik i krzesełko.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #737669 przez creatura
Dawidek i Jasiulek - ciacha ;)

My krzeselko dostaliśmy w spadku niedawno, tylko trzeba jeszcze przeprac.

Dave, daje Leonkowi dwie łyżeczki tej kaszki mlecznej Nestle juz 2 tydz i wszystko jest w porzadku.

Padam, dobranoc:)

11 lata 8 miesiąc temu #737670 przez Magdalena9t
Mój Tomek miał dziś wielki problem z zaśnięciem, jestem padnięta usypianiem go,
mykam do wanny i spać.
Dobranoc :)

11 lata 8 miesiąc temu #737676 przez Dave
ja juz do lozka wskoczylam.

spokojnej nocki kochane:-)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #737687 przez Azja
Pauluska my mamy to centrum aktywności, bardzo sobie go chwale, na macie Jasiek lezy gora 15 minut a przy tym to nawet kiedys godz lezal, jedyna wada jest to ze jak jeszcze sam nie mogl dostac do tych zabawek , trzeba bylo lezec kolo niego i mu to wlaczac bo muzyczka krotko leciala, ale teraz juz sobie radzi sam :) jeszcze nie do wszystkiego dostaje ale juz muzyczki uruchamia :)

Kaikai Dawidek do zacalowania :)

Mlody nie mial dzis dluzej drzemki popoludniowej i padl przed 19, mam nadzieje ze o 5 sie nie obudzi :S

moj spi pod kocykiem czasem pod kolderka, mam dwa spiworki ale jakos jeszcze nie probowal;am go tam ulokowac ale moze trzeba bo on strasznie sie rozkopuje

Agat mam podobne krzeselko dostalismy w spadku od siostry, jej corcia nie chciala w nim siedziec, moze Mllody je polubi :)

dzis mialam powera, maz wrocil z pracy, zabawial mlodego a ja posprzatalam mieszkanie, tak konkretniej a najlepsze ze mi sie spac nie chce, ale chyba trzeba uciekac do lozeczka

dobranoc :)

11 lata 8 miesiąc temu #737712 przez Dave
pobudka:-)

dzien dobry:-)

za nami wzgledna nocka. Mlody juz sie przeciaga i patrzy duzymi,wyspanymi slepiami:-)

11 lata 8 miesiąc temu #737721 przez ilonah
Dzień dobry

My też już wstałyśmy, nocka całkiem niezła, idę zjeść śnadanko.

11 lata 8 miesiąc temu #737736 przez anafora21
Dzień dobry,
U nas noc jak noc, kilka pobudek, najgorzej wieczorem bo odkąd z gór wróciliśmy wybudza się do jakiś czas zanim zaśnie porządnie.

Kobietki mam pytanie, dostałam laktator ręczny AVENT , nadaje się on do czegoś? Może wiecie? ja nie używałam jeszcze nigdy. Na razie leży i się sterylizuje ale ja jestem ciekawska:P

11 lata 8 miesiąc temu #737752 przez Azja
dzien dobry

my pospalismy do 7 :) sniadanko zjedzone, Mlody lezy wpatrzony w karuzele i powoli szykuje sie do pierwszej drzemki :)
ja pieke chlebek i wypatruje sloneczka bo narazie to pogoda kiepska :S

Anafora ja w kwesti laktatora nie pomoge, bo sporadycznie uzywalam, ale i tak najl;epiej jak sama wyprobujesz :)

11 lata 8 miesiąc temu #737760 przez Dave
Anafora - przy Majce używałam tylko tego ręcznego Aventa i mi sie super spisywał. A używałam bardzo często. Jeszcze gdzieś go mam. Ale teraz mam ten mój kombajn LOVI Prolactis, więc tamten poszedł w zapomnienie.

No i ostatnio musiałam kupić wkładki laktacyjne, w aptece mówię że obojętnie jakie tylko nie z Belli i co .... oczywiście tylko te mieli :angry: :angry: frog,frog,frog!!

One są masakrycznie beznadziejne :X :X :X :X :X :X Ciągle wilgotno, mokro i przemakają, zwijają się. Fuj,fuj,fuj!!!!!

Najlepsze to wg. mnie LOVI, Johnson i Penaten.

Młody właśnie zasnął :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #737791 przez anafora21
Dave- u mnie też właśnie zasną. Wypróbowałam i sie jest źle chyba. Tylko ręka boli;p Wreszcie zobaczę ile mam mleczka eheh. Teraz wydaje mi się, że będę mogła iść wszędzie i małego zostawić z tatusiem :lol: Tylko już zapomniał jak z butli się je.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka