- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Domis lapaj buziole:-)

czy Wasze maluchy tez tak chlapia sie w wodzie??
Mateo to tak szaleje,ze cala lazienka plywa a ja do przebierki.
raczki,nozki szaleja i wygibasy na dokladke.
w bujaku to sie mu juz nie podoba,chyba ze mu pozwole siedziec. glowe podnosi i basta. mostki do tego i juz go bedzie trzeba przypinac.
uciekam spac.
dobranoc babeczki
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
u mnie szaro i leje deszcz:-(
nocka oczywiscie z pobudkami, no ale co zrobic. zastanawiam sie nad jakas kaszka na noc, a z drugiej strony cieszy mnie laktacja bo przez te pobudki fajnie cycuchy pracuja:-)
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dave ,mój aż tak mocno nie chlapie, ale macha intensywnie nóżkami i rączkami

Ja już Dawno Tomeczka przypinam na bujaku, już nie raz kombinował jakby tu zwiać

Nocki ładnie przespane za to rano nadrabiamy

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Dominiczku buziaczki

wczoraj wrociismy z Mlodym przed 20 do domu i jeszcze w dodatku usnal nam w wozku w domu sie rozbudzil i zanim go wykapalismy spac mu sie odechcialo i usnal chyba kolo 9, musze wrocic do starych przyzwyczajen bo mu sie rozreguluje na dobre spanie nocne, teraz Jasiek spi a ja wcinam snaidanko:)
czy u Was tez tak wieje brr zimno jesien czuc w powietrzu, a dopiero sie lato zaczynalo

tez sie musze wybrac na zakupy bo butów nie mam na jesien, a pogoda coraz gorsza

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Nocka spoko, teraz Emiśka dosypia, bo pobudziła nas przed 7. Rzeczywiście w pogodzie czuć, że jesień się zbiża. U mnie niby słoneczko pięknie grzeje ale wiatr dość silnie wieje.
Widziałam wczoraj w 5-10-15 fajny kombinezon na zimę dla małej, cena 120zł trzeba się będzie przymierzyć do zakupu. Zastanawiam się tylko nad rozmiarem, bo skoro teraz wchodzi w ciuszki 68 to kombinezon lepiej wziąć na 74 bo skoro ma w nim nawet może do kwietnia pomykać to na pewno podrośnie, jak myślicie?
Ja Emiśke już dawno w leżaczku przypinam bo już dawno zaczęła "wychodzić"

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Ilona - na pewno większy, bo pod kombinezon też jakąś bluzę trzeba ubrać. A na sanki to jest najlepsza opcja. Kombinezon oczywiście jednoczęściowy.
Muszę poszukać po Majce, mam fajny jak nowy. Ale różowy więc Mateo się nie załapie

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Buziaczki Dominiczku :* :* :*
Pogoda u nas nadal brzydka, wieje i zimno :/
Nocka średnia, z cyckami już lepiej, chyba najgorsze za nami, choć do prostej jeszcze daleko. Adaś miał za to dziś problemy z zaśnięciem po nocnych karmieniach, telepał się w łózeczku na wszystkie strony i szybko wybudzał. W ogóle muszę coś zrobić ze szczebelkami, bo on pakuje nogi między szczebelki, dzis w nocy z płaczem się obudził, bo tak nogi tam zaplątał, że się ruszyć nie mógł :/ Ochraniacz mam tylko do połowy długości łózeczka a on wędruje po całym. W nocy powiesiłam koc na brzegu łóżeczka.
Kombinezon mam jakiś puchaty po bratanicy, na szczęście nie różowy

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

U nas nocka z dwiema pobudkami, ale kiepsko coś na noc szlo zasypianie, nie wiem czy to nie przez wieczorne odwiedziny dziadków którzy rozbawili Mikusia

U nas tez mokro, ale i slonko prześwieca, więc może się wypogodzi, poki co o zimie i jesieni staram sie nie myslec

Co do butow, to tego towaru kobiecie nigdy za duzo

Agat, jak u Ciebie? Lepiej z humorami nAdasia? Moze rzeczywiście cos mu za malo?? No cholera wie.....oby nie...
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Agat - koniecznie musisz coś tam ponakładać. Bo na pewno niekomfortowo Aidaho się tam ma jak gdzieś nóżkę wciśnie.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
No wydaje mi się, że już jest lepiej, nie ma walki przy każdym karmieniu. Oby już szło ku lepszemu...Agat, jak u Ciebie? Lepiej z humorami nAdasia? Moze rzeczywiście cos mu za malo?? No cholera wie.....oby nie...
Dave napisał:
Nom,a wciska na potęgę. Ostatnio zasypia trzymając łapkami za szczebelki lub za brzeg ochraniacza, a stópki wystawia za szczebelki z drugiej strony. Kocyk chyba nałożę i pod materac podwinę. Nie będzie może tak miękko jak z ochraniaczem, ale przynajmniej nóg nie wciśnie. A jak nadal będzie miał skłonności to pakowania kończyn nie tam, gdzie potrzeba to chyba zainwestuję w ochraniacz na całą długość łóżeczka.Agat - koniecznie musisz coś tam ponakładać. Bo na pewno niekomfortowo Aidaho się tam ma jak gdzieś nóżkę wciśnie.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Ja kupilam malemu na razie kurteczke na rozmiar 74 a za miesiac juz kombinezon kupie ale chyba jeszcze wiekszy bo te wszystkie ubranka na 74 sa takie akurat 68 to juz za male.
Dawid tez od dawna zapiety w szelki w hustawce bo do przodu sie przechyla.
Wczoraj dalam mu kawalek bananka, nawet smakowal,a dzis kalafior i musze konczyc szybciej z tymi nowymi warzywami bo juz miesko za pare dni bede mu dawac.
Moj lobuziak staje juz na nozki, wcale nie chce siedziec. Dupke tez juz wysoko podnosi jak na brzuszku jest i rączki prostuje. Na kolanach jak go trzymam to na stol wlazi i wszystko lapie.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Kaikai - Dawidek to juz taki bystry i silny chłopak

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tomuś coś nie chce sobie pospać, od 6:45 nie śpi

Kaikai ale fajnie mu urozmaicasz menu

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem