- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Emiśka zasypia i jeszcze coś gada w łóżeczku, mężuś na rowerze a ja chyba skusze się na karmi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Mam lenia i już mi się nic cie chce, idę się myć i spać

Chyba,że Ilonka podzielisz się karmi to zostanę hehe

Dobranoc

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Zmęczona jestem jakoś mocno dziś, a Dave to pewnie pada na twarz po tych chrzcinach...
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hmm ciekawe Agat czemu Adaś ma take problemy przy jedzonku

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
my też juz po chrzcinach, wszystko sie fajnie udalo. Jasiek w kosciele grzeczny, nawet usnal na sam chrzest sie nawet nie obudzil, obudzily go dopiero dzwony w koscielle ale ogolnie wszystko oki

a mi zaraz stopy odpadna, ponad rok nie chodzilam w szpilkach

jutro wrzuce jakies foto Jasieńka w muszce

mam nadzije ze Mlody pospi, bo ja padam, lece zaraz spac, wczoraj padl o 17 i spalismy do 7 (oczywiscei z pobudkami na cysia) az w nocy sprawdzalam czy temp nie ma ale chyba relaksowal sie przed chrztem hihi
dobranoc
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas nocka super, tylko dwie pobudki a ta druga to przeze mnie bo tak mnie pierś bolała, że musiałam budzić Emiśkę o 5 żeby mamusię poratowała

Miłego dnia
- anafora21
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dave i Azja-cieszę się, że wszystko się udało:)My chrzciliśmy w czerwcu więc już dawno zdążyłam zapomnieć hehe ale stresik też był. Tylko my w lokalu więc jedzeniowe problemy odpadły. Chrztu udzielał wujek męża ( jest zakonnikiem) więc msze mieliśmy kameralną, sama rodzina.
My wczoraj mieliśmy gości i tak szybko dzień zleciał. Dominik aktualnie degustuje ziemniaka z dynią. Wczoraj mąż karmił , mówił, że jak tylko zobaczył swoją miseczkę to już się cieszył

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Mateo mial chyba za duzo wrazen i nie mogl spac.
lece cos ogarnac
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Hej ticzerki

Ja sie ogarniam po powrocie, powoli bo z przerwami na rozne poboczne zajęcia no i Mikuś nie zawsze ma tyle cierpliwosci zeby mame puscić do roboty

Ciesze sie ze Azja i Dave pomyslnie przetwały chrzty swoich Aniołow skrzydlatych, i ze Anioly były w anielskich nastrojach. ja podobnie jak Anaforka, juz zapomnialam niemalze jak to było, ale z tego compamietam tez w miarę spokojnie, no i przyjęcia żadnego w sumie bo tylko 3 dziadkow i nasza 5 ka i wiekszośc potraw czyli ciasto i dwa dania ciepłe przywiozla moja mama, więc luzik.
Czyli już wszystkie maluszki mamy święte?

Te ciasta tak smakowicie wyglądały, ze hektolitry śliny utoczylam oglądajac tego bloga, ale kurcze nie mogę poki co zgrzeszyc przez uczulenie Misia, przedwczoraj ufetowalam sie jeżynami, pyyyyyyszne byly, slodziuteńkie, no i juz wczora z wieczora Miki w kropki, ehhhhh
No ale nie ma tego zlego, w ramach rekompensaty za wyrzeczenia zakupilam sobie spodnie w rozmairze.........36

No i koniec przerwy, narazie
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Mlody byla laskawy dla mamusi pospalismy do 8, teraz Jasiek spi ja chwile na kompa i biore sie za mieszkanie bo tak jakby jakis tajfun przeszedl

Agat wspolczuje problemów ze ssaniem Adasia, moze sprobuj odciagnac laktatorem to zobaczysz ile masz pokarmu?? a moze cos zjadlas co zmienia smak pokarmu??
milego dnia choc pogoda przynajmniej u mnie nie zacheca do spacerków
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

My dziś tak sobie leniwie tydzień zaczynamy

Za oknem piździ wiatr(przepraszam za słownictwo)widać,że już jesień nadchodzi

Ilonka , super ,że mężuś ma urlop i możecie się w 3 wybrać na zakupy, ja też miałam taki plan na dzisiaj ale oczywiście mój mąż ma co innego do roboty i obiecał na weekend wyjazd.
A ja tu muszę strój kąpielowy sobie kupić na basen bo oczywiście ten co mam to za mały w cycuchach

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

U nas tez piździawa jak fiks

Co do chrzcin. Jak pisałam wszystko się super udało. Mateo w Kościele był grzeczniutki, pod koniec trochę marudził, ale butelka z herbatką załatwiła sprawę. Polewanie główki nie zrobiło na nim wrażenia, śmiał się

W domku też był grzeczny mimo szumu, gwaru i ogólnego zamieszania, ale jak widać dał upust emocjom wieczorem. Ale cóż, dziś już codzienność i spokój.
Jedzonko było pyszne, aż przy obiedzie się przeraziłam bo wszystko schodziło jak woda. A deserki

Kurka mamy duuuużo zdjęć, bo chrzestny się w to bawi ale nie wiem kiedy jakieś foty dostanę, żeby Wam pokazać.
Joasiu - strój Młodego był luzacki. W sumie zrobiłam miksa. Ubrałam mu białą koszulę, bezrękawnik szary i na teo jasna marynarka no i jeansy. Wyglądał super. Luz i elegancja. W domku go przebrałam bardziej na luzaka, bo ta biała koszula to taka była na styk i nie było mu wygodnie. No i musiał mieć rozpięty pierwszy guzik, bo go karczek nie poszczał

Na razie tyle, za chwilę doczytam i odpiszę.