BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #747445 przez Suzi
Agat, cały dzień o Was myślę :kiss: i też życzę, zeby ten czas przyspieszył maxymalnie, abyscie juz mogli powrocić do normalnosci, też pewnie siwialabym i nie spała ze stresu. Trzymaj się kochana, jestesmy duchem z Wami, całusy dla Adasia i Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #747448 przez Magdalena9t
Agat trzymajcie się dzielnie :kiss: aż w sercu kłuje jak czytam takie wiadomości :( :( :(
Tak jak dziewczyny piszą ,Adaś nie będzie tego pamiętał a wszystko na pewno dobrze się skończy :kiss: moc buziaków dla Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Creatura chyba ja jako jedyna nie pochwaliłam Twojej przepięknej jak z obrazka rodzinki :kiss: :) :blink:
Aż mnie zaciekawiło ile Tomuś waży :unsure: pewnie coś ok. 7 kilo, jutro sprawdzę, ubranka to różne rozmiary,czasem coś się znajdzie na 62 ale częściej na 70,74 ale to dziwne te firmy mają rozmiary :dry: pampersiaki na razie 3 ale spróbuję większe założyć, bo już powoli te wydają mi się małe :blink:

Zdjęcie jutro na bank dodam, bo dziś już nie mam siły, lecę spać,miłej nocki kobietki :kiss: :) :)

11 lata 7 miesiąc temu #747456 przez Dave
dobranoc

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 7 miesiąc temu #747509 przez Dave
Dzień dobry!
No i Maja pojechała :( :( :( :( :( :( :(

Za nami nocka..... lepiej nie mówić. Młodziak budził się, ale jakoś niezbyt chciał jeść, wiercił się, aż w końcu po 4 stwierdził - wstawaj szkoda dnia :cheer: :cheer: :cheer: No więc bujałam go leżąc w łóżku. I lekko jestem niewyspana B) B) B)

A teraz sie śmieje do nie jak głupi do sera :silly: :silly:

Wczoraj całe popołudnie i wieczór się tak chichrał, że szok :side: :side: :side:

Kurka zimno :( :( :( :(

Jutro w końcu mają nam robić te kaloryfery i chyba zaczniemy wieczorami przepalać, bo jest nieprzyjemnie w domu.

Pogoda taka nijaka za oknem.

Miłego dnia, uciekam się ogarnąć :)

11 lata 7 miesiąc temu #747545 przez ilonah
Dzień dobry

U mnie dla odmiany od czasu do czasu świeci słoneczko ale widze deszczowe chmury na horyzoncie więc pewnie się rozpada. Emiśka buja się w leżaczku ogląda książeczke i pluje aż ma całą buzię mokrą :silly: W nocy ładnie spała, oby jej się nic nie pozmieniało.

Miłego dnia i dużo przytulaków dla Agat i Adasia :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #747614 przez Magdalena9t
Dzień dobry :)
pogoda dziś u nas nijaka B) ale wyjdziemy sobie na dwórek, kupiłam parę cebulek tulipanów i będzie trzeba posadzić , trochę już późno, mam nadzieję,że coś z tego będzie :blink:
Ale najpierw ogarnę buraczki,które wczoraj zebrałam :)

Zaraz dodam foto moje i spróbuję dodać filmik Tomeczka jak się śmieje :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #747621 przez Magdalena9t
I sorry za "samojebkę" do lustra :silly: :silly: :P
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #747623 przez ilonah
Madzia śniło mi się dzisiaj, że Twojemu Tomeczkowi wyszły dwie górne jedynki :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #747626 przez ilonah
Wow Madzia nieźle, podoba mi się :)

11 lata 7 miesiąc temu #747629 przez Dave
Madzik - super fryzurka :side: :side: :side: :side: :side: :side:

Młody mi usypia. Ja w międzyczasie składam reklamację na moje meble łazienkowe, bo "pęcznieją" :ohmy: :ohmy: Obiad mam z wczoraj więc z głowy :P :P :P A i mam w planie porządki u Majosa w zabawkach. Połowę schowam, za jakiś czas wyciągnę :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #747630 przez Magdalena9t
Ilonka najpierw niech dolne wyjdą :silly: :)
Dzięki, teraz przynajmniej szybciej mogę się ogarnąć :)

Nie potrafię dodać filmiku :dry:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #747663 przez kaikai
Hej

Mój waży 7,800 i nosi rozmiar 74,a pieluszki 4 juz od dawna. W 3 rozmiar miesci się, ale odciskają mu się bardzo gumki na nóżkach i przeciekają po bokach w nocy.

A tu foteczka Dawidka śliniaczka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #747667 przez kaikai
Madzia świetnie wyglądasz :)

11 lata 7 miesiąc temu #747669 przez Dave
Kaikai - Dawidku czarujesz oczkami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #747699 przez agat
Madziu świetnie wygladasz, fryzurka chyba podobna do mojej :)
Dawidek mś boskie oczy :*

Ja dziś z rana zalamanie kolejne przeszłam bo ma obchodzie znowu wielkie oczu zrobili jak wspomnialam o tym zabiegu. Aż się poryczalam z tej bezsilności, bo siedzimy z dnia na dzień i nic nowego się nie dzieje. Na szczęście niedługo później lekarz przyszedł oglądać ten ropien i wszystko nam wyjaśnił (też zajebiscie, po 4 dniach pobytu w końcu nam ktoś wyjaśnił co małemu dolega). Ropien się już zagoil prawie, więc mogliby nas wypuścić ale jest tą przetoka (czyli ten ropien łączy się z jelitem) i trzeba ją naciąć bo inaczej niedługo wrócimy z kolejnym ropniem. Zabieg nie jest długi, ale trzeba go zrobić dokładnie, ptzetoke naciac wzdłuż i uważać, by żaden jej fragment nie został, bo się odnowi, no i uważać by nie naruszyć zwieracza odbytu. Jutro mamy mieć ten zabieg i później dzien, dwa i mamy wyjść. Najbardziej przeraża mnie tą narkoza :( :( Trzymajcie kciuki za nas jutro rano, żeby wszystko poszło dobrze i maluszek obudził się zdrowy i uśmiechnięty.
Dobra wiadomość jest też taka, że antybiotyk, który dostaje od 1 dnia dziala na bakterie, którą była w posiewie (wyszła bakteria coli, którą każdy ma w przewodzie pokarmowym). Także bierzemy już 4 dzień odpowiedni antybiotyk.

Boże, byle przetrwać jutro...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka