- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
ja kilka tygodni temu zmienilam mleko na bebiko 2. Na poczatku przez kilka dni maly robil wiecej kupek takich luznych i gdy mialam zamiar powrocic do poprzedniego mleka, wszystko sie unormowalo i teraz juz jest ok. Wczoraj P kupil w biedronce bebiko spokojny sen z dodatkiem kleiku. Ale i tak na noc dodalam do butli kaszke. W smaku sie nie rozni od zwyklego. Probowalam tez bebiko 2R ale zle sie rozpuszczalo i trzeba bylo mocno mieszac zeby grudek nie bylo. Wiec dla nas najlepsze jest zwykle bebiko 2.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A i jeszcze pamietam ze po Bebilonie 1 ulewal wiecej.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Agat Jasiek tez ostatnio jakis bardziej marudny najepiej zeby kolo niego cały czas leżec i zabawiac i to oczywiscie co chwila czyms nowym, a w ogole to najlepsze by było noszenie na rekach królewicza ale przed tym sie wzbraniam, ale wiadomo czasem trzeba

w ogole znacie moze jakies zabawy dla połroczniaków, bo mi juz powoli pomysłów brakuje

moj M dzis jak jest cały dzien w domu i Mlody taki troche marudny, stweirdzil ze podziwia kobiety, ze maja tyle cierpliwoscie zeby sie zajmowac dziecmi, wiedzial ze to ciezka praca ale ze az tak to nie
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Chciałabym, żeby mój tak stwierdził...moj M dzis jak jest cały dzien w domu i Mlody taki troche marudny, stweirdzil ze podziwia kobiety, ze maja tyle cierpliwoscie zeby sie zajmowac dziecmi, wiedzial ze to ciezka praca ale ze az tak to nie

Adaś też dziś maruder na maxa, sam nie posiedzi, nie pobawi się, na rączkach by najchętniej cały dzień spędził...
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Emisia śpi, ja popijam karmi i relaksuje się. Emilka praktycznie całą drogę do domku przespała, budziła się tylko wtedy gdy się zatrzymywaliśmy, chyba jazda samochodem tak ją usypiała. Muszę pochwalić moją córeczkę bo bardzo grzeczna była na tym wyjeździe

Dave dużo zdrówka dla Majosa

Wrzucam Wam cioteczki kilka Emilkowych zdjęć

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mój maruder nadal marudzi, tzn teraz już śpi, ale gdy nie śpi to zrzędzi. Chyba mu górna jedynka idzie, bo znowu wcina wszystko co się da.
Mam dylemat, nie wiem co zrobić z jego niejedzeniem. Poczytałam trochę, popytałam i jedni mówią, by starać się dawać codziennie choćby 2 łyżeczki, a drudzy by dać spokój z zupkami na jakiś czas i dać dziecku odpocząć. Chyba powoli skłaniam się ku drugiej opcji, bo on już nic a nic nie chce zjeść, 3-4 łyzeczki jestem w stanie mu wcisnąć, gdy uda mi się "złapać" otwarta buzię. A to chyba bez sensu, bo i dziecko się zraża do jedzenia i mnie nerwy siadają. Także chyba zrobimy sobie przerwę od zupek i łyżeczki (poza kaszką, bo ładnie wcina). Będę mu za to starała się dawać czasami jakieś warzywko w kawałku do pochrąpania (choć marchewką wczoraj wzgardził).
A tak moja dżdżownica froteruje mi podłogi

Sorry za kąt

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Emilka grzeczniejsza jeszcze niż była, a kawalerowie kwietniowi coraz bardziej marudni, ale to faceci to moze dlatego

Agat super Adaś pełza, Jasiek smiga tak samo, nie wiem czy Twojego tez ciagnie do rzeczy których nie powinien np. lizanie nogi od stołu i co go odloze w inne miejsce ten zaraz wraca tam z powrotem

Dave zdrowiejcie

uciekam spać, ciekawe jakie aktrakcje nocne mi dzis Kawaler zaplanował ??

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Adaś podnosił tyłek, ale od 2 dni zaprzestał i skupił się właśnie na pełzaniu. Oczywiście, że zakazane owoce są najlepsze, Adaś lubi atakować kable i pozerac moje kapcie

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u nas nocka ok, wstalismy po 6 wiec nie jest zle, teraz powoli szykujemy sie do 1 drzemki

cisza tu jakas dzis, nie mowicie ze wszyscy jeszcze spicie

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mam włączony TVN i zaraz mnie szlag trafi jak patrzę jak Pieńkowska DDTVN prowadzi :/ Wellman&Prokopa fajnie się ogląda, ale jej nie trawię.
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My dziś do 8 pospaliśmy wszyscy

Miłego dnia babeczki
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Dave dużo zdrówka dla Majosa

Emilka jaka ślicznotka,najgrzeczniejsza tu królewna wśród naszych brojarzy

Agat, widzisz jak ładnie Adaś pomaga Ci w czyszczeniu podłogi

Wczoraj byliśmy na urodzinach u brata, trochę później przyjechaliśmy i kąpiel Tomeczka nam się przesunęła o godzinę i już myślałam,że będzie marudzenie a on fajnie się w wannie bawił, sam się przekręcał z placków na brzuszek trzeba było go bardzo pilnować

Aktualnie ma drzemkę , więc lecę się szybko ogarnąć póki mam chwilę.
A i jeszcze do becikowego , już zapomniałam że dostałam

Miłego dnia

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
pozniej odpisze