BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #797668 przez Dave
Monia - super :lol: :lol: :lol: też miałam dla Majosa taką szczoteczkę, muszę zakupić, bo tamta to szczotka, a one są dość fajne dla małych łapek. Mam tę silikonową no i ciut większą.

Oj, buty to ja też mam wiekowe :dry: :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #797684 przez Suzi
No i znowu filmiku obejrzeć nie mogę :( znika jak dotknę ekran :cheer: ale żeby było smieszniej głos Moni zachecajacej Tosia do pokazania jak sie myje ząbki slyszę..... :cheer: :cheer: :cheer:
Za okno z tym sprzętem bo mnie wq&@€&$#%%£¥#+ :angry:

11 lata 5 miesiąc temu #797691 przez Dave
suzi-mam tak samo.

uciejam spac. Maja mi tu chrapie:-)

11 lata 5 miesiąc temu #797730 przez monia89
Witam. U nas zapowiada się piękna pogoda wiec pewnie spacerek zaliczymy.Antos wieczorem zasną dopiero po 22 i wstał o 7 pozytyw taki ze w nocy raz jadł. Miego dnia życzę.

11 lata 5 miesiąc temu #797732 przez Dave
Dzień doberek :)

11 lata 5 miesiąc temu #797803 przez agat
Hej :)
Nie miałam netu z rana, ale już na szczęście działa.
Mróz za oknem, śniegu brak. Patrzę na robotników budujących blok przed moim oknem i aż mi ich szkoda. W sumie nie powinno, bo blok zasłoni mi piękny widok z okna, no ale co oni winni :P

Nocka ok, pobudka przed 8, więc nie narzekam :)

Moniu Antoś świetnie myje ząbki :)

Lejdis może wam jakiejś wtyczki brak i dlatego filmiki nie idą?

11 lata 5 miesiąc temu #797826 przez Dave
Agat - mam nadzieję, że blok nie będzie Ci robił cienia, bo to już w ogóle szkoda.

Ja w tablecie nie mam wtyczek, bo mi mąż odinstalował, a jak chciałam zainstalować to mnie w bambuko ładowało i tyle. więc jak jest coś do obejrzenia, to czekam na wolnego kompa :laugh:

Młody zalicza drzemkę, a ja pichcę obiadek :laugh:

Słonko pięknie świeci, mroźnie, akurat na uodparniający spacer a my co... zasmarkańce :(

Matiemu nic nie przechodzi i obawiam się, że w piatek znów nas wizyta czeka. Jeszcze się łudzę, że syropki zaczną działać, bo wizja antybiotyku mi się nie podoba.

Moje dziciaki jeszcze nie wiedzą co to jest i oby jak najdłużej taki stan pozostał.

11 lata 5 miesiąc temu #797839 przez agat
Dave jakiś cień na pewno będzie, ale jak słońce będzie wysoko to nie powinno być źle, bo mieszkam na samej górze. Gorzej, gdy słońce będzie niżej. No ale zobaczymy, nic nie poradzę przecież.

Mam nadzieję, że obejdzie się u was bez antybiotyków, Adaś niestety już poznał co to antybiotyk, w szpitalu dostawał :/

11 lata 5 miesiąc temu #797844 przez Dave
Wiem, że nic nie poradzisz, ale tak pytam, bo sama uwielbiam słońce. Dawniej mieliśmy wszystkie okna (prawie) na południe, a teraz jedno u Majosa. No i bez balkonu i strasznie mi tego brakuje.

Mam nadzieję, że nas ominie taka kuracja.

Dziewczyny, pichcę obiad - barszcz - i mi się pytanie nasunęło, czy robicie np. na wigilię same zaczyn na taki barszczyk, czy z torebkowego jedziecie??

11 lata 5 miesiąc temu #797863 przez agat
W sprawie Wigilii się nie wypowiem, bo nic nie robię, gdyż mama z teściową szaleją w kuchni :P Ale jak robię barszcz na co dzień to bez zadnych torebek - bulion na zeberkach, buraczki :)

11 lata 5 miesiąc temu #797896 przez Dave
Ja też na buraczkach. Ale niby się taki zakwas czy coś robi;)

Ja jeszcze nie wiem jak to będzie z tymi świętami.

11 lata 5 miesiąc temu #797972 przez creatura
Cześć Dziewczynki :)

Ostatnio coś mi czasu brak na pisanie i tez mecze się na tablecie, bleeeeeeeee :dry:

Suzi, sharnij się poradami wujka fizjoterapeuty, bo na tym samym wozie jedziemy, a my (tzn. Leos) to siedzi nawet jedno miejsce za Mikulcem ;)
Tak, tak czekamy na testy nowości fotelikowych :woohoo:

Azja, jakie ćwiczenia robicie na piłce? Leczenie na brzuchu i bujanie czy coś jeszcze? Leo pokochał piłę.

My dalej bez zębów, także szczoteczki i pasty na razie nam obce.

W niedziele brykne sobie z bratem do Wrocławia (sasasasasasasa), emek i babcia pobawią Leonka. Mam trochę mleka w zapasie, ale postawili mi warunek że w razie czego (nie wiem czego : mojego zaginięcia, porwania czy cuś) w domu ma być mm :blink: muszę szybko zakupić i zrobić próbę czy syn zechce spożyc :side:

Monia, filmik mi znika, buuuuuuuuuuuuu

Agat i Monia, ale zakupowe szaleństwo, a widać ze wasi mężowie węża w kieszeni nie nosza :lol:

Dave, o kurka, a może by jakieś inhalacje? Będę monotematyczna, ale jaglanka karm Matiego, to naturalny antybiotyk i odsluzowuje organizm.

No i książę wstal.

11 lata 5 miesiąc temu #798019 przez Dave
Mąż przyjechał... poszedł spać... podczas usypiania Młodego...

Maję też uśpiłam, bo miała przerwę w nocy i już nie było jej rady.

Creo - ja nie mam czasu na tę jaglankę. Chyba że mi tu jeszcze raz zapodacie wszelakie sposoby jak ją zrobić,to może się skuszę.

Miałam coś pisać, ale wyleciało mi.

A co do prezentów, to dla Młodego chodzi mi to po głowie.
www.smyk.com/smiki-motyl-kostka-sorter-z...-dla-dzieci-p#review
w tv to zobaczyłam i jakoś mi się spodobało. Szkoda, że nie jest ze 20 zeta tańsza jeszcze :side:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #798027 przez ilonah
Ja się dopiero witam gdyż do południa była u nas niania do Emilki i nie było jak pisać. Ogólnie spoko babeczka, fajne się małą zajmowała, bardziej uważała na nią niż ja :silly: zaliczyłyśmy też wspólny spacerek. Boję się tylko jak będzie z usypianiem Emilki, bo kobietka była chętna ją lulać na rękach ale ja powiedziałam, że ona zasypia sama w łóżeczku, ale wiadomo Emilka zainteresowana była nową osobą co była w pokoju i kiepsko jej wychodziło zasypianie ale jak tylko niania wyszła z pokoju to w minutę mała spała aż kobieta się zdziwiła :blink: Mam nadzieję, że dziecka mi nie zepsuje :S

Monia - świetnie Antoś radzi sobie z myciem ząbków, super :)

11 lata 5 miesiąc temu #798150 przez creatura
Dave, gotujesz kasze a potem miksujesz z sokiem albo owocem w zależności czy Mati woli łyżeczka czy z butelki. 1/3 szklanki kaszy, na sitku przelej wrżatkiem, potem dobrze przeplucz zimna woda ( ten zabieg pozbawia kasze goryczy), w garnku zalej szklanka wody i od wrzenia gotuj 20 min. Wbrew pozorom to szybkie i łatwe. Jeszcze szybciej jest kupić Holle ale z netu będziesz cźekac bo w sklepach nie ma.,

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka