- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Emi śpi już ponad 1,5 godziny normalne szok

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Kaikai na zupki nadal mamy bunt, dałam sobie spokój ze słoiczkami, bo on nie chce nic papkowatego i zblenderowanego. Za to zje kilka kawałków marchewki, ziemniaczka a nawet mięska, które daję mu widelcem ze swojego talerza. Także idziemy w tym kierunku i dziś ja mam zupę szczawiową, a młody zupkę z marchewki, kalafiorka i ziemniaczka (w kawałkach), do tego ugotowanego łososia. Szału nie będzie, dużo nie zje, ale lepsze to, niż nic

Suzi na nocki nie narzekamy ostatnio

Mój maluch też fajny ostatnio jest, pogodny bardzo, sam się potrafi sobą zająć przez jakiś czas i mało zrzędzi

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

Kakikai - no tak jakoś się stereotypy wkradają od malego, że babki w kuchni zaiwaniają (chociaż kucharzy tez sporo jest

Też pisałam, że Mati jakoś z rana to apetytu nie ma. Zazwyczaj od południa mu lepiej idzie.
Ilonka - super, że takie godziny pracy

Mam nadzieję, że mój mały też za niedługo sami się trochę pobawi, bo teraz to cały czas musi go ktos zagadywać.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A słyszałyście o tej sprawie z opiekunką? Wczoraj w wiadomościach słyszałam, że kobieta zostawiła 4-miesięczną córkę z opiekunką i gdy wróciła dziecko nie żyło. Wstępne oględziny wykluczyły zabójstwo, bardziej to wygląda na zakrztuszenie się. Tragedia ogromna, ale najgorsze, że matka dziecka znała tylko imię tej opiekunki

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

dlatego trudno, ja będę siedzieć z Misiem aż pojdzie do przedszkola, no chyba że babcia zbierze siły, ale wątpię.
kaikai, no nie dość że sliczny ten Twoj Dawidek jak z obrazka to jeszcze grzeczny i sam się bawi, no zazdroszczę i czekam ,WYCZEKUJĘ tego etapu u nas.......Mikuś niezmiennie tyran, sam sie nie bawi a jeszcze jak mu sie ńie podoba lub sie nudzi to sie nauczył tak przeraźliwie wrzeszczeć ( nie płakać, WRZESZCZEĆ, bo bez lez sie to odbywa, po prostu wrzaskopisk

Agat, a po co Wam papki

Miki sie dlawi najmniejszą cząsteczką, nie przełknie, nie wiem , pewnie sie boi tego, poki co papkujemy

Ale obiadki papkowe wcina bardzo chętnie, nawet bez zabawiania, dziś ze 250 ml. Coś za coś

Dave, ja nic specjalnego wczoraj nie kupowalam, ot zwyczajne rzeczy, tylko ten prezent gwiazdkowy dla Mikiego był extra rzeczą. Chcialam wykorzystac rę znizke do reala, wiec poza real nie wyszlam, poza tym czas mnie gonił. Kupilam Misiowi ze 30 słoiczkow i spbie z 10 par majtek

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W biedronie są promocje na produkty spożywcze dla dzieci, wszystkie kaszki, deserki, itp dużo tańsze. M.in. Bebiko 500g za 15zł.
Młody u teściowej, my z mężem pojechaliśmy na zakupy, mąż jeszcze coś miał załatwić, a w drodze powrotnej ma po niunia zajechać.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przygotowuję fotki do albumu adasiowego i nie mogąc wybrać pojedyńćzych z ogromu zdjęć na dysku, postawiłam na kolaże

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
co do przeżuwania to moj tez preferuje najlepiej papki, bo jak trafi na wiekszy kawałek to albo sie dławi albo ma odruch wymiotny

niesłyszałam o tej opiekunce ale az mnie ciarki przeszły jak przeczytałam

bylismy z M na miescie 1,5 godz Mlody został z babcia i jak wrocilismy to prawie spał tak go babcia "wymeczyla", szkoda ze nie jest mama na emeryturze to przynajmniej nie martwiłabym sie z kim dziecko zostawic

dzis Jasiek znowu mnie zaskoczył lezał na plecach podniosł glowe, oparł sie reka o podłoge tak z boku i sie podniosł do siadu, ale jeszcze sie chwieje jak siedzi, ale pierwszy raz mu sie udało z płaskiego podniesc

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

to i ja pare fotek wrzuce poczynan Dżona

musiałąm połozyc te poduszki pod oknem bo jakies kable tam leca i jasiek je namietnie szarpał, a tak to maja z kotem legowisko do patrzenia przez okno

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na jednej nóżce

to jest jego uubiona pufa na której sie tak gimnastykuje a faktycznie jest po to postawiona zeby nie pezłal do kuchni bo mamy z pokojem polaczona
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Kurka to Bebiko, rzeczywiście w dobrej cenie. Szkoda, że znów bez auta jestem

Azja - Mój Mateo też dziś akrobacje robił, i również udało mu się usiąść samemu. Potem siedział, oparł sie na jednaj ręce, nogę podkurczył, pobujał się tak jakby chciał ruszyć na czworaka i ponownie usiadł

Dżonatan wymiata, super sobie radzi. I jaka fajna fryzurka się mu robi

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jasiek super sobie radzi z tym stawaniem, a fryzurka rzeczywiście bombowa