- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ciężki dzień, niby lepiej po antybiotyku ale zmienne nastroje Tomeczek ma, raz jest spokojny, raz nie wiadomo o co chodzi, słabo z apetytem ,nawet ulubiona "piersiówka"jest bez szału

Agat świetne zdjęcia, a Adaś na zdjęciu ostatnim świetna mina aż się uśmiałam jak zobaczyłam

i ten fajny kapeć koło zielonej wanienki

Jasiu też słodziak, nasz mały paker

Tomeczek jak na razie śpi, ja chciałam dać jakiś znak życia, ogarnę szybko w domu coś i do łóżka się wygrzać.
Miłego wieczoru

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Suzi naprawdę super zakup!
Agat super pomysł z tymi kolażami

Jaś jaki akrobata

no i zapomniałam....
a co do powierzania dzieci opiekunką ja trochę pracowałam w tym zawodzie i na różnych ludzi trafiałam ale jedną mamę zapamiętam do końca życia
mama w pl tata zarabiający kaskę za granicami dziewczynka 3 m-e zazwyczaj pierwsze spotkanie polega na poznawaniu się a tu no masz tu pieluszki mleko tu jest pokoju tu kuchnia itp itd przecież jesteś opiekunką koleżanka mi Ciebie poleciła dasz radę wrócę o 19 Wikunia ma kąpiel o 18.30 i co nim zdążyłam zareagować zostałam z dzieckiem na rękach i bez mamy w mieszkaniu na szczęście dziecko anioł dałyśmy radę i tak opiekowałam się małą po południami miesiąc (bardzo się polubiłyśmy z Malutką i szkoda było mi jej że ma taką mamę) ale miarka przebrała się gdy "mama" chciała "podrzucić" mi małą na weekend za 1000 zł i po moich słowach że nie godzę się i że musimy zakończyć współpracę jakimś cudem zdobyła mój adres (przez miesiąc nie poprosiła mnie o dane o adres referencje nawet nie zajrzała w dowód a ja miałam wtedy niecałe 19 lat....)
i patrze piątek a ona z pakunkami Wikunią dzwoni domofonem wpuściłam ją na podwórko i czekałam na dzwonek do drzwi a tu cisza ja patrze mała przed drzwiami z tobołami a mama gdzie?! uciekła do samochodu i dzwoni do mnie że napewno dam radę że w torbie mam klucze od domu kasę i że tel jest wyłączony bo ONE są u jej koleżanki ja kazałam jej wrócić natychmiast a ona żebym nie świrowała bo dam radę i dorzuci mi w ndz coś ekstra koniec rozmowy nie odbierała ode mnie telefonów w pierwszym momencie chciałam zadzwonić po policje ale szkoda było mi malej bo czekało by ją pogotowie opiekuńcze więc zadzwoniłam do naszej wspólnej znajomej opowiedziałam jej historię (kobieta z krzesła spadła bo moja pracodawczyni taka niby kochająca mamusia... )dała mi nr do męża mąż myślał że to żart ale gdy telefon przejął mój M (aktualny) to już do śmiechu mu nie było.... wrócił na drugi dzień do Pl i mam w nim przyjaciela do dziś

A "mamusię" wyrzucił z domu gołą i wesołą.
Od tamtej pory uważnie patrzyłam na moich pracodawców,,,,,
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Mati buziaczki siedmiomiesieczniaku

u nas standardowo pobudka przed 6

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
U nas właśnie pierwsza drzemka się zaczęła. Nocka średnia, dużo pobudek. Muszę spróbować dać mu butlę w nocy a nie tylko cycka. Może jest głodny, może chce się poprzytulać, nie wiem.
Pogoda jakaś średnia

Stwierdziłam, że nie ide do lekarza. zobaczymy do poniedzialku. tak jakby mniej kaszle, temperatury brak. Maja tez katar tylko, wiec omijam slube zdrowia ile sie da.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A to mój Tuptuś :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Mateuszku buziaczki dla Ciebe siedmiomiesięczniaku i dużo zdrówka

Monia super Antoś tupta, tak delikatnie

U nas też dziś w nocy dużo pobudek było, nawet dziąsełka Emi żelem smarowałam bo myśałam, że może ją bolą bo ząbki może wreszcie idą, piersi mi też zmasakrowała. Niania usypia małą a ja nasłuchuje.
Miłego dnia
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u nas druga drzemka, Jasiek chyba przez to wczesne wstawanie sam jest szybko zmeczony i odsypia

słonce swieci wiec jak kawaler wstanie idziemy na spacerek, a po poludniu na kontrole bioderek
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Dave od kiedy wprowadziłam butlę na noc mamy tylko jedną pobudkę w nocy na jedzenie. Ale chyba Dawidek Kaikai budzi się 2 razy.
Moniu tuptuś pocieszny, jak nóżkami przebiera

A ta historia, którą opisałaś jest niewiarygodna

My pospaliśmy do 8, teraz pierwsza drzemka się zaczęła. Pogoda chyba w miarę znośna, także pójdziemy na spacerek, zajdziemy do biedronki po zapas Bebiko. Nie wiem o co chodzi, ale mleko z pudełka które kupiłam wczoraj jest słodsze i smaczniejsze niż z wcześniej kupowanych. Czyżby były jakieś różne rodzaje? Wiem, że jest 2R, ale brałam normalną 2...
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
to chyba ta sprawa o której pisalyscie normanie brak słów
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agat jakby mi ktoś też opowiedział coś takiego to też bym nie uwierzyła

nic umykam na uczelnie miłego dnia Kochane.