BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #799236 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) melduję się

Jeny aż się nie chce czytać takich historii :(

Tomulek śpi, wydaje mi się,że jest już troszkę lepiej, przynajmniej widać to po nockach bez częstych pobudek, jeszcze jest kaszelek, zamówiłam inhalator w środę, myślałam,że dziś będzie a tu sms od kuriera ,że w poniedziałek dopiero, jeny tak długo czekać :dry: :dry:
ale będzie już na zaś,

lecę ogarnąć łazienkę :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #799239 przez Suzi
hej :)

Jakies straszne historyje tu krolują od rana :cheer:

MATI, łapaj przystojniaczku swoją siodemeczkę :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A ja wczora z wieczora mialam wychodne z kolezanką z pracy :lol: , poszlysmy sobie do knajpeczki, wtrząchnęłyśmy pizzunię, nagadałyśmy się za wsze czasy i wrocilam po 23 :laugh:

No ale tak jak przypuszczalam, po zakonczeniu karmienia, spadl mi kaganiec i cale zarcie moje :P i sa juz tego niestety smutne na wadze fefkty, więc jest twarde postanowienie, ze caly Adwent spędzę bez cukru i pszenicznych specyjalow, bo zal, straszny zal byloby tak latwo i szybko stracic to co się cięzkimi wyrzeczeniami zyskalo :huh: ,
Bo co jak co ale tyję to ja z prędkościa światła :P odwrotnie proporcjonalnie do szybkości chudnięcia :angry:
Ehhhhh, życie....

11 lata 5 miesiąc temu #799325 przez Dave
Dziękujemy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jakoś rano mi wyleciało z głowy, że dziś 29 :lol:

Nawet nie czytam tego artykułu, wizja kolejnej "Madzi" mnie przeraża. A ta piU&^$^#$$ jej matka to powinna dawno kwiatki od spodu wąchać!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #799356 przez Magdalena9t
O Mateo boski Mateo
już Ci 7miechów stuknęło
Życzenia ode mnie i Tomka
Dużo całusów i słonka :kiss: :kiss: :kiss: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #799423 przez agat
Madzia Mickiewiczem pojechała :D :D :D

My już po spacerku. Coś się Adasiowi poprzestawiało i nie śpi już długo na dworze. Wcześniej nawet do 2h spał na spacerze, godzina to minimum, a dziś 30 min :/ Zresztą od kilku dni podobnie.
Zrobiłam zapasy w Biedronie, 2 paki Bebiko wzięłam, kilka kaszek i deserków. Są mega pudła Dady też w dobrej promocji, ale już nie miałam jak zabrać, b na głowie musiałabym nieść :P

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #799471 przez kaikai
Hej

Buziaczki dla Mateuszka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agat w sumie dobrze, ze Adaś juz takie dorosłe chce jesc jedzenie, ma już żąbki to niech się uczy żuć :) to pozytywnie wplywa na rozwój mowy.

O tych opiekunkach co pisalyscie to tragednia, juz nie bede się wypowiadac tz. wypisywac ;)

Suzi moj tez ma czasem fazy na krzyk i drze sie ze uszy bolą ale lezka nie poleci :laugh:

Agat fotki zajeb.... :laugh: bardzo mi sie podobają, a najbardziej te z krasnoludkiem i olbrzymem :laugh: :laugh: :laugh: super to wyszlo :laugh:

Azja Twoj Jasiu pedzi jak burza, za tydzien juz na rowerze bedzie jezdzil ;) :laugh:
Moj dzis też usiadl pierwszy raz sam, z pozycji na czworaka :)
A foteczki tez super i maly jaki zadowolony, a kot woli obserwowac z bezpiecznej odleglosci :)
Moja Buba tez zawsze obserwuje Dawida, ale bardziej czeka az coś przypadkiem wypadnie mu z rączki- chlebek, chrupek :)

Monia, Antos to samo, za tydzien bedzie jezdzil na rowerze :blink: :laugh: , ale ladnie nozkami przebiera :)

Madziu życze zdrowka dla malego :kiss:

Suzi to się wyszalalas wczoraj az zazdroszcze, szczegolnie tej pizzy, zjadlabym, a na diecie jestem oj oj oj, ale mi apetytu narobilas.

Dave moj Dawid je o 24 i o 4 , zla jestem ze tak sie przyzwyczail, bo potem do 12 w poludnie nic nie che jesc, przestawilo mu sie cholercia.

Tez dzis wysle P do Biedronki po zapasy mleka i kaszek :)

Koncze bo mlody się obudzil i mi tu gada juz :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #799519 przez ilonah
No Madzia ale wierszyk pochwalny ułożyłaś na cześć Mateuszka, masz talent :lol:

Ja normalnie obrobiona jestem przy tej niani aż szok. Domek posprzątałam weekendowo, zakupy zrobiłam, placek upiekłam, przygotowałam mięsko do sałaki kebabowej na jutro bo mamy gości i obiadek zrobiłam. Emisia w tym czasie bawiła się z opiekunką i nawet była z nianią na spacerku, obie wróciły :blink: a teraz zalicza trzecią tego dnia drzemkę.
Ja w Biedronce zrobiłam zapas kaszek, obiadków i deserków. Szkoda, że tam hippa już nie mają.

11 lata 5 miesiąc temu #799567 przez kaikai
Ilonka fajnie ze niania sie spisuje :)

Ja chyba poodkurzam bo juz nie wiem w co sie bawic z malym a marudzic zaczyna.

11 lata 5 miesiąc temu #799568 przez kaikai
Ilonka fajnie ze niania sie spisuje :)

Ja chyba poodkurzam bo juz nie wiem w co sie bawic z malym a marudzic zaczyna.

11 lata 5 miesiąc temu #799630 przez Azja
Magda wierszyk super, zdrówka dla Tomeczka:)

my dzis pospacerowalismy, słonce ładnie swieciło, było przyjemnie i w koncu Jasiek znowu lubi w wozku jezdzic :)

byismy na bioderkach wszystko oki nastepna wizyta za 4 miesiace :)

Agat z bebikiem tak nie mialam ze inny smak ale jak ostatnio kubiłam kaszke bananowa z bobovity jest bardziej bananowa niz ostatnio, wiec moze cos im sie czasem inaczej sypnie :silly:

Mlody mi zaczał usypiac na kolanach o 17.3 wiec szybko do kapieli, kasza i 17.50 juz usnał :) wiec pewnie o 5 pobudka :S M poszedł na imprezke z pracy, jakis pan odchodzi na emeryture wiec pewnie wroci w nienajlepszym stanie B) wiec rano mi małego nie zabawi :S

od kilku dni jak mlody sie zrobil taki predki, zebym mogła cos zrobic wlaczam mu piosenki na yt dla dzieci (wiem ze to nie pedagogiczne no ale co zrobic ) i hitem u nas jest
siedzi spokojnie nawet na 3 powtórkach :P

Ilonka super ze z niania wszystko oki :)

chyba odpale sobie karmi i biore sie za ogarnianie mieszkania, bo wyglada jakby bomba wybuchła :cheer: :X

11 lata 5 miesiąc temu #799675 przez ilonah
Hahaha Azja jak Ty wpadłaś na tą muche w mucholocie? Zabawna piosenka.
Emi śpi, mężuś też na imprezce firmowej a mi oko już leci. Lecę pod prysznic i może w łóżku jeszcze coś pooglądam o ile nie usne :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #799746 przez Dave
Mateusz dziękuje za piękne życzenia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wpadam tylko na chwilkę, jakaś zmęczona jestem. Przysnęło mi się jak usypiałam Maję i pozbierać sie nie potrafię.

Spokojnej nocki - buziaki.

p.s. fota będzie. Specjalnie pstryknięta, ale wrzucę jutro :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #799786 przez monia89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #799798 przez Suzi
Jasiulku siedmiomiesięczniaku, lapaj choćby przez sen :blink: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Siedem miechow przelecialo
I Jasiowi wrazeń mało!
Lezeć?-koszmar!
Siedzieć?-nuda!
Moze mi się stanąc uda?
Jak pomyślał tak i zrobil
Czym kwietniaki starsze "pobil"
:lol:

11 lata 5 miesiąc temu #799803 przez Dave
tankowanie:-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka