BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 2 dni temu #640429 przez KaRoLiNaaaaa
Nie nie ma żadnego uczulenia i wcale nie przesiąkają, ale nawet z tego co zauważy to pieluszki z pampersa są tańsze bo za 43sz w rossmanie zapłaciłam 22zł a za 28sz DADA 15zł

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 dni temu #640437 przez kasiaq81
a wiec moze troszke o sobie napisze...mam juz dwoje dzieci,dwoch chlopcow Marcel ma 12 a Kuba 8 lat... A teraz czekamy na corunie na imie bedzie miala Adusia. CC bede miala dlatego ze dwa porody tez byly przez ciecie wiec niechca ryzykowac. Ale i tak mam stracha przzed tym cieciem

12 lata 2 dni temu #640446 przez KarinaM
Ja też mam mieć cesarkę. Pierwsze dzicko Igor był z cesarskiego cięcia więc lekarz powiedział że drugie nie będzie ryzykował. Do tego mam przepuklinę w kręgosłupie w odcinku lędźwiowym i neurochirurg też zabronił normalnego porodu.

Igorek

Irina

12 lata 2 dni temu #640448 przez kasiaq81
a i jestem z Katowic

12 lata 2 dni temu #640454 przez KaRoLiNaaaaa
a to mój synuś;)
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #640458 przez KarinaM
KaRoLiNaaaaa przepiękny ten Twój synuś. Tylko Go schrupać.

Igorek

Irina

12 lata 2 dni temu #640476 przez joasia10015
KaRoLiNaaaaa napisał:

a to mój synuś;)

Do schrupania mały książe ;-)
Już bym chciała tulic swojego :kiss:
Dziewczyny ja mam mały zapas pampersów ale tylko dlatego że mąż ma okazje kupic te oryginalne w Norwegii w tanszej cenie jak DADY z biedronki.Ogólnie jestem nastawiona na DADY ,ale jak jest okazja to dlaczego nie ;) Po za tym kiedyś pisałam że ja słyszałam same dobre opinie ,i dla mojego MIłosia też używałam BIEDRONKOWYCH i żałowałam że wczesniej ich nie ,,odkryłam,,.Pisałam też kiedyś że w zeszłym miesiącu chyba w gazecie ,,Mamo to ja,,(jesli dobrze pamietam)właśnie Daddy zajęły pierwsze miejsce w rankingu na najlepsze pieluchu (nawet przebiły PAMPERS )Jesli oczywiscie MIkusia nie będa uczulac to będe stałą klientką BIEDRONY na Dady :lol:
Kiniaczek czekam z niecierpliwością co ci dzis GIN powie-pisz szybciutko po wizycie .
Laski ale mam dziś lenia-tyle rzeczy planowałam a tu D*pa :silly:

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #640486 przez Gabi31
Daarikaa napisał:

Witaj Kasiaq!

Była u mnie położna i wcale nie jestem spokojniejsza ;/ Malutka tak nam uciekała od pulsosmetru ze ciezko bylo zmierzyc jej puls... :dry: :dry: Jak już sie jakos udało na chwilke zmierzyc to bylo 150/min a za chwile 120/min nie wiem co o tm myslec. Niby polozna powiedziała ze okey no ale nie na to liczyłam ;(

Nie stresuj sie Kochana:) Moja Pola też ciagle takie cyrki mi robi, ja zawsze cała w stresie sie okazuje ze jest ok . Raz nawet miała 90 - u lekarza, chodze do poradni w szpitalu, wiec mnie podpial pod ktg, od razu po podpieciu miała 145, dochodzio nawet do 180.Eh a my mamuski sie niepotrzebnie stresujemy, a po prostu czasami maleństwo sie zle ulozy. Zreszta jak polozna powiedział ze ok to ok:)

Witaj Kasiaq81 w majóweczkach:)

Troche mnie tu nie bylo i musze Was nadrobic:) wiec lece do lekturki. Był u mnie brat z bratowa i 5 miesieczna coreczka:) Wpawiał sie troche w zmienianie pieluch, mała przetestowała lozeczko Poli:)Milego dnia Wam zycze:)

12 lata 2 dni temu #640490 przez tweety
KaRoLiNaaaaa - az czlowiek nie moze sie doczekac swojego malenstwa. fajny chlopak. gratulacjwe

12 lata 2 dni temu #640501 przez Gabi31
KaRoLiNaaaaa- synus super:) Gratuluje:)

Alex - masz przeczadowy wózek:) Tez mi sie własnie one podobały, stanęło jednak na quinny:)

12 lata 2 dni temu #640548 przez Karolka85
Karolina cudny bobasek z tego Twojego synka :) GRATULUJĘ!!!!!!

Witaj Kasiaq81!!! jesteś kolejną sąsiadką :) Ja jestem z Sosnowca :)

Alex śliczny wózio :)

Ciekawe jak tam Lalka, może już w domu są z Jagną. No i Anabelle też już pewnie ma ręce pełne roboty przy swoim maluszku :)

A co z Tysiakiem???

Kurcze zaraz nam się tu towarzystwo całkiem okroi :laugh: Kiniaczek, Domiś, M-brava, Iania już praktycznie na mecie są. Kogoś pominęłam? :)

Ja byłam dziś znów na rehabilitacji mojej twarzy i nerwy zaczęły drgać co jest dobrą oznaką. Wstąpiła we mnie nadzieja i rehabilitant bardzo się zaangażował bo będzie przyjeżdżał calutką majówkę łącznie z weekendem dla mnie do gabinetu, żeby robić mi zabiegi, bo skoro coś drgnęło to stwierdził że trzeba iść za ciosem i nie robić ani dnia przerwy.

12 lata 2 dni temu #640549 przez Karolka85
Nooo Gabi Ty też już z terminem tuż tuż :) i Aleksandraludw również. Chyba lada moment worek z majowymi dzieciaczkami się zacznie sypać :)

12 lata 2 dni temu #640558 przez munnecabrava
Kasiak a gdzie rodzisz? Ja też z kato ;)

12 lata 2 dni temu #640600 przez kasiaq81
munnecabrawa ja leze w Mikolowie, na poczatku planowalam u siebie na Ligocie bo bliziutko ale trafilam tam w 29tc i nawet dobrze,bo zobaczylam jak tam jest.......masakra ...i podjelam decyzje,ze bede rodzic w Mikolowie dwie wczesniejsze ciaze tez mialam rozwiazane w Mikolowie i naprawde polecam z czystym sumieniem ten szpital.

Karolka mam sentyment do twoich stron,bo urodzilam sie w Czeladzi z tamtych okolic tez mam rodzine D.Gornicza

12 lata 2 dni temu #640607 przez sisina
Witaj kasiaq81 :laugh:

co do pampersów to mam pampersa kupione 1 i 2 bo były w promocji to wziełąm

No własnie ja tez nie wiem ile pampersów mam wziasc do szpitala :S mam spakowane 10 nawyzej maz dowiezie bo tez mam blisko :)

Karolina cudny ten twój synuś :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka