- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie wiem co to było dziś w nocy, bo nie mogę tego ogarnąć. Jak położyłam się do łóżka, to miałam jeden wielki skurcz- nawet jakbym chciała to bym tego nie policzyła. Bolało non stop, podobnie do okresu.Raz mocniej, raz słabiej. Czy tak wyglądają te skurcze?
Jedziemy do moich rodziców na weekend, mam nadzieję, że nic się nieprzewidzianego nie wydarzy. 27 maj daleko, ale chyba jednak warto, żeby Maluszek dotrzymał. Z
Zawsze to dla niego lepiej.
W końcu wzięłam Nospę i po jakichś 40 minutach przeszło, ale już miałam budzić męża, żeby mnie do szpitala zawoził... Masakra. Do tego wszystkiego Kacper wywijał jak szalony, aż się przestraszyłam, żeby mu nic nie było.
Ale dziś się rusza normalnie, więc chyba ok.
Ja mam taką samą paczkę Pampersów jak Kiniaczek- 78 sztuk, będziemy dokupować na bieżąco, żeby nie robić zapasów.
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ja dziś wyspana, choć zebra obolałe, ale to już standart...
Aleksandra może się jeszcze coś ruszy

ja mam paczke 78szt. z których wyciągnęłam tylko 20 szt. do szpitala. i 2 paczki Dady z Biedronki:) także na te pierwsze tygodnie w domku mam

pogoda u mnie nie za ciekawa. Słoneczka nie ma

a miałam zamiar umyć sobie dzisiaj okno balkonowe, bo jakieś takie brudne jest, a nie będe skakać odrazu po porodzie...
co tam dzisiaj na obiadek robicie? bo nie mam pomysłu

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Cytując moją położną: "na początku idzie dużo pieluch, z czasem ilość maleje, ale wzrasta zawartość"

- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tweety ja też mam termin za 3 tygodnie:) a torba jednak nie jest tak precyzyjnie dopakowana jak Twoja! ale wczoraj gin mnie uspokoił że jeszcze nie czas:)
co do pampersów to ja mam dokładnie takie jak tweety do szpitala (Pampers New Born - 43 szt.) i mam jeszcze jedne: Pampers New Baby 2 78 szt.
w sumie to ja nie wiem czym się różną, bo jest ich trochę: sensitice, active baby, premium care, new baby

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale mam do szpitala rzut beretem i mąż będzie u mnie codziennie, więc jak będą się kończyły to przywiezie z domku:))
- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jejkuuuu nic się nie dzieje, w piątek termin!

Kiniaczek zajebista ta reklama hahahaha

- lili91
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja mam dwie paczki Pampers Premium Care 1 po 78 szt z tego 20 zapakowane do szpitala. Jak cos ktos doniesie.
Pozniej mam zamiar dady kupowac. A jak mala szybko z 1 wyrosnie to dam je siostrze bo rodzi w listopadzie. Takze w rodzioie nic nie zginie hehe
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Chyba w Carrefurze jest jakaś promocja, że w kartonie są po dwie paczki pampersów rozm. 1,2 i 3. Jakby ktoś jeszcze nie kupił to fajna promocja.
Ale też nie będę robiła jakiś zapasów, biedronkę mam naprzeciwko więc zawsze można skoczyć

Domiś mi w szpitalu powiedzieli, że jak nic się nie wydarzy do dnia terminu, to w dzień terminu mam się zgłosić na IP, tam mnie zbadają i zrobią KTG i jak będzie cisza to do domu.
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Domiś mi sie wydaje że wtedy poprostu czekasz do wizyty bo to bedzie raptem zaraz po terminie

Dzisiejsza noc extra tylko raz wstałam na siku, oby tak dalej
Moniak takie bóle raczej są normalne, też mam czasem takie silne a czasem ledwo wyczuwalne. Skoro dziidza się rusza jak zwykle to nie martw się

Kiniaczek rozwaliła mnie ta reklama

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moj synek dzisiaj przesadnie aktywny. Od rana mam wrazenie ze nie spi. czyli to juz prawie 5 godzin jego rozrabiania. czy to normalne? Puscilam mu teraz kolosanke. chyba podzialalo. az boje sie ruszyc zeby nie obudzic. bo MUSI CHYBA ODPOCZYWAC, prawa?
Moja koleżanka się smiala że jej syn od 5 miesiąca w brzuszku chyba w ogole nie spał

Mój za to strasznie leniwy... bardzo mało się rusza... podejrzewam że nabiera sił na podróż życia kanałem rodnym...

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moj synek dzisiaj przesadnie aktywny. Od rana mam wrazenie ze nie spi. czyli to juz prawie 5 godzin jego rozrabiania. czy to normalne? Puscilam mu teraz kolosanke. chyba podzialalo. az boje sie ruszyc zeby nie obudzic. bo MUSI CHYBA ODPOCZYWAC, prawa?
Widzisz tweety jak to jest z nami ciężarówkami, Ty się martwisz że za aktywny a ja że za spokojna

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-