BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 miesiąc temu #645224 przez KarinaM
No Domiś wszystko okaże się na dniach.

Ja byłam w sklepie i kupiłam prawie kilo winogron czerwonych i właśnie je kończę. Nie mogłam się oprzeć.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #645225 przez munnecabrava
Domiś A jak długi???

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #645245 przez KarinaM
Oczywiście po drodze do sklepu i w sklepie spotkałam kilka znajomych osób i wszyscy zdziwieni że jeszcze chodzę. Jak już czwarta czy piąta osoba zapytała:"to kiedy?" to mówię do mamy że jak jeszcze jedna zapyta to nie wytrzymam i odpowiem brzydko.

Mąż jechał gdzieś z pracy i dzwoni do mnie (chciał przywieźć ubranka od tego kolegi z pracy) i słyszy że nie jestem w domu i też pretensje że miałam się oszczędzać a chodzę po sklepach. Pyta czy przymajmniej wzięłam samochód a ja że nie bo ładna pogoda i chciałam się przejść. Oczywiście zły bo wiedział że będę dźwigać.

Ubranka super ale nie małe na teraz tylko na roczek do 1,5 roku. Nic nie mówię bo się przydadzą. A darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.

Igorek

Irina

12 lata 1 miesiąc temu #645262 przez Kamila
Witam wszystkie dziewczyny.
Rzadko piszę do Was, ale regularnie Was czytam.
Melduję, że jutro jadę na porodówkę na wywołanie porodu. Mam nadzieję, że gładko pójdzie. Termin z miesiączki miałam na 20 kwietnia a z USG na 4 maja. Tak czy siak trzeba już działać. To mój pierwszy poród, więc nie wiem czego się spodziewać, ale bardzo chcę już przytulić mojego skarba.

Gratuluję mamuśkom. Mam nadzieję, że następnym razem wkleję Wam zdjęcie mojej Magdalenki.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #645263 przez aleksiaa88
Karina jak można brzydko odpowiedzieć? Masz jakiś dobry tekst, bo tez by mi się przydał :lol:
Bez przerwy tylko słyszę KIEDY ?
Co ja na to w czerwcu, ale KIEDY, no w czerwcu zzzzzzzzzzzzzzz :angry:

Samochód mąż dał mi zakaz wsiadania znaczy prowadzenia, a tak mi tego brakuje

12 lata 1 miesiąc temu #645267 przez KarinaM
aleksiaa nie zastanawiałam się nad tekstem jaki powiem ale ja nieraz coś powiem a dopiero potem pomyślę.

Co do samochodu to mój chyba szczęśliwy że jeżdżę. Nie musi mnie wozić.

Igorek

Irina

12 lata 1 miesiąc temu #645270 przez Domiś91
Nie mam pojęcia jak długi jest :) o tym mi nie wspomniał lekarz, brzuch mi się strasznie spiął po odklejeniu tego czopa i nie chciał mnie męczyć :P
Coraz bardziej mnie bolą plecy ;) Ale nie jest to jeszcze starszny ból :) Prasować mi się tak nie chce!!! :(

12 lata 1 miesiąc temu #645272 przez kinia90
cześć Dziewczyny:) ja mam termin na 12 :) joasia10015 ja mam takie same odczucia jak Ty, a raczej obawy. Najbardziej boję się tego, że przez nawał obowiązków przy drugim dziecku moja Córeczka poczuje się zaniedbana a kocham ją nad życie:(

12 lata 1 miesiąc temu #645296 przez tweety
Kamila napisał:

Witam wszystkie dziewczyny.
Rzadko piszę do Was, ale regularnie Was czytam.
Melduję, że jutro jadę na porodówkę na wywołanie porodu. Mam nadzieję, że gładko pójdzie. Termin z miesiączki miałam na 20 kwietnia a z USG na 4 maja. Tak czy siak trzeba już działać. To mój pierwszy poród, więc nie wiem czego się spodziewać, ale bardzo chcę już przytulić mojego skarba.

Gratuluję mamuśkom. Mam nadzieję, że następnym razem wkleję Wam zdjęcie mojej Magdalenki.

powodzenia, czekamy na dobre wiesci

12 lata 1 miesiąc temu #645299 przez munnecabrava
Domiś to może ja do Ciebie wpadne i poprasuje bo uwieeelbiam :d fakt faktem co 30 min muszę polezec ale :) i tak lubie :)

Karina ty się kobitko oszczędzaj :)

12 lata 1 miesiąc temu #645305 przez Daarikaa
munnecabrava no to moze jakos sie dogadamy Ty mi poprasujesz a dla mnie cos wymyslisz bo NIENAWIDZE prasowac, a i do polezenia lozko by sie znalazło hehe :lol: :silly:

Domis ale kawał chłopaka z Twojego Tymusia:) skoro głowka nisko to moze dzisiejsza noc jest Twoja :)

Kamila no to 3mam kciuki i daj znac jak było :)

kurcze dziewczyny wy tez macie tak duzo upławów i białych, przezroczystych i żółtych... bo juz nie wiem czy to normalne ale nic mnie nie piecze nie swedzi...;/ ??

Karina mnie tez dobija jak ktos pyta : "i jak sie sprawy mają" bialej goraczki wtedy dostaje wrrrrrrr..... :angry: :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #645307 przez Daarikaa
moniiak nie wybieraj sie lepiej do lumpkow tylko wylez ta chorobe zeby nie pogorszyc sytuacji. Zycze zdrowka!!!

Ane88 juz chyba od 2 dni milczy wiec chyba zamelduje sie juz z wiesciami o porodzie :)

Ja jutro mam ktg i wizyte wiec zobaczymy czy mi cos tam zruszy zeby szybciej urodzic:) Mój M dyskutuje z córka i przekabaca ze jak sie teraz urodzi to kupi jej cos fajnego bo dzis zaczynaja mu sie nocki a juz nie chcialby na nie isc :lol: :lol: cos córcia nie za bardzo go słucha hehe :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #645308 przez tysiiiak
Domiś dużego masz synusia :D no to teraz czekamy :) miejmy nadzieję, że dziś się ruszy coś :)

daarika ja też mam mnóstwo upławów co chwile zmieniam wkładkę ... do tego chyba mi cały czas czop poooowolu odchodzi odkąd babka w szpitalu mi rozwarcie sprawdzała :huh:

12 lata 1 miesiąc temu #645318 przez lili91
Odebralam badania wyszly ok. Mala troszke ospala brzuch mi sie spina i plecy bola a jak chodze to tak mnie w kroczu strasznie kluje. Dzwonilam do gina zeby umowic sie na wizyte ale ma dyzur i mam jutro dzwonic. Mam nadzieje ze zdaze:)
Co do sluzu to mam go bardzo duzo bez wkladki ani rusz.
I mam jakies dziwne mysli ze to moze wody tak pomalenku ciekna czy co to moze byc...nie wiem.

12 lata 1 miesiąc temu #645320 przez demoniqe
a ja dziś od 8 byłam w pracy, dopiero wróciłam, ale zebrało się mnóstwo spraw. Jutro skoczę na godzinkę i wracam leżeć!

Joasia co do tej seksowności to ja miałam ubaw. Założyłam seksowną koszulkę żeby nastroić męża, rzucam się na niego a tu mleczko z cycucha poleciało :)
ja nawet nie zauważyłam, ale mąż oczywiście zauważył na piżamce plamkę. Na szczęście wogole mu to nie przeszkodziło :)

mamy się z tymi piersiami :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka