- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lola2
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- lola2
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Skoro zostalas zauwazona.. Mozeprzemysl co wypisujesz i w jali sposob, wielu ludzi irytuja takapostawa jak Twoja, chwalenie sie, leczenie kompleksow.. Ok daje juz spokoj tej rozmowie.
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
teraz my będziemy się śmiać, że pisze do ściany:D
dzisiaj tylko na momencik, mały jest rozchwytywany, trochę byl problem z drzemką, ale jakoś poszło:)
jutro po odpisuje:)
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Olga przecież nie ma w tym nic dziwnego, jeśli chwalimy się swoimi dziećmi. To chyba normalne i zdrowe. Każda mama jest dumna z osiągnięć swoich dzieci, czy martwi jego potknięciami. W ogóle nie rozumiem tego zamieszania. Co to kogo obchodzi i dlaczego jest to oceniane. Zresztą przecież ja akurat wypowiadałam się negatywnie na temat podawania mleka krowiego czy z kartoników dzieciom. Olga domyślam się jak się czujesz.
Rzadko "biorę udział" w takich internetowych społecznościach. Tutaj mi się spodobało, bo właśnie nie było chamstwa, głupiego oceniania i tego typu zachowań. Przyłączam się więc całkowicie do Krecika
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jezeli nasz gosc jest tak bystry to niech mi palcem pokarze matke, ktora by nie chwalila sie swoim dzieckiem, nie bylaby z niego dumna i prosze mi palcem pokazac dziecko ktore zostalo wychowane ksiazkowo, ktore rosnie, spi, je ksiazkowo. nie ma takich dzieci!
Olga nie przejmuj sie wcale tymi wypowiedziami, to ze ktos po prostu musi nie kochac swojego wlasnego dziecka skoro sie nim nie chwali czy nie daje mu probowac nowosci. To ze ktos nie dalby dziecku domowej zupki to nie znaczy ze ty nie mozesz probowac. Pozatym, to ty jestes odpowiedzialna za wlasne dzieci, nikt inny i jezeli nawet krzywdzisz dziecko to nikogo innego nie jestproblem tylko twoj, wiec nie daj sie wtracac innym do twojego wlasnego stylu wychowania. Ignoruj to wszystko i tyle.
Pani zartownisi juz dziekujemy, ale nie potrzebowalismy wcale twojej wypowiedzi.
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Poza tym chyba musi troszkę "kurz" opaść. Do jutra

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

Jestem zdegustowana tymi wypowiedzami Lola2

Na poczatku myslalam, Ze to do mnie, Bo pytajac sie mialam na mysli czestowanie Lucaska naszymi rarytasami, a nie zdziwienie takim postepowaniem ( to tak dla sprostowania).
Olga, wogole sie nie przejmuj tym co ona tu wypisuje. Bardzo czesto biore sobie ciebie za wzor do nasladowania. Jestes doswiadczona mamuska I czesto to co piszesz biore sobie jako przyklad.
Z drugiej strony ciekawe jakie doswiadczenie ma Lola2....skoro otworzyla konto tylko po to, by chamsko nas krytykowac

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
dziewczyny, co taka cisza? chyba się głupią kozą nie przejmujecie?
to ja sie pochwalę, małego wykąpaliśmy i usnął sam bez problemu:D wcisnął całą miche zupki i kaszkę z dwoma jabuszkami, oj widze, że będzie duży chłop.
Saneczki niestety się nie udały, było zimno i wyszliśmy jedynie na chwilke fotek do albumu napstrykać, ale dobre i to.
Idę zaraz spać, bo to wiejskie powietrze mi służy, amm nadzieje, że i Małemu też i tylko raz będzie jadl w nocy:D
dobrej nocki:)
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- BasiaOlek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja jestem na wsi, odwiedzamy rodziców, więc odpoczywam. Do "poczytania" w tygodniu

- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Olga nie przejmuj sie wogole bo naprawde nie ma czym. Ja bardzo lubie czytac Twoje wiadomosci i nie wyobrazam sobie forum bez Ciebie i Ignasia:) Jestes super mamuska

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-